forum.gif
kam sūtīt savu aktuālo bildi ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kam sūtīt savu aktuālo bildi ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.09 09:26
 citēt
Jautājums spečukiem un mediju pārstāvjiem:

Varbūt kāds var pastāstīt, kam lai sūta savu bildi, ja izdodas ko aktuālu nobildēt ?
Piemēram , ja gribas nokļūt uz "Dienas" vāka :)
Piemēram lūk šāda bilde:

www.fotoblog.lv...

lūgums nekompetentus un spamotājus nepiemēslot šo topiku !!! ļoti lūdzu ! Tam ir "burziņš" un "spams" nodaļas.
Publicēts: 04.09.09 09:31
 citēt
Uz vieteejo aviizi, vismaz es ta esmu dariijis, ja gadaas nobildeet avaariju, tad bildes aatri uz aviizi, peec 1h zvanija, prasija, cik gribot par bildi, bet tas Norgee. Domaaju LV nav citaadaak.
Publicēts: 04.09.09 10:05
 citēt
Pārdod Dienai,viņi labi maksā-veselus 2 latus (mīnus nodokļi.protams) par bildi.
Publicēts: 04.09.09 10:09
 citēt
Driz bus kur pazinot to, kas jazina visiem.
Publicēts: 04.09.09 10:56
 citēt
Da, par naudu šeit, pagaidām neiet runa !
Publicēts: 04.09.09 11:03
 citēt
60uz5komats6:Pārdod Dienai,viņi labi maksā-veselus 2 latus (mīnus nodokļi.protams) par bildi.

Kādreiz tak bija 5Ls... vai es ko jaucu...

Par naudas dēļ toč nav jēgas, tik tā kā saka parādīt sabiedrībai kādu bildi.
Publicēts: 04.09.09 15:46
 citēt
tvnet deva 10ls? :D
Publicēts: 04.09.09 15:52
 citēt
es tvnetam esmu sutijusi un vini dienas laika parskaita 10ls
Publicēts: 04.09.09 17:20
 citēt
es suutiju uz aviizi norgee, zvanija un prasija cik gribu par bildi, nezinaadams pateicu 300kr (24ls apm), teica, ka der un naudu dabuuju, par otro bildi, kur vieglais bija traapijis autobusam purnaa, dabuuju ~ 40ls, bet nu vieta tam raxtam atveeleeta ar bildi bija apmeeram A8 lapas lielumaa.
Publicēts: 04.09.09 17:54 labots
 citēt
ImkaSm:Jautājums spečukiem un mediju pārstāvjiem:

Varbūt kāds var pastāstīt, kam lai sūta savu bildi, ja izdodas ko aktuālu nobildēt ?
Piemēram , ja gribas nokļūt uz "Dienas" vāka :)
Piemēram lūk šāda bilde:

www.fotoblog.lv...

lūgums nekompetentus un spamotājus nepiemēslot šo topiku !!! ļoti lūdzu ! Tam ir "burziņš" un "spams" nodaļas.

Iemet labāk kādā Portālā , JA KĀDAM VAIDZĒS viņs tevi sameklēs:) Musdienas tadi GRIBĒTĀJI kā raibu sunju uzplijās ar savām aktuālitātēm:) Vitejie tiesjam maksa 1-2Ls JA NODRUKĀ , bet vairumā vospār neko nemalsā par ZIŅU bildēm :):) Pat reizēm žuralisti brīnā VAI TAD PAR FOTO kas jāmaksā , mums redakcijā saka "Ja gribat varat raktam pilikt" :):)
Publicēts: 04.09.09 17:56
 citēt
man šķiet, ka ir jau nokavēts.
Publicēts: 04.09.09 20:44
 citēt
Reku piemēram aktuāls klips par vakardienas notikumiem un NEKO nevienam nevaig :D :D:D:D:D
www.youtube.com...
Publicēts: 04.09.09 20:59
 citēt
Jā, Vens malacis!
Aktuālākā dienas bilde bija.
Vakarā skatos... nevienā reportāžā nav tik labs kadrs.
Publicēts: 04.09.09 21:15
 citēt
Lunis:Reku piemēram aktuāls klips par vakardienas notikumiem un NEKO nevienam nevaig :D :D:D:D:D
[url=http://www.youtube.com/watch?v=nlFRMU6z2wk

v]http://www.youtube.com/watch?v=nlFRMU6z2wk
v[/url] jabločko!
Publicēts: 04.09.09 21:25
 citēt
Man kaut kā reiz bij pagadījies, ka bez speciālas sūtīšanas bildes nonāca pilsētas ziņu lapelē. Velns viņ zin'-nosūtīju tikai draugam un pēc nedēļas jau bolīju acis ieraugot pazīstamos darbus. :D
Publicēts: 05.09.09 06:52
 citēt
Visiem , Paldies !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):