tad uz priekshu! mans apreekjins ljoti vienkaarshs - man to vajag reizi meenesii. Varu panjemt viikendaa no fotonomas pa 10 ls. gadaa tas buus 120 ls. es dodu par 10 ls vairaak. 130. Daargaak tak nebuus probleemas paardot. Tik vai pirceeji rindaa staav...
Zibspuldzi kāds par 90 paņems droši, jo tā manta nav slikta. To objektīvu par tādām naudām neviens negrib vairs pirkt, jo salidzini.lv izmet par 190 un nevienu neinteresē, vai reāli par tādu cenu ir veikalā vai nav! Tāda ir drūmā realitāte.
Varbūt padomā par 10-20 jauno cenu 140 Ls- tas ir mans šodienas aktuālais piedāvājums, jo kā jau minēja Annirs, platlenķis ne katram ir ikdienas objektīvs!
man ari pašam patik tapec pa 120 ls neatdosu bet nu kauka 70-200 sigmu vairak sagribejas. nesanaks, krasu skaidro naudu, jo no 10-20 ar sapigi butu sirties, jau pierasta lieta, tapat ari sb 600 loti labs un precizs aparatins, vienmer dara kas jadara,
anonims_: fx vai dx to gan japapeta, a kada raznica?
man vajag plato priekš filminieka. dx nozīmē melnas malas/stūrus. paldies, nevajag.
Tad meklē vSigma 12-24.
Manējais Sigma 12-24 (Canon) , der gan cropam, gan filmai (FF) un ģeometrija arīdzan diezgan pieņemama (pēc forumu klačām- viena no labākajām šajā kategorijā).
tad man jāpērk arī canon bodijs. lai gan tā nav liela šaize, tagad normālu canon/nikon/jebkādu filmu slr var par pārdesmit rubļiem dabūt. jāpadomā par šo variantu... cik prasi par savu 12-24?
tad man jāpērk arī canon bodijs. lai gan tā nav liela šaize, tagad normālu canon/nikon/jebkādu filmu slr var par pārdesmit rubļiem dabūt. jāpadomā par šo variantu... cik prasi par savu 12-24?
Vai tad Sigma 12-24 Nikonam neražo? Es savu nepārdodu- pašam gana noder. Un neesmu vēl tādā "strupceļā", lai šejienes "rīkļurāvējiem" pa 120 Ls tirgotu (kādreiz pirku lietotu pa 350 Ls, kad Elkorā ap 500 maksāja.
Es jau saprotu, ka tas ir humora paveids, bet dažam laikam ir cerība, ka var paveikties un vis ko pa sviestmaizi iepirkt, tjipa kā no narkomāna, kam lomka un dozi vajag...