09.09.09 vajadzīgs fotogrāfs kāzu ceremonijas iemūžināšanai uz vienu stundu.Pasākums budžeta.Ceremonija Dobelē,varbūt ir kāds vietējais fotogrāfs.Nevajag nekādus glamūrus un ceļojumus,vienkārši ceremonijas un gredzenu mīšanas faktu iemūžināt.
Luni,es kā reizi iedomājos,ka Tev jāuzzvana.Redbot,nesatraucies,prasības nav pārāk lielas un nauda arī nav pārāk liela.(20-30ls)Ja māki kaut ko bez zibspuldzes arī nofotogrāfēt,tad derēs.
ekoists:Luni,es kā reizi iedomājos,ka Tev jāuzzvana.Redbot,nesatraucies,prasības nav pārāk lielas un nauda arī nav pārāk liela.(20-30ls)Ja māki kaut ko bez zibspuldzes arī nofotogrāfēt,tad derēs.
Offtopic- vai tiešām tavuprāt ir labāk saulē bez zibspuldzes. Un vai tumšā zagsā arī labāk?
Portret-ja prot sauli izmantot savā labā,tad jā,labāk...(reportāža nav jābildē).Dobeles zags nav tumšs un fotogrāfēšana bez zibspuldzes nebija pamatnosacījums(tas lai izvairītos no fotogrāfiem,kam vienīgais gaismas avots telpās, ir zibspuldze sejā)
Friidis:Īstenie mākslinieki zibspuldzi nelieto- tas ir sliktais tonis...
Esmu par šito runājis ar vienu visai zināmu fotomākslinieku, kurš nebija īsti apmierināts ar savu mazo klientu skaitu kāzu fotogrāfijā. ISO 3200 ir viņa iecienītākais izmērs. Parādot potenciālajiem klientiem bezzibspuldžu bildes, šamie parasti izvēlas zibspuldžu fotogŗāfus.
ekoists:Portret-ja prot sauli izmantot savā labā,tad jā,labāk...(reportāža nav jābildē).Dobeles zags nav tumšs un fotogrāfēšana bez zibspuldzes nebija pamatnosacījums(tas lai izvairītos no fotogrāfiem,kam vienīgais gaismas avots telpās, ir zibspuldze sejā)
Tā arī būtu teicis- vajadzīgs čalis, kurš māk kreatīvi lietot mākslīgu apgaismojumu, bet...pa lēto!
Lunis:divi bezdarbnieki no Rīgas esot atpirduši 50Km uz vienu galu pa 20Ls
kurp tā pasaule ripo.
teijāterī un koncertā nekādi. vai pavisam "ĪSTI" it tikai tie mākslinieki, kuri par spilgtumu intervāliem neko nav dzirdējuši un domā, ka filmas fotogrāfiskais platums ir 36 vai labākajā gadījumā 35 mm?
Cik ir pa normālo,sabildēt četrus cilvēkus,kuri stāv aiz galda,pēc tam apgriežas un iziet no zagsa? Frīdi-Tu jau esi ceļā pie īstenajiem,skatos bounceri izmanto...tas uz pasūtītājiem lielu iespaidu atstāj.....
Lunis:divi bezdarbnieki no Rīgas esot atpirduši 50Km uz vienu galu pa 20Ls
kurp tā pasaule ripo.
teijāterī un koncertā nekādi. vai pavisam "ĪSTI" it tikai tie mākslinieki, kuri par spilgtumu intervāliem neko nav dzirdējuši un domā, ka filmas fotogrāfiskais platums ir 36 vai labākajā gadījumā 35 mm?
ekoists:Cik ir pa normālo,sabildēt četrus cilvēkus,kuri stāv aiz galda,pēc tam apgriežas un iziet no zagsa? Frīdi-Tu jau esi ceļā pie īstenajiem,skatos bounceri izmanto...tas uz pasūtītājiem lielu iespaidu atstāj.....
Simtpieesnt, bet tas nav piedāvājums, devītais jau aizņemts!
eeelmars:Graujošu iespaidu uz mani atstāja fotogrāfs, kurš brīvdabas pasākumā zibināja blici pret debesīm. Īstāku nav gadījies redzēt...
es arī šodien tādu Rīgā redzēju - bez bouncera, bez reflektora - zibenis tieši saules virzienā ... paskatījos 5 minūtes intereses pēc vai pats atčohnīsies, ka zibenis šauj gaisā, bet nekā ... un es aizgāju tālāk domādams par to, ko tas varētu palīdzēt, ka šādi tiek darīts ...
eeelmars:Graujošu iespaidu uz mani atstāja fotogrāfs, kurš brīvdabas pasākumā zibināja blici pret debesīm. Īstāku nav gadījies redzēt...
gadās, ka no iekštelpām izvelkās un aizmirst izrubīt. bet pajocīgi ir. uz mani grūti izdzēšamu iespaidu atstāja tas, kā runājošos akmeņus (nu, prožekcija no video projectora) mauca ar blicēm daudzi zieptrauknieki un dažs arī ar SLR integrēto blici.
Portreti:Teātrī vispār nahren nav jāfočē, ibio!
ibio, ibio, es jau arī saku, ka ibio, bet kad nu vajag bildes no izrādes, tad ko, aicināt aktierus uz studiju vai organizēt brīvdabas izrādi darbaļaužu kultūras un atpūtas parka lielajā estrādē?
hE HE HE , Oi veči Ot tas ir ļimenis Es tiko 50Ls nopelniju KARTĒJAIS "Meistars" bij uzmetis 09.09.09 Tikotajus Uzbildēju 20min ceremoniju , tiko majas atveda Komiski ka ceremonija notika 9.09 pilnīgs sviestss
Lunis:hE HE HE , Oi veči Ot tas ir ļimenis Es tiko 50Ls nopelniju KARTĒJAIS "Meistars" bij uzmetis 09.09.09 Tikotajus Uzbildēju 20min ceremoniju , tiko majas atveda Komiski ka ceremonija notika 9.09 pilnīgs sviestss
Hehehe- es par šo pašu darbību tādā datumā paprasīju 150 un visi laimīgi! Luni, nedempingo!