forum.gif
vajag fotogrāfu Dobelē.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vajag fotogrāfu Dobelē.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.09.09 20:39
 citēt
09.09.09 vajadzīgs fotogrāfs kāzu ceremonijas iemūžināšanai uz vienu stundu.Pasākums budžeta.Ceremonija Dobelē,varbūt ir kāds vietējais fotogrāfs.Nevajag nekādus glamūrus un ceļojumus,vienkārši ceremonijas un gredzenu mīšanas faktu iemūžināt.
Publicēts: 07.09.09 20:45
 citēt
Toch vietējais jāmeklē, jo no Rīgas šamiem visticamāk būs par dārgu kādu ņemt uz vienu studu...
Publicēts: 07.09.09 20:47
 citēt
Zinu, ka Wave ir dobelnieks. Bet gan jau ir vēl kāds.
Publicēts: 07.09.09 20:48 labots
 citēt
Luxferre:Toch vietējais jāmeklē, jo no Rīgas šamiem visticamāk būs par dārgu kādu ņemt uz vienu studu...

Esi bez bēdu te nupatās divi bezdarbnieki no Rīgas esot atpirduši 50Km uz vienu galu , veselu dienu bildējuši sporta pasākumu pa 20Ls :):)
Publicēts: 07.09.09 20:50
 citēt
Lunis:
Luxferre:Toch vietējais jāmeklē, jo no Rīgas šamiem visticamāk būs par dārgu kādu ņemt uz vienu studu...

Esi bez bēdu te nupatās divis loxi no Rīgas esot pa 20Ls atpirdušu 50Km veselu dienu bildēt :):)

slimi... murgs kaut kāds LV darās...
Publicēts: 07.09.09 21:02
 citēt
Esmu Dobelnieks :D Kāzas arī esmu fočējis, tikai pēc pluumes šeit blogā rakstītā bail vispār ķerties klāt, ka tik neatņemu klientus :(
Publicēts: 07.09.09 21:10
 citēt
Luni,es kā reizi iedomājos,ka Tev jāuzzvana.Redbot,nesatraucies,prasības nav pārāk lielas un nauda arī nav pārāk liela.(20-30ls)Ja māki kaut ko bez zibspuldzes arī nofotogrāfēt,tad derēs.
Publicēts: 07.09.09 21:32
 citēt
ekoists:Luni,es kā reizi iedomājos,ka Tev jāuzzvana.Redbot,nesatraucies,prasības nav pārāk lielas un nauda arī nav pārāk liela.(20-30ls)Ja māki kaut ko bez zibspuldzes arī nofotogrāfēt,tad derēs.

Offtopic- vai tiešām tavuprāt ir labāk saulē bez zibspuldzes. Un vai tumšā zagsā arī labāk?
Publicēts: 07.09.09 21:43
 citēt
Īstenie mākslinieki zibspuldzi nelieto- tas ir sliktais tonis...:)
Publicēts: 07.09.09 21:46
 citēt
Portret-ja prot sauli izmantot savā labā,tad jā,labāk...(reportāža nav jābildē).Dobeles zags nav tumšs un fotogrāfēšana bez zibspuldzes nebija pamatnosacījums(tas lai izvairītos no fotogrāfiem,kam vienīgais gaismas avots telpās, ir zibspuldze sejā)
Publicēts: 07.09.09 21:48
 citēt
Friidis:Īstenie mākslinieki zibspuldzi nelieto- tas ir sliktais tonis...:)

Esmu par šito runājis ar vienu visai zināmu fotomākslinieku, kurš nebija īsti apmierināts ar savu mazo klientu skaitu kāzu fotogrāfijā. ISO 3200 ir viņa iecienītākais izmērs. Parādot potenciālajiem klientiem bezzibspuldžu bildes, šamie parasti izvēlas zibspuldžu fotogŗāfus.
Publicēts: 07.09.09 21:50
 citēt
ekoists:Portret-ja prot sauli izmantot savā labā,tad jā,labāk...(reportāža nav jābildē).Dobeles zags nav tumšs un fotogrāfēšana bez zibspuldzes nebija pamatnosacījums(tas lai izvairītos no fotogrāfiem,kam vienīgais gaismas avots telpās, ir zibspuldze sejā)

