forum.gif
FOTOKURSI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FOTOKURSI
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.09 21:48
 citēt
Fotoklubs Rīga organizē fotokursus dažāda vecuma cilvēkiem - iesācējiem un tiem kas grib uzlabot savas fotogrāfa prasmes. Kursi notiks latviešu un krievu valodā. Pēc kursu beigšanas tiek izsniegts Fotokluba Rīga sertifikāts.

Kursus vada Arnis Krūmiņš - fotogrāfijas apskatāmas internet saitā [url=www.photodom.com/photographer/arne
]www.photodom.com/photographer/arne
[/url] un tepat fotoblogā niks akrumins
Kontakti : Fotokluba Rīga vadītāja Eiženija Freimane telefons 29239410

fotogrāfs Arnis Krumiņš telefons 29146734
epasts akruminsfoto@gmail.com
Publicēts: 04.09.09 21:50
 citēt
a ko tu mums maaciisi?;-)))
Publicēts: 04.09.09 21:55
 citēt
Vai tad daniga kautko nezina ????? :0
Publicēts: 04.09.09 21:57
 citēt
man shkjiet, ka es daudz ko nezinu ;-) pietiecos piemeeram uz Egliisha kursiem ;_)
Publicēts: 04.09.09 22:15
 citēt
dansiga:man shkjiet, ka es daudz ko nezinu ;-) pietiecos piemeeram uz Egliisha kursiem ;_)

gaidaam rezultaatus
Publicēts: 04.09.09 22:16
 citēt
mūžīgais jautājums. cik?
Publicēts: 04.09.09 22:16
 citēt
nu izieti kuris veel nenoziimeee rezultaatus;_) bet tas man netraucee apmekleet kursus - ir interesanti ;_)
Publicēts: 04.09.09 22:26
 citēt
ir interese, bet interesē arī tas Cik? un kad?
Publicēts: 04.09.09 22:41
 citēt
Gudris:
dansiga:nu izieti kuris veel nenoziimeee rezultaatus;_)

tag kur jēga apmeklēt ? :/

Nu takš kādreiz Stulbim jākļūst par Gudri...:)))
Publicēts: 04.09.09 22:42
 citēt
Gudris, izklaides peec;-)
Publicēts: 04.09.09 22:55
 citēt
nav ko skatiities manaa macinjaa;-pppp
Publicēts: 05.09.09 09:06
 citēt
Gudris:
dansiga:Gudris, izklaides peec;-)

dārgas Tev taas izklaides :D

Viss ir relatīvs... bet kā vienmēr esmu teicis, ja no kursiem sev paņem 5%, tad kursi ir bijuši ļ-vērtīgi!!! un arī tas nenozīmē, kad apmeklēsi 20 kursus būsi fotoDIEVS. Kursos iegūst tehnisko pusi, redz svešu domāšanu un šīs domāšanas attēlojumu bildē, bet kursos nekad neiegūst galveno- nemainās domāšana :), to var tikai nedaudz aktivizēt. (tas, ka nokopē paris svešo paņēmienu savos darbos, nenozīmē ka mainījusies domāšana)
Publicēts: 05.09.09 17:32
 citēt
Kursu uzdevums nav mainīt cilvēka domāšanu, vai kā citādi mainīt pašu cilvēka iekšējo pasauli. Pasniedzējs var parādīt savādāku redzējumu uz iesācēja (un ne tikai...:)..) darbiem, ļaujot cilvēkam pašam, ieraugot sagribēt darīt savādāk. Ja cilvēka nostādne ir tāda, ka viņš ir pilns ar zināšanām, un viņa redzējums ir apsolūti pareizs, tad tādā pat 5% neiedabūsi.
Publicēts: 05.09.09 20:21
 citēt
Jūs te stridaties par diezgan strīdīgiem jautājumiem :)

Varu uzreiz absolūti piekrist abiem...

Daudz kas atkarīgs no respondenta līmeņa.. vai personība nobriedusi.. utt.
Publicēts: 05.09.09 22:35
 citēt
Vai tad kāds strīdējās ???
Publicēts: 06.09.09 09:12
 citēt
ImkaSm:Jūs te stridaties par diezgan strīdīgiem jautājumiem :)
Varu uzreiz absolūti piekrist abiem...
Daudz kas atkarīgs no respondenta līmeņa.. vai personība nobriedusi.. utt.

Ja nu vienīgi dansiga un Gudris par dansigas maka relatīvo attiecību pret viņas izklaidēm. :D:D:D
Publicēts: 06.09.09 16:37
 citēt
haiduks, vo vellos - neiedomaajos, kaapec Gudrim liekaas tik daargas manas izklaides;-)) tagad skaidrs;-)))
Publicēts: 14.09.09 23:09
 citēt
akrumins:Kursu uzdevums nav mainīt cilvēka domāšanu, vai kā citādi mainīt pašu cilvēka iekšējo pasauli. Pasniedzējs var parādīt savādāku redzējumu uz iesācēja (un ne tikai...:)..) darbiem, ļaujot cilvēkam pašam, ieraugot sagribēt darīt savādāk. Ja cilvēka nostādne ir tāda, ka viņš ir pilns ar zināšanām, un viņa redzējums ir apsolūti pareizs, tad tādā pat 5% neiedabūsi.

Vairums cilvēku, kuri nāk uz iesācēju kursiem, nemaz nav noskaņoti uz domāšanu. Normāli būtu mēģināt vismaz kādai daļai to iepotēt.
Publicēts: 14.09.09 23:11
 citēt
Gudris:
dansiga:Gudris, izklaides peec;-)

Gudris laikam nekad nav atļāvies notriekt 50 Ls vakarā nakstklubā, 25 par pirti, 25 par numuriņu...olimpusistu daba! :)
Publicēts: 14.09.09 23:34 labots
 citēt
Portreti:
Gudris:

Gudris laikam nekad nav atļāvies notriekt 50 Ls vakarā nakstklubā, 25 par pirti, 25 par numuriņu...olimpusistu daba! :)

:D es kaa kanonists piektdien ar chomu nodzeeraam ap 45ls uz aliem vien :D :D :D

PS. Ja buutu kaadi kursi attaalinaati, piedaliitos, savaadaak nevaru. vieniigi nets.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):