Nebiju saskaarusies ar to, cik ritikoff izraadas ir uzjautrinisha personiiba ...... azh gulet nevaru aiziet ;-)))) Es, izradas, esmu briesmiigi leciiga, iedomiiga un kada vel tur persona ... slinkums tagad kopeet muusu saraksti - varbuut veelaak, ja kadaam tas intersees ;-)))
briedis, da zem manas pedejas bildes !!!!- ritikoff gan izdzesis savus komentus ;-)))) veel arii PM jams suutiija - tos neesmu izdzeesusi .. ja riit vinjsh , izguleejies, neatvainosies - tad te ieposteeshu ;-))))
dansiga:Nebiju saskaarusies ar to, cik ritikoff izraadas ir uzjautrinisha personiiba ...... azh gulet nevaru aiziet ;-)))) Es, izradas, esmu briesmiigi leciiga, iedomiiga un kada vel tur persona ... slinkums tagad kopeet muusu saraksti - varbuut veelaak, ja kadaam tas intersees ;-)))
šito sauc par cenas uzsišanu... pie pēdejāas bildes pirmie divi teksti ir uzbrauciens!!!, bet kur jāmeklē sākums???
aitinaa:haralds- mums berniba ta vienu lelli sauca.....
labi ka ne FUBLE - jo ir anjuks par lelli - tipa meitinja saka mammai ka aizmirsa Fubli, aizskrien pakalj, kad ir atpakalj mamma prasa - a kas taa Fuble taada ir? Nu lelle! A kaapeec Fuble? Nu visi taa vinu sauc! Paraadi! Apskataas un iesaucas - Fu blje, kur Tu taadu izraki?
dansiga:Nebiju saskaarusies ar to, cik ritikoff izraadas ir uzjautrinisha personiiba ...... azh gulet nevaru aiziet ;-)))) Es, izradas, esmu briesmiigi leciiga, iedomiiga un kada vel tur persona ... slinkums tagad kopeet muusu saraksti - varbuut veelaak, ja kadaam tas intersees ;-)))
Bet vai tā nav ja jau iesaisti citus diskusijā. Ir divi varianti - lai pierādītu savu (ne)_taisnību tiek aicināti citi to pierādīt......
Iedzeram tēju ar baldrjāniem, vai labāk balzāmu, pasēžam, padomājam , nomierinamies Vienmēr būs kāds kas izleks un sametīs slimus komentārus .. vajag pieast un neņemt vērā .. nu vismaz censties.. Skatos jau ka patio dansiga arī sabarstījusi komentus vai pie katras viņa bildes tā kā tāds tīnītis ... Dažiem komentariem , protams, var piekrist ...
vo šitos atriebības komentārus es nesaprotu! kāda jēga no tā? vai tad labāk paliek? tā man bija arī ar šī topica varoni - pierakstiju pie vienas no viņa bildēm ka skaidri un gaiši stanga durās modelei galvā (tā arī bija) un šis uzreiz brūk virsū dažām manām bildēm ka tas nav labi un tas nav (skalda matus) un kad es pie tās pašas viņa bildes pierakstu pēc tam ka bilde jau ir ok tik tā stanga un ka nevajag jau uzreiz dēļ kritikas (kas bija pamatota) rakstīt negatīvus atriebības komentus - šis vnk izdzēš to bildi un viss! Es jau neko, bet nu nevajag tak skriet un mest dubļus uzreiz virsū cita bildēm!
Ja un var iepostet ari, ka es tu teici ka visu izdzesisi, ka teici ja es neizdesisu komentus ka saksi komentet manas bildes Es tev 2 reiz atvainojos, pat 10FL pieskiru pec tava teikuma ka tev nepietiks lai izdsets komentus! Laikam skaidra vajag atrasties kad ko tadu raksti!
taisi, taisi... man ari ir, un visi teksti, un bilde ar visiem komentiem... labi, var komentus nedzest, man isteniba pat patik palasit tavus sacerejumus! un tos 10FL, var paturet sev lai jauka diena un peidod velreiz...
Un ja neproti lasi, tikai tad ta bija jau otra atvainosanas! Un es pec tava luguma komentus izdzesu, lidz ar to man ir pilnigi pajat, jo tu prieks manim vairak neeksiste! Saprati! Un tagad esi tik laipna un piss taisni!
Ja man bija jaatvainojas, es to izdariju, un izdariju vakar! Bet tad man zvana mans draugs un saka ka Dansiga par manim raksta! Kuram ta te nav kulturas ja es 2 reiz atvainojos, bet kads to nevar saskatit! Pazudzejas ka nav FL, aizsutiju, bet diemzel damite turpina savu atriebigu gaitu! Nu ok, atvainojos velreiz ka aizsutiju FL, ka neuzrakstiju ar lieliemu burtiem ATVAINOJOS, ka esmu tads slikts! Lai jums jauka diena!
Ritikov, vai tad kultūra ir atvainošanās reizēs mērāma? Vai tad sava "bazara filtrēšana" , sevišķi publiskā diskusijā, kur ir arī dāmas, nepieder pe kultūras?...