Tā arī būtu teicis- vajadzīgs čalis, kurš māk kreatīvi lietot mākslīgu apgaismojumu, bet...pa lēto!
Publicēts: 07.09.09 21:55
 citēt
Lunis:divi bezdarbnieki no Rīgas esot atpirduši 50Km uz vienu galu pa 20Ls :):)
kurp tā pasaule ripo.
teijāterī un koncertā nekādi. vai pavisam "ĪSTI" it tikai tie mākslinieki, kuri par spilgtumu intervāliem neko nav dzirdējuši un domā, ka filmas fotogrāfiskais platums ir 36 vai labākajā gadījumā 35 mm?
Publicēts: 07.09.09 22:02
 citēt
Cik ir pa normālo,sabildēt četrus cilvēkus,kuri stāv aiz galda,pēc tam apgriežas un iziet no zagsa?
Frīdi-Tu jau esi ceļā pie īstenajiem,skatos bounceri izmanto...tas uz pasūtītājiem lielu iespaidu atstāj.....:)
Publicēts: 07.09.09 22:19
 citēt
haralds:
Lunis:divi bezdarbnieki no Rīgas esot atpirduši 50Km uz vienu galu pa 20Ls :):)
kurp tā pasaule ripo.
teijāterī un koncertā nekādi. vai pavisam "ĪSTI" it tikai tie mākslinieki, kuri par spilgtumu intervāliem neko nav dzirdējuši un domā, ka filmas fotogrāfiskais platums ir 36 vai labākajā gadījumā 35 mm?

Teātrī vispār nahren nav jāfočē, ibio!
Publicēts: 07.09.09 22:20 labots
 citēt
eeelmars:Graujošu iespaidu uz mani atstāja fotogrāfs, kurš brīvdabas pasākumā zibināja blici pret debesīm. Īstāku nav gadījies redzēt...

Vot tas ir īsts mākslinieks!
Publicēts: 07.09.09 22:20
 citēt
ekoists:Cik ir pa normālo,sabildēt četrus cilvēkus,kuri stāv aiz galda,pēc tam apgriežas un iziet no zagsa?
Frīdi-Tu jau esi ceļā pie īstenajiem,skatos bounceri izmanto...tas uz pasūtītājiem lielu iespaidu atstāj.....:)

Simtpieesnt, bet tas nav piedāvājums, devītais jau aizņemts!
Publicēts: 07.09.09 22:36
 citēt
eeelmars:Graujošu iespaidu uz mani atstāja fotogrāfs, kurš brīvdabas pasākumā zibināja blici pret debesīm. Īstāku nav gadījies redzēt...

es arī šodien tādu Rīgā redzēju - bez bouncera, bez reflektora - zibenis tieši saules virzienā ... paskatījos 5 minūtes intereses pēc vai pats atčohnīsies, ka zibenis šauj gaisā, bet nekā ... un es aizgāju tālāk domādams par to, ko tas varētu palīdzēt, ka šādi tiek darīts ... :) :D
Publicēts: 07.09.09 22:44 labots
 citēt
gadās, ka no iekštelpām izvelkās un aizmirst izrubīt. bet pajocīgi ir.
uz mani grūti izdzēšamu iespaidu atstāja tas, kā runājošos akmeņus (nu, prožekcija no video projectora) mauca ar blicēm daudzi zieptrauknieki un dažs arī ar SLR integrēto blici.
Portreti:Teātrī vispār nahren nav jāfočē, ibio!
ibio, ibio, es jau arī saku, ka ibio, bet kad nu vajag bildes no izrādes, tad ko, aicināt aktierus uz studiju vai organizēt brīvdabas izrādi darbaļaužu kultūras un atpūtas parka lielajā estrādē?
Publicēts: 09.09.09 06:29
 citēt
incognito ir dobelnieks;)
Publicēts: 09.09.09 10:38 labots
 citēt
hE HE HE , Oi veči Ot tas ir ļimenis :):) Es tiko 50Ls nopelniju :):) KARTĒJAIS "Meistars" bij uzmetis 09.09.09 Tikotajus :):) Uzbildēju 20min ceremoniju , tiko majas atveda:):) Komiski ka ceremonija notika 9.09 pilnīgs sviestss:):)
Publicēts: 11.09.09 11:34
 citēt
Lunis:hE HE HE , Oi veči Ot tas ir ļimenis :):) Es tiko 50Ls nopelniju :):) KARTĒJAIS "Meistars" bij uzmetis 09.09.09 Tikotajus :):) Uzbildēju 20min ceremoniju , tiko majas atveda:):) Komiski ka ceremonija notika 9.09 pilnīgs sviestss:):)

Hehehe- es par šo pašu darbību tādā datumā paprasīju 150 un visi laimīgi! Luni, nedempingo! :)
Publicēts: 11.09.09 12:56
 citēt
Hehehe- es par šo pašu darbību tādā datumā paprasīju 350 un visi laimīgi! Portreti, nedempingo! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):