forum.gif
N D3 manuālis latviešu vai krievu valoda
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / N D3 manuālis latviešu vai krievu valoda
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.09.09 00:27
 citēt
Pērku manuāli PM vai arturso@tvnet.lv . Zem tirgus cenas.

A.
Publicēts: 07.09.09 00:59
 citēt
Tev tieshi graamatele vajadziiga? ja ne tad netaa tak var novilkt bez maksas..
Publicēts: 07.09.09 01:12
 citēt
kaa reiz latviski ir www.shutter.lv...
Publicēts: 07.09.09 01:21
 citēt
O paldies pa linku. Iepriekš pats pa nikon lapam vandijos un nevareju atrast. Bet ja nu kadam ir galigi nevajadziga ta gramatina tad panemsu. Par samaksu vienosies.
Publicēts: 07.09.09 01:27
 citēt
Labāk jau ar latviešu versiju neniekojies,ja nepatīk angļu mēlē,tad meklē krievu,jiem ar foto terminiem tā situācija labāka.Ir man kompī latviešu pdfs,bet,neskatoties uz to, visas neskaidrības noskaidroju instrukcijas angļu vesijā.
Publicēts: 07.09.09 07:24
 citēt
nu nez vai D3 ipašniekam vajadzētu kādu manuāli :)
Publicēts: 07.09.09 09:10
 citēt
Mandalay:nu nez vai D3 ipašniekam vajadzētu kādu manuāli :)

nu manuālis nevienam vēl nav traucējis...
kā skanēja viena laba frāze kādā lieliskā grāmatā - Čitaiķe instrukciju, tam fsjo napisano... ;)
Publicēts: 07.09.09 10:29
 citēt
nūū jāā, bet es nezinu cik jābūt daudz prāta apveltītam, lai nopirktu D3 un parasītu manuāli :) man tas neliekas loģiski un prāta neaptverama lieta.

nē nu lab... moš pirmā kamera. замахнулся..
Publicēts: 07.09.09 10:37
 citēt
da nē - D3 ir pietiekami modificējama, pielāgojama, saregulējama, lai tas maņuālis tomēr lieti noderētu...
Protams - metodom naučnogo tika - s treķevo raza popadaješ, bet lai nevajadzētu bakstīies, nemaz tik zemē metama tā grāmatiņa nav...
Vairāk jāpiekrīt, gan viedoklim, ka tomēr Angļu valodā tā varētu būt saprotamāka, jo tomēt terminoloģija latviski pieklibo...
Publicēts: 07.09.09 11:26
 citēt
tehnikā - bakstīšanās ir labākais "skolotājs". Smadzenes daudz labāk sagremo informāciju un ilglaicīgāk atcerās.
Publicēts: 07.09.09 11:29
 citēt
Mandalay:tehnikā - bakstīšanās ir labākais "skolotājs". Smadzenes daudz labāk sagremo informāciju un ilglaicīgāk atcerās.

tas strādā, bet ne visiem... ;)
Un reizēm ir iestatījumi, kurus der izprast pirms veic izmaiņas, ja nesaproti, ko nozīmē iestatījums, tad nezini kā novērtēt izmaiņas... ;)

P.S.
Un vēl - Cilvēku uztvere ir dažāda, vienam vajag redzēt, citam dzirdēt, vēl vienam izlasīt. Vai jebkurā kombinācijā no uzskaitītā... ;)
Publicēts: 07.09.09 11:31
 citēt
P.P.S.
Man personīgi labāk patīk angļu maņuālis, jo termini skaidri un paskaidrojums saprotams; krieviski lasu, bet gana lēni, lai mani tas pašu kaitinātu, latviski - mēdz būt tādas tulkojuma pērles... ;)
Publicēts: 07.09.09 11:39
 citēt
Mandalay:tehnikā - bakstīšanās ir labākais "skolotājs". Smadzenes daudz labāk sagremo informāciju un ilglaicīgāk atcerās.

Jā, bakstīties var. Ja ir daudz brīvā laika. Paņem tādu D3 rokās un izej kādreiz cauri visām izvēlnēm :)

Personīgi es, izvēloties kameru pievēršu lielu uzmanību dažādām un jaunām kameras iespējām, tamdēļ pēc tam man viņas tā kā būtu jāprot izmantot, savādāk jau es tik pat labi būtu varējis pirkt arī D60. Nē, nu var jau arī iegādāt D3 un izmantot viņu auto režīmā...

Es uzskatu, ka manuālis tomēr ir jāizlasa, bet par manuāli vēl labākas ir grāmatas no sērijas "T.Hogan Guide to Nikon Dxxx". Tur tiešām ir aprakstīts pilnīgi viss un, atšķirībā no manuāļa, cilvēcīgā valodā. Manam D300 tā grāmata ir uz teju 800 lpp.
Publicēts: 07.09.09 11:45
 citēt
Snow:

Jā, bakstīties var. Ja ir daudz brīvā laika. Paņem tādu D3 rokās un izej kādreiz cauri visām izvēlnēm :)

Personīgi es, izvēloties kameru pievēršu lielu uzmanību dažādām un jaunām kameras iespējām, tamdēļ pēc tam man viņas tā kā būtu jāprot izmantot, savādāk jau es tik pat labi būtu varējis pirkt arī D60. Nē, nu var jau arī iegādāt D3 un izmantot viņu auto režīmā...

Es uzskatu, ka manuālis tomēr ir jāizlasa, bet par manuāli vēl labākas ir grāmatas no sērijas "T.Hogan Guide to Nikon Dxxx". Tur tiešām ir aprakstīts pilnīgi viss un, atšķirībā no manuāļa, cilvēcīgā valodā. Manam D300 tā grāmata ir uz teju 800 lpp.

+
Publicēts: 07.09.09 14:02
 citēt
+ palaidniex un Snow
Forumi pilni ar visādiem stulbiem un vēl stulbākiem jautājumiem, ko uzdod visādi manuāļu nelasītāji un bakstīšanas metodes piekopēji. Un tad brīnās, ka par viņiem ņirgājas vai atbild ar ironiju. Tā kā - RTFM :)
Publicēts: 08.09.09 09:39
 citēt
VAru izprintēt un pārdot- cena - 0.05 Ls/A4lapa.:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):