Sveiki , tikko ieinsteleju Adobe Lightroom 2.4 , mēģinu ielādēt bildes , a viss rādās rozā . Settingus neko neesmu mainījis, kas varētu būt pa vainu . Filtri nekas tāds nav izmantots.
Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma. Tas ir jaunais virusa paveids, strādā tikai uz Adobes nelicenzētajām versijām Saucas pink.trojanbis.adobis. Turies Janbo!
Tiewz:Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma. Tas ir jaunais virusa paveids, strādā tikai uz Adobes nelicenzētajām versijām Saucas pink.trojanbis.adobis. Turies Janbo!
Tiewz:Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma. Tas ir jaunais virusa paveids, strādā tikai uz Adobes nelicenzētajām versijām Saucas pink.trojanbis.adobis. Turies Janbo!
Umņik. Liet ir tāda , ka visu instalāciju visu izdarīju pareizi , bet , kad lieku bildes parādās rozā, ar pc , monitoru un kameru viss ir ok Aldis Viite jau ar centa palidzet , bet nespeja . Moshk kaadam taa ir bijis ?
Vispār šitāds Afexc nav manīts lidz šim Pieļauju ka tas ir kautkas nesavietojams starp LR un WIN krasu profiliem. Nav ne jausmas ka novērš. Visdrīzāk ka problēma ir LCD moņa jokainā krasu profilā , tas tā no pieredzes
Bet tur tak histogramma arī lillā, ne tikai bilde. Tā kā krāsu profili tur nje pričom būs, tur drīzāk tiešām videokarte vai kas cits nevar Lightroomu pavilkt
Nu, ar fotografēšanu tam noteikti nav nekāda sakara. Kas rādās citos Lightroom logos? Kas rādās citos logos, kad Lightroom rāda šo? Kaut jāds videokartes gļuks, noteikti, vai ari Adobes cīņa ar pirātiem...
Janbo: Reāli visi tik pie citiem aizsūtija , paši neko nespēja pateikt. Ja nezin , tad NERUNĀ glupības.
Zēniņ, kad pie zīlnieces aiziesi, Tev pateiks , Tā būs būt, un viss. normāls cilvēks uz tik trūcīgu infu konkrētāk neatbildēs. Un nevajag apvainoties uz visu pasauli, labāk spogulī paskaties, tas reizēm palīdz.
Bet zini kā kretinē , kad citi saka aizej tur pameklē tur, domā es jau nebiju to visu izskatījis ? Domāju , ka kādam šeit tā IR gadījies , nu tad jau jums nebūs problēmu pateikt , kas man jādara , lai nerādītos ieksh LR kraasas roozaa. laikam esat aizmirsushi , ka PS un LR ir vienas ADOBE razhojums , bet tad pasakat , kada marutka pec man PS vis norm radas a LR roozaa ?
Bet zini kā kretinē , kad citi saka aizej tur pameklē tur, domā es jau nebiju to visu izskatījis ? Domāju , ka kādam šeit tā IR gadījies , nu tad jau jums nebūs problēmu pateikt , kas man jādara , lai nerādītos ieksh LR kraasas roozaa. laikam esat aizmirsushi , ka PS un LR ir vienas ADOBE razhojums , bet tad pasakat , kada marutka pec man PS vis norm radas a LR roozaa ?
Nu bet kāpēc tad Kaapeec atrada, bet Tu neatradi? Acīmredzot tomēr neesi draugos ar gūgles tanti... Un kā varēja saprast no citu atbildēm tad nevienam nekas tāds nebija gadījies - bet piedāvāja taču Tev idejas pačakarēties ar krāsu profiliem, videokarti utt - pamēģināji kko no tā? Tāpat Tev jautāja to, kāds Tev kompis (dzelži, operētājsistēma) utt - tas varētu palīdzēt, jo varbūt vnk jauno LR versiju Tev kompis nevelk - bet atbildējis neesi. Pārāk jau Tu gribi, lai Tev visu ar karotīti ieliek mutē...
Nu bet kāpēc tad Kaapeec atrada, bet Tu neatradi? Acīmredzot tomēr neesi draugos ar gūgles tanti... Un kā varēja saprast no citu atbildēm tad nevienam nekas tāds nebija gadījies - bet piedāvāja taču Tev idejas pačakarēties ar krāsu profiliem, videokarti utt - pamēģināji kko no tā? Tāpat Tev jautāja to, kāds Tev kompis (dzelži, operētājsistēma) utt - tas varētu palīdzēt, jo varbūt vnk jauno LR versiju Tev kompis nevelk - bet atbildējis neesi. Pārāk jau Tu gribi, lai Tev visu ar karotīti ieliek mutē...
Atbildoz uz jusu jautajumu pa pc , es visu parsniedzu
Minimum system requirements Windows Processor: Intel® Pentium 4 OS: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise Edition or 64-bit editions RAM: 1 GB Hard Disk: 1 GB of available hard-disk space Media: CD-ROM drive Display: 1024 x 768 Monitor Resolution