forum.gif
Adobe lightroom 2.4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Adobe lightroom 2.4
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.09.09 22:39
 citēt
Sveiki , tikko ieinsteleju Adobe Lightroom 2.4 , mēģinu ielādēt bildes , a viss rādās rozā . Settingus neko neesmu mainījis, kas varētu būt pa vainu . Filtri nekas tāds nav izmantots.
Publicēts: 07.09.09 22:42
 citēt
nezinu nezinu....paskaties kādā krāsu telpā strādā...
Varbūt rozā versija gadījās:)
Publicēts: 07.09.09 22:52
 citēt
Shaadi viss izskattas img179.imageshack.us...
Publicēts: 07.09.09 23:03
 citēt
Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma.
Tas ir jaunais virusa paveids, strādā tikai uz Adobes nelicenzētajām versijām :( Saucas pink.trojanbis.adobis.
Turies Janbo!
Publicēts: 07.09.09 23:03
 citēt
mok fochis jau taadu dod aaraa?
Publicēts: 07.09.09 23:04
 citēt
Tiewz:Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma.
Tas ir jaunais virusa paveids, strādā tikai uz Adobes nelicenzētajām versijām :( Saucas pink.trojanbis.adobis.
Turies Janbo!

eej dirst shito izdomaat :D :D :D
Publicēts: 07.09.09 23:09 labots
 citēt
As
Tiewz:Steidzami jāmaina monitors, vai arī operatīvā sistēma.
Turies Janbo!

Umņik. Liet ir tāda , ka visu instalāciju visu izdarīju pareizi , bet , kad lieku bildes parādās rozā, ar pc , monitoru un kameru viss ir ok :) Aldis Viite jau ar centa palidzet , bet nespeja .:( Moshk kaadam taa ir bijis ?
Publicēts: 07.09.09 23:18
 citēt
Nu, man ir vecāka Lightroom versija un nekad tā nav gadījies...
Publicēts: 07.09.09 23:19
 citēt
Vispār šitāds Afexc nav manīts lidz šim:):) Pieļauju ka tas ir kautkas nesavietojams starp LR un WIN krasu profiliem. Nav ne jausmas ka novērš. Visdrīzāk ka problēma ir LCD moņa jokainā krasu profilā , tas tā no pieredzes:)
Publicēts: 07.09.09 23:19
 citēt
Es tagad sapratu Tu esi uzgriezis Tint uz -118, viss tak skaidrāks par skaidru Tev
jāzvana tuuliit uz 118 un viss :D
Publicēts: 07.09.09 23:20
 citēt
raksti adobei
Publicēts: 07.09.09 23:21
 citēt
Tiewz:Es tagad sapratu Tu esi uzgriezis Tint uz -118, viss tak skaidrāks par skaidru Tev
jāzvana tuuliit uz 118 un viss :D

Tints te neprichom , kad ieinsteleju un ieliku bidles tad jau bija roza viss , pec tam jaa saku kkadus leveljus krukjit , bet jegas nekadas .
Publicēts: 07.09.09 23:48
 citēt
Tas, ka histogramma ar ar rozaa toni paarklaata gan diivaini... :D

Videokartes draivus atjaunot ar mosh vari pameegjinaat...
Vai arii vecaaku versiju ieinstaleet pasham LR
Publicēts: 07.09.09 23:52
 citēt
KO lai saka ieberzies! :D Es toč nez kā palīdzēt! :/
Publicēts: 07.09.09 23:55
 citēt
uzliec monitoram sRGB krāsu profilu. Tas darāmts tajā logā, kur izšķirtspēju maina tikai pie advacētajiem septingiem.
Publicēts: 08.09.09 00:52
 citēt
izpēti pie camera calibration,kas tur ir salikts.
Publicēts: 08.09.09 06:16
 citēt
Bet veči kas tad pa vainu , ja PS rādās viss normāli a LR viss rozā ? :D
Publicēts: 08.09.09 07:00
 citēt
Moshk es netisham kkadu pogu esmu nospiedis , ka viss tada krasa radas ? Radaas viss tada krasa jau tikai LR , ieksh PS viss jau norm.
Publicēts: 08.09.09 07:32
 citēt
Janbo:Moshk es netisham kkadu pogu esmu nospiedis , ka viss tada krasa radas ? Radaas viss tada krasa jau tikai LR , ieksh PS viss jau norm.

tiešām - uzjautā Adobes suportam. Varbūt viņi palīdzēs
Publicēts: 08.09.09 07:34
 citēt
videokartei kizģets izskatās...
Publicēts: 08.09.09 09:00
 citēt
Piezvani šitiem www.viss.lv... izstāsti savu problēmu, 100 proc palīdzēs!
Publicēts: 08.09.09 09:07
 citēt
eeelmars:
Portreti:Piezvani šitiem www.viss.lv... izstāsti savu problēmu, 100 proc palīdzēs!

Nekā nebij, tie tik juridiskajiem palīdz, fiziskas personas šos neinteresē. Tā ka čalim arī tur nespīd. :) Bet doma labā.

Nu, bet ja ļoti palūgs, varbūt tomēr kāds palīdzēs, visi taču cilvēki tikai...! Mēģināts nav zaudēts!
Publicēts: 08.09.09 09:23
 citēt
Bet tur tak histogramma arī lillā, ne tikai bilde. Tā kā krāsu profili tur nje pričom būs, tur drīzāk tiešām videokarte vai kas cits nevar Lightroomu pavilkt
Publicēts: 08.09.09 09:46
 citēt
a, kaads kompis Tev???
parametri un taa?
Publicēts: 08.09.09 09:53
 citēt
Janbo:Moshk es netisham kkadu pogu esmu nospiedis , ka viss tada krasa radas ? Radaas viss tada krasa jau tikai LR , ieksh PS viss jau norm.
moshk Tu netiishaam shajaa pasaulee....

Iesaku piezvaniit uz BSA - Tur ir reaali speciaalisti shajos jautaajumos
Publicēts: 08.09.09 09:53
 citēt
moshk Tu netiishaam shajaa pasaulee....

Iesaku piezvaniit uz BSA - Tur ir reaali speciaalisti shajos jautaajumos
Publicēts: 08.09.09 10:16
 citēt
iesaku uz BSA nezvanīt un domāt ka vaina ir dzelžos
Publicēts: 08.09.09 10:17
 citēt
Karlis70:iesaku uz BSA nezvanīt un domāt ka vaina ir dzelžos
tomeer softaa. BSA ir ideaals risinaajums!
Publicēts: 08.09.09 10:38
 citēt
Nu, ar fotografēšanu tam noteikti nav nekāda sakara. Kas rādās citos Lightroom logos? Kas rādās citos logos, kad Lightroom rāda šo? Kaut jāds videokartes gļuks, noteikti, vai ari Adobes cīņa ar pirātiem...
Publicēts: 08.09.09 10:42
 citēt
pilns internets ar šīs lietas diskusijām:
forums.adobe.com...
forums.adobe.com...
www.shutterforum.com...

Slinkums bija pētīt, izlasi pats!

Laikam ar Gūgles tanti nedraudzējies, Janbo?
Publicēts: 08.09.09 13:44
 citēt
Kaapeec:

nedraudzējas gan.
Publicēts: 08.09.09 18:50 labots
 citēt
CerambyX:
Kaapeec:

nedraudzējas gan.

es ar tevi nedraudzējos.

P.s Annir man žēl , ka pierīte tev tik šaura :(
P.s.s. Reāli visi tik pie citiem aizsūtija , paši neko nespēja pