pie Portretiem (kādu brīdi gan nav sanācis), tehniskais aprīkojums līmenī, cenas arī normālas, reizēm tikai pietrūkst kaut kādi studijas stock aksesuāri, bet par to labāk pašam/iem domāt pirms uz studiju doties.
Ja istenībā Portreti ar visiem iesaku kas taujajas , man patik vinja princips lidzigi ka rietumos sai servissa joma , pikji pelna ar Servissu + apgrozijumu neviss ahuniem praisiem Pietam neesmu dzirdejis ka kads izīrētu vēl kadu tik tehniski apgadatu studiju . Butiba PAREJIEM ir X reiz mazakas TEHNISKAS iespejas par X reiz lielāku piķi .
Lunis: Pietam neesmu dzirdejis ka kads izīrētu vēl kadu tik tehniski apgadatu studiju
Ir iespējams izīrēt vairākas daudz labāk aprīkotas studijas, bet tas jau par citiem cipariem...
Tu zini MAN lētāk sanāk uzrīkot sesiju Berlīnē aprīkotā studijā nekā noīrēt ļot pieticīgi aprīkotas un kvadratūrā un kubatūrā ierobežotas studijas Rīgā . Rīgā vairumā gadijumu izmanto monoblokus kas ir ne visai ērti, lot ierobežotas ir pašu studiju kvadratūras MAXSIMALI 50m2 ja piedāvā ģenerātoru tad 1 un to pašu sinhrono . Nu nevar tasit liela apjoma darbus studijas ar monoblokiem . Ja man jauzbildē piemēram 500 cilvēki "Iestades darbinieki" monobloki vienkarši sadegs lupatās. Kur jūs Rīgā uzbildēsiet 100 cilvēku gruppu studijā NEKUR , būs jāīrē kinistudijas paviljons Labi es teixsim ja iespringstu varētu izīrēt SUPER apgādātas studijas BET neviena nav lielķaa par 30-40m2 kas NAKAS NAV tads "Majas studijas" variants" Patam par visu to grib MILZU PIĶI , ja man par kautkādu švaki aprīkotu studiju ~50m2 ar pie viena ģenerātora pierubītām galvām prasa 100Eur /h tad es varu tik pasmieties . Berlīnē par tādu naudu var dabūt 200m2 studiuju ar milzūgu tehnikas un aprīkojum noliktavu blakus un visiespējamākāmiem pro servisiem pie rokas Vievaigās tā šo vēl 5 galvas PAŅEM nolikatvā ievaigās vēl 3 generātorus paņem turpatās 90% uz Īzrīrēšanu piedavajāmajās ir MAJAS STUDIJAS Taka mandomāt Jurim ir optimālākais variants JO 99% to kas grob ko IRĒT nemaz neprot strādāt ar studijas aprīkojumu tik "Zibina uguņus" tipa IEGUST GAISMU
Studio 1 - ca. 200 qm, 4,30 m Hohlkehle Studio 2 - ca. 220 qm, 5,00 m Hohlkehle
Studio 3 - ca. 240 qm, EG, 8m Rundkehle Studio 4 - ca. 240 qm, EG, 6m Hohlkehle
Kādam vaig pastilot škuķiem zvaniet:
Mount Ray Studios Stahltwiete 20 / 3. OG 22761 Hamburg
T +49(0)40 89 72 65 58 F +49(0)40 89 72 65 59
Tas starp citu tada tipa iestadijums ka Imagine , kur var uzrikot gan dropes gan prezentacijas un vieta ar lidziga Tik nu telpas iekartotas ar riktigu Vacu sterilumu un atbilst labas klases biroja limenim
Octavian:Neteikšu, kad esmu galīgs analfabēts, Jurim vismaz var gaismas sakruķīt normāli. Imagine studijā nemaz nepatika, divas vadošās blices ko nevar atslēgt, jo pārējās saņem signālu no tām! Toties tur ir fonu izvēle, kas normāli sačakarē nervus ar plastmasas ķēdēm!
plastmasas kjeedes vajag iemacities blokjeet, tad nekas nekur nesliidees - ja pareizi sapratu par nervu chakareshanu.
Octavian:Mjā... Ja Juris uzliktu kādu citu fonu.... Tie aksesuāri arī visi jau apspēlēti.... Bet tā man tur ari patīk.
Vairums, kuri pie manis fotogrāfē nevis jaunas meičas savam priekam, bet fočē par naudu, var atļauties izmantot papīra fonus, iekrāsojot tos dažādās krāsās un nokrāsās ar gēla filtriem.
