forum.gif
Canon 430ex triger
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 430ex triger
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.09 18:05 labots
 citēt
Sveiki skatos sev trigeri zipenei !
jautājums kas ir tā kastīte zem ši trigera ?
cgi.ebay.co.uk...

jo ir bez tādas un ar tādu nerubiju kas tā tāda ir pa kārbiņu ! kāds lūdzu apgaismo mani

paldies
Publicēts: 04.09.09 18:15
 citēt
Apsmejoss , tav tadau naveig :):):) VIENS ir uztvērējs viens Raidītajs ja neesi sapratiss kā strādā tev `tadu nevaig:):)
Publicēts: 04.09.09 18:16 labots
 citēt
offtopic: ieteikums, kad iemet linku, tad tā beigās ieliec atstarpi ar 'spacebar'

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 04.09.09 18:17 labots
 citēt
to es saprotu, bet ir arī tāds
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 04.09.09 18:19 labots
 citēt
spaiks:to es saprotu, bet ir arī tāds

Tas domāts vēl sānos lietussargu pieskrūvēt , NEEEEEEEEEEE , kludijos. Nav vinam kronsteina:) Vini daudz un dazadu modifikaciju. PIRMA bija tada kas vel ari lokas bixus , ta kuru pedejo ieliki esrti stiprināt uz kautkādiem turētājiem , vēl ir ar lietusssargu turētājiem un ko tik vēl ķinīzeri neištuko:):)
Publicēts: 04.09.09 18:28
 citēt
skaidrs :) es Beauty Dishu likšu takā laikam tas nav vajadzīgs tik ļoti !
paldies
Publicēts: 15.09.09 23:18
 citēt
Lai neceptu jaunu topiku jautāsu tepat:
Zibene 430+trigeris-viss ir labi, bet tracina, ka zibene "iemieg", pēc dažu minūšu nelietošanas. Funkcijas itkā izložņāju un neatradu kā atslēgt un protams pamācību esmu labi noglabājis :D
Nu guru, stāsta, kur un kā norubīt šito!!!
Publicēts: 15.09.09 23:58 labots
 citēt
Nezinu kā 430, bet 550EX ieslēgšanas slēdzis ir 2 pozīcijās - aizbīdot līdz pirmajai pozīcijai (pusei) tā nemieg ciet un ir visu laiku ķipa ieslēgta, bet aizbīdot līdz galam tā autmātiski pēc kāda laika iemieg.

Bet nu izskatās, ka 430ex ieslēgšanas slēdzim šāds darbības princips nav, tā ka mans padoms laikam garām :D
Publicēts: 15.09.09 23:59
 citēt
a kur problēmas netā novikt manuāli?
Publicēts: 16.09.09 00:22
 citēt
Juzix:Lai neceptu jaunu topiku jautāsu tepat:
Zibene 430+trigeris-viss ir labi, bet tracina, ka zibene "iemieg", pēc dažu minūšu nelietošanas. Funkcijas itkā izložņāju un neatradu kā atslēgt un protams pamācību esmu labi noglabājis :D
Nu guru, stāsta, kur un kā norubīt šito!!!

c.fn 1 vai 6, neatceros! Manuālī taču rakstīts! Vienkārši 580 tam ir viena c.fn, 430 cita!
Publicēts: 16.09.09 08:31
 citēt
430-jai pirmā funkcija
580-jai pēdējā funkcija
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):