zverja:a tas arī bija kaut kāda vienā Sex and the city sērijā (nesen ar draudzeni dažas sērijas noskatījos, laikam 3. sezona) nu tāda līmeņa tantras speciāliste es neesmu tā ir vesela mācība ar teoriju un praksi, nevis tikai pašmācība
1.nu skaidr tātad "ar draudzeni" skaties Sex and the city :................................../ 2.teorija mums jau zināma - atlika praksē to apgūt... domāju, kā tu par prakses skolotāju varētu būt - ar draudzeni
jā, te jau fantāzijas.. es par to, ka praktizē sieviete uz vīrieša ķermeņa :P (vai otrādi) tos tantras paņēmienus tāpat neviens nerādīja, saistīts ar elpošanu un vēl sazin ko, kā jau austrumniekiem
zverja:jā, te jau fantāzijas.. es par to, ka praktizē sieviete uz vīrieša ķermeņa :P (vai otrādi) tos tantras paņēmienus tāpat neviens nerādīja, saistīts ar elpošanu un vēl sazin ko, kā jau austrumniekiem
Elpot arī protu - kundalini energiju bīdot uz augšu un atpakaļ... eh, tik "vēl sazin ko" neprotu...
bai ze vei, stāsts no dzīves (darba). Vecis iesniedzis tiesā pieteikumu, apstrīd ginekologa izziņu, kurā teikts, ka sieva ir stāvoklī jau 4-to mēnesi. Vecais pieteikumā argumentē, ka tas nevarot būt, tas neesot iespējams, jo viņš bijis komandējumā un atgriezies tikai 3 mēnešus atpakaļ! Izziņa ir prettiesiska un ginekologs, karoče, ir jāsoda disciplināri, par kļūdainu praksi. Nu kā lai šitādam paskaidro, ka viņš nav vienīgais vīrietis uz pasaules
Labāk vecīt pievērsies KĪNO mekslai un seriāliem Es te te nejauši uzdūros kolēģu WEBa texstam par JANO SPĒLFILMU pēc skaita 30 desmito kas uzsot uzņemta KULDĪGĀ , papētiet video varu saderēt VAIRUMAM patikss "Filmēšanas aprīkojums" www.kuldiga.lv... , mož laiks sākt filmēt ziepiniekus tirpinājumos mājas apastāklos?
o, aņuks par krāsu. Kādam alus speciālistam jautā: - Kāpēc aliņš iztek ārā ātrāk par citiem dzērieniem? - Tāpēc, ka krāsa nav jāmaina. - A kāpēc amerikāņu aliņš iztek vēl ātrāk? - Tāpēc, ka arī garša nav jāmaina.
biznesa piegājienam ar - celtniecības tehnikas nomai tagad fantastiski zemas cenas - pieliekot parastai vibroplatei dalītāju var veselu apkalpošanas salonu pa limonādi atvērt