Biju uz Andrea Bocelli koncertu... iesākumā skanēja Latvijas himna (laikam tāpēc, ka Zatlers bija ieradies), bet nobeigumā bija salūts Kopumā ļooooti patika! Tagad kādu glāzi vīna un palēnām varēs taisīties uz gultas pusi...
kas shodien pa dienu? Vakar uz centru aizbraucu, satiku vienu latvieshu daamu (vinja ir baarmene) un bik sidrus padzeeraam, rezultaataa vel galva dulla tagad, tik sapratu, ka nevajadzeeja iet pie vinjas uz darbu vakaraa..
Laurelz:kas shodien pa dienu? Vakar uz centru aizbraucu, satiku vienu latvieshu daamu (vinja ir baarmene) un bik sidrus padzeeraam, rezultaataa vel galva dulla tagad, tik sapratu, ka nevajadzeeja iet pie vinjas uz darbu vakaraa..
esmu jau gurkjiem visu sulu izdzeeris un kaadi 1,5 litri piena, saak normalizeeties viss, driiz buushu uz kaajaam, ieshu uzcept siipolus ar riisiem tad
ERA:Biju uz Andrea Bocelli koncertu... iesākumā skanēja Latvijas himna (laikam tāpēc, ka Zatlers bija ieradies), bet nobeigumā bija salūts Kopumā ļooooti patika! Tagad kādu glāzi vīna un palēnām varēs taisīties uz gultas pusi...
Laurelz:esmu jau gurkjiem visu sulu izdzeeris un kaadi 1,5 litri piena, saak normalizeeties viss, driiz buushu uz kaajaam, ieshu uzcept siipolus ar riisiem tad
man vispar traki, paliek 20 gadi, sodein radi naks ciemos, domaju barot ar vistas stilbiem un vistas pashceptam picam. tas vienigais ko maku ta baudami pagatavot
anonims_:man vispar traki, paliek 20 gadi, sodein radi naks ciemos, domaju barot ar vistas stilbiem un vistas pashceptam picam. tas vienigais ko maku ta baudami pagatavot
apsveiciens arii no manas puses! Es vispaar nemaaku neko pagatavot, paarsvaraa gaidu, kad kaads kko pagatavos, tad piesleedzos, tagad ar veixmiigi sanaaca. Latvijas ceptaa vistinja, forshi, te vinjas garsho peec saproteineeta muskulja
Laurelz:apsveiciens arii no manas puses! Es vispaar nemaaku neko pagatavot, paarsvaraa gaidu, kad kaads kko pagatavos, tad piesleedzos, tagad ar veixmiigi sanaaca. Latvijas ceptaa vistinja, forshi, te vinjas garsho peec saproteineeta muskulja
ja nav uz ko gaidiit tad ari pats atri saaksi improvizet un iemacisies gatavot, vai ar jaizesi un mc donoldu
ir ir uz ko, sheit esam 7 latvieshi vienaa maajaa un visiem ir jaeed, taka man parasti veicas bet tos mac'u, hesiiti, burger karali reti reti, tikai kaut taa iemesla deelj, lai paeestu aiziet 12-15ls
Laurelz:te komplekts maksaa ~ 8ls, tur atskiriiba, parastais sierburgers ap 1,60, lai paeestu, tad salecas
mnjaa norvegjijaa makjitis tieshaam daargs pasaakums. kaukad oslo vienreiz gribeejaam paeest visu naudu izteereejaam bet nekaa. beigaas saakaam jau eest citu atstaato paiku.
Ja atmiņa neviļ Norvēģijā pirms 9 gadiem paka piena maksāja ap 1Ls... Tolaik pie mums piens maksāja kādus 20 santīmus laikam... Šobrīd jau tā cenu starpība nešķiet tik milzīga. Ex-kolēģis no savas norvēģu algas pabaro sevi un draudzeni, samaksā īri un vēl izklaidei gana daudz paliek... Nebūtu man Zviedrija tik mīļa, brauktu uz Norvēģiju strādāt.