Man liekas ka Imegine nedaudz vairak neka 2 softi... Laikam tev atbilstosu dienu pieskirusi, kad visi ar tehniku bija arpus studijas! Jo kad es zvaniju pedejo reiz jautaju man teica ka viss ekipejums nav uz vietas, ta luk!
Octavian:Iespējams, Bija 4 blices, ar ko man ir stipri pa maz.
Obpllaaaa , man parasti pietiek ar 1+ attarotaji , nu lab ĻOT exstrēmos gadijumos 3 ja skaita fona gaismu tad varbūt sanak reeeetu reiz 4 . Bet tad baig daudz laika aiziet mersijanas un modelja rikstesjana Gan jau ka vissi tev gribas LIELIE boxsi vaine
Luxferre:Luni, ja kas interesē mums ir šāds aprīkojums:
Bowens 750Pro 4gab Bowens 500GM 2gab. Profoto 7b generatori 2gab Profoto 7B galvas Softboksi, lietussargi, reflektori, Gabo, Frensel utt.
Tas tā īsuma....
PM
Profoto 7b generators man patīk , atri lādējās no bačam aisnhroni vadami kanali Studija neesmu maginajis bet laukā gan bij lapss Nu i cik 1 diena Profoto 7b generators + rezerves aķi + 2 galvas , Beautydish, Frensels .Ja ņem uz īri līdz?
Gudris:Portreti.lv nu galīgi viss krutāka studija rīgā...cenas un tehnikas proporcijas ziņā ja...bet tā man tur ne visai...ir citas labākass....tiessa arī krietni dārgakas
Gudris manā studijā nav fočējis ne reizi, bet viedoklis ir.
Gudris manā studijā nav fočējis ne reizi, bet viedoklis ir.
Nav obligāti jāfočē lai saprastu kas un kā tur notiek ...man nepatīk "aura" Tavā studijā...tāda garāžas sajūta visu laiku...man svarīgi lai studijā ir mājīgi un laba atmosfēra...pie Tevis viss ta baigi pa tehnisko bet nemājīgi...man ahujenna patīk studija uz valdemāra ielas
Tavā galerijā nav nevienas studijas bildes. Ko tu dari tajā "netehniskajā studijā"?
Gudris, Portreti jau nevar nepatikt Haiduks, Portreti, kā jau Portreti, pietēlot neko nevajag Portreti, ja izstāstīšu, es Tev vēl murgos sākšu rēgoties, NEUZPRASIES!
sonta:Gudris, Portreti jau nevar nepatikt Haiduks, Portreti, kā jau Portreti, pietēlot neko nevajag Portreti, ja izstāstīšu, es Tev vēl murgos sākšu rēgoties, NEUZPRASIES!
Man aizaizvakardien bija sapnis, ka daru to ar meiču, kurai ir MILZU dibens. Tā noteikti nebiji tu...
Gudris:www.ss.lv... ssā piedāva par 50 Ls/h..ta laikam būs krutākā Rīgā
Tas studija principā ir KRUTS birojs labā vietā , katrā ziņā aprikojumā ~1:1 kā PORTRETI bet pats interjērērs un "Sadzīves" telpas varētu likts samaksāt par "Sesiju" tavām blondīnēm 3x vairāk bez jautājumiem Visi Bangi ulafseni un plazmazmas ekrani un 30coli monitori un ādas mebeles sarkankoka havajas uz blondām salmu galvām atstāj gana labi apmaksājamu "Iespaidu" Nēt tā tur tusē foršas meitenes un forši puiki un konjakus un vīnus man tur patīk dzert arī bez bildēšanas Ģenerātoru gan tur nav un tehnika ir Aurora bet visas galvas ar starķiem boxsiem bjutijiem utt vadās no pults līdzīgi kā teļuks vai DVD pļoiers
Gudris:www.ss.lv... ssā piedāva par 50 Ls/h..ta laikam būs krutākā Rīgā
Tas studija principā ir KRUTS birojs labā vietā , katrā ziņā aprikojumā ~1:1 kā PORTRETI bet pats interjērērs un "Sadzīves" telpas varētu likts samaksāt par "Sesiju" tavām blondīnēm 3x vairāk bez jautājumiem Visi Bangi ulafseni un plazmazmas ekrani un 30coli monitori un ādas mebeles sarkankoka havajas uz blondām salmu galvām atstāj gana labi apmaksājamu "Iespaidu" Nēt tā tur tusē foršas meitenes un forši puiki un konjakus un vīnus man tur patīk dzert arī bez bildēšanas Ģenerātoru gan tur nav un tehnika ir Aurora bet visas galvas ar starķiem boxsiem bjutijiem utt vadās no pults līdzīgi kā teļuks vai DVD pļoiers
Luni viņi ir nomainījuši telpas... bet tas tā offtopic...