forum.gif
Fotosomas mazgāšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotosomas mazgāšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.09.09 14:37
 citēt
Sveiki , tikko esmu pāradies no 2 dienu pārgājiena pār purvu , un gribētu zināt vai kāds no jums ir mēģinājis mazkāt fotosomu ?
Publicēts: 06.09.09 14:41
 citēt
Pagaidām nav bijis tādas vajadzības... Vienīgi ar mitru lupatiņu no ārpuses slaucīts.
Publicēts: 06.09.09 14:42
 citēt
Vispār jau atkarīgs no materiāla. Viens ir izmazgāt, bet vēl jau tai somai arī jāizžūst...
Publicēts: 06.09.09 14:42
 citēt
Gudris:es vienreiz mēģināju mazgāt drēbes...bet fotosomu nav nācies :/

Gudris - tikai vienreiz? :D
Publicēts: 06.09.09 14:46
 citēt
Mana fotosoma , www.neostore.lv...

Uztrauc , tas , ka starpsienas (kartons laikam) vareetu sabojaties
Publicēts: 06.09.09 14:52
 citēt
Janbo: Uztrauc , tas , ka starpsienas (kartons laikam) vareetu sabojaties

Nu jā, kartons mazgājot toč sabojāsies... Labāk mēģini no ārpuses ar slapju lupatu vai švammi pamazgāt... :)
Iekšpuse vai tad arī netīra?
Publicēts: 06.09.09 14:52
 citēt
Lowepro ir mazgata pat veļas mašīnā, saudzīgākajā režīmā, nekāda vaina.
Publicēts: 06.09.09 14:58
 citēt
Gudris: aha...kaut kas īsti nesanāca man tur un metu mieru tai padarīšanai :/

Neuztraucies, ja dzīve piespiedīs, tad iemācīsies ātri vien :)
Publicēts: 06.09.09 15:10
 citēt
Gudris:
Janbo:Mana fotosoma , www.neostore.lv...

Uztrauc , tas , ka starpsienas (kartons laikam) vareetu sabojaties

es vienā grāmatā lasīju ka drēbēm utt ir kaut kādas birkas piešūtas ar informāciju kādaa temperatūrā drīkst mazgāt vai drīkst slēgt centrifūgā ar kādu temperatūru gludināt...bet es to jau sen lasīju ...neesmu drošs ka kko neesmu sajaucis :/

Saprotu , pa ko tu runā , izpoētiju visu somu , neatradu neko tādu.
Publicēts: 06.09.09 15:13
 citēt
Janbo: Saprotu , pa ko tu runā , izpoētiju visu somu , neatradu neko tādu.

A somai līdzi nekāds bukletiņš vai kas nebija? Tajos jau arī kādreiz norāda, ko drīkst un ko ne...
Publicēts: 06.09.09 15:13
 citēt
Gudris:
ERA:Gudris - tikai vienreiz? :D

aha...kaut kas īsti nesanāca man tur un metu mieru tai padarīšanai :/

pareizi - no netīrības vēl ne1 nav nomiris

Janbo:Sveiki , tikko esmu pāradies no 2 dienu pārgājiena pār purvu , un gribētu zināt vai kāds no jums ir mēģinājis mazkāt fotosomu ?

aha - grūd tik vešmašīnā un miers
Publicēts: 06.09.09 15:18
 citēt
ERA:
Janbo: Saprotu , pa ko tu runā , izpoētiju visu somu , neatradu neko tādu.

A somai līdzi nekāds bukletiņš vai kas nebija? Tajos jau arī kādreiz norāda, ko drīkst un ko ne...

Nope :(
Publicēts: 06.09.09 15:20
 citēt
somu pa zemi vilki vai kaa?
Publicēts: 06.09.09 15:44
 citēt
zo:somu pa zemi vilki vai kaa?

Pa purvu tik vienkārši nepaiesi , bija jālec , jāskrien , jārāpjās utt
Publicēts: 06.09.09 15:46
 citēt
Janbo:
zo:somu pa zemi vilki vai kaa?

Pa purvu tik vienkārši nepaiesi , bija jālec , jāskrien , jārāpjās utt

man tu to vari nestāstīt.
Publicēts: 06.09.09 15:56
 citēt
ņem un nolēkā tašu līdz nepazīšanai
Publicēts: 06.09.09 16:02
 citēt
Maris:ņem un nolēkā tašu līdz nepazīšanai

Atnāk Maris un ievieš jautrību :D
Publicēts: 06.09.09 16:08
 citēt
Raksti lowepriešiem uz mājaslapu,prasi padomu! :D Ja pa nopietno-ar birstīti no ārpuses,kādu nešerpu mazgāšanas līdzekli un būs labi. ;)
Publicēts: 06.09.09 16:42
 citēt
Palasījos googli, daži pa tiesaka trauku mazgājāmā mašīnā likt :D

Bet šis padosm tomēr nopietnāks izklausās:
I wrote Tamrac and their response follows:

Thank you for your e-mail. We don’t recommend that you ever put your Tamrac camera bag in a washing machine or dryer. It will ruin the foam and the bag will become misshaped. It will also remove the waterproof coating on the material. If your bag has an odor, you might want to try spraying it with Febreze and letting it air dry in front of a fan so it dries quickly.

Here is our recommended cleaning method:

5. How can I clean my Tamrac bag if it gets stained?
For normal dirt: Use a mild soap and mix in one teaspoon per pint of warm water. Use a clean, white cloth dampened with the recommended cleaning agent, using the following removal method: Detergent/blot/water/blot. Optimum cleaning will be achieved by not over-wetting the cloth and by turning it frequently to keep it clean. Never submerge your bag in water, use any product containing bleach or dry cleaning solutions. After repeated cleanings, you may want to apply a water-repellant spray such as Scotch Guard to ensure continued weatherproofing. For oil or greasy stains: In addition to the above recommended method, some stains respond well to dry cleaners such as "HOST", "CAPTURE", and "K2R". Carefully follow directions on the label.
Publicēts: 06.09.09 17:29
 citēt
Izrauj tas kabatas un starpsienas ara, un met velas masina ieksaa... Nekadu problemu...
Publicēts: 06.09.09 18:30
 citēt
+ Sedliņš ;)
Publicēts: 06.09.09 18:36
 citēt
atstāj mēnesi pagalmā. sākas rudens, lietus ar laiku nomazgās
Publicēts: 06.09.09 18:41
 citēt
Duša + birste + mazgāšanas līdzeklis. No iekšas tā soma nav jāmazgā. Un nav sasmērēta ar eļļām vai ko citu - dubļi vai rāva. Aiztaisi ciet, samitrini ar ūdeni, ar birsti un mazgāšanas līdzekli nopucē, noskalo un žāvē.
Publicēts: 06.09.09 18:46
 citēt
ir redzeets ka maxgaa ar aqua putekljusuuceeju...
Publicēts: 09.09.09 20:41
 citēt
Ir Lowepro soma mazgāta veļas mašīnā- viss bumbās (žuva gan laikam kādu dienu)
Publicēts: 09.09.09 21:45
 citēt
parastaas mugursomas esu washmashiinaa mazgaajis, bet spec foto, "uudensnecaurlaidiigaas" t.i water-resistant micro fiber gan neriskeetu.

Q: How do I clean my Lowepro product?
A: Proper cleaning of all Lowepro products should be handled with care. We caution against use of any detergent and recommend mild soap. We recommend spot treating or hand washing with warm/cold water and mild soap, followed by hanging the item to dry.
Publicēts: 09.09.09 23:24
 citēt
Aizbrauc izmazgāt autiņu un atstāj uz sēdekļa somu.

Un bišku nesaprotu, kas par to veļas automātu runā. Tak tā soma tik no ārpuses netīra varētu būt. Un ne jau ar ķīmisko pārtiku. Tolks kāds?
Publicēts: 10.09.09 00:25
 citēt
Droši veļenē un saudzīgo režīmu.svarīgākais ir ižžāvēt ..pagrabā neturi :) pats esmu mazgājis , jo alus smaku vairs somā nevarēju izturēt..
Publicēts: 11.09.09 16:24
 citēt
... var jau izvēlēties- muļļāt ar rokām, vai uzticēt mūsdienīgām veļasmašīnām... :P

... savējo fotosomiņu izmazgāju veļasmašīnas parastajā režīmā +30' un priecājos, ka izskatās kā jauna :))
Publicēts: 10.09.10 05:25
 citēt
nu, kaa, soma buus izmazgajusies? savu mazgaju uz 40 graadiem, aaraa naak kaa jauna, lai cik netira butu bijusi. protams, polsterejumu njemu ara, cik iespejams...
Publicēts: 22.09.10 23:53
 citēt
Все фото сумки прекрасно разбираются для стирки, головой подумать толко надо и все.
Publicēts: 23.09.10 00:11
 citēt
Labākais topiks ever! :D :D :D Mirstu no smiekliem :haha:
Publicēts: 23.09.10 00:29 labots
 citēt
Vēl jau var pamēģināt tās putas, kuras uzpūš netīrai vietai kādu laiciņu atstāj un notīra, kautkad sen sen savām baltajām botām vienas tādas nopirku salamander veikalā darbojas tīri ok :).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):