arvisv, apsveicu!))Ar ko tad?
arvisv, apsveicu!))
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....gribētājs ir. Tukums derēs? Es no Kauguriem riit braukshu, Tev ar nekaadu probleemu nebuutu lekt iekshaa vilcienaa un uz Riigu!vienigais jāpagaida fotaparāts vēl 3 mēnešus un tad varēs kko štukot
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....gribētājs ir. Tukums derēs? Es no Kauguriem riit braukshu, Tev ar nekaadu probleemu nebuutu lekt iekshaa vilcienaa un uz Riigu!
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....gribētājs ir. Tukums derēs?
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....gribētājs ir. Tukums derēs? Es no Kauguriem riit braukshu, Tev ar nekaadu probleemu nebuutu lekt iekshaa vilcienaa un uz Riigu!vienigais jāpagaida fotaparāts vēl 3 mēnešus un tad varēs kko štukot paņem zenitu :Pnav ne zenīts, ne arī kāa cita kamera,vēl jāpaciešas,bet-gan jau,ka sagaidīšu.
RIIt......... ir vel kadi gribeetaji.....gribētājs ir. Tukums derēs? Es no Kauguriem riit braukshu, Tev ar nekaadu probleemu nebuutu lekt iekshaa vilcienaa un uz Riigu!vienigais jāpagaida fotaparāts vēl 3 mēnešus un tad varēs kko štukot paņem zenitu :P
vecā vai jaunā ? jaunā uz VW Golf3 bāzes ir taisita un tikai vizuāli atšķiras
un tagad arvisv viens pats klīst par savām ekstrēmajām takām :mrgreen:
tad jau par kaķa bildi smejot uz pareizā ceļa biju)))
arvisv atnāks un iebliezīs graujošu reportāžu, kurā redzams...tigeriic))
arvisv vēn nav atgriezies....aizdomīgi kaut kā....
cik blogā ir dzirdēts toč izliekas kad labs cilvēks ir...jāpaskatās vienreiz kā ta šis bildē ar` (nekad nepievēršu uzmanību vērtējot bildes autoram,nezinu vai tas ir slikti,bet nu tā sanāk)
cik blogā ir dzirdēts toč izliekas kad labs cilvēks ir...
cik blogā ir dzirdēts toč izliekas kad labs cilvēks ir...jāpaskatās vienreiz kā ta šis bildē ar` (nekad nepievēršu uzmanību vērtējot bildes autoram,nezinu vai tas ir slikti,bet nu tā sanāk)tas ir vairāk kā labi jo daudziem tā ir kļūda kad viņi nevērtē dažu cilvēku bildi tapēc tieši kad tā ir viņa...
kā viņa var nebūt ja es jau te esmu 8 mēnešus...par ko tu runā? :?:
kā viņa var nebūt ja es jau te esmu 8 mēnešus...
kā viņa var nebūt ja es jau te esmu 8 mēnešus...tad jau tu mums esi veterans! 8)
kā viņa var nebūt ja es jau te esmu 8 mēnešus...tad jau tu mums esi veterans! 8)nē ir jau tādi kas te ir vairāk kā gadu...
tur visur arii bija extreme!
Lieku jau bildes iekshaa.. :evil:
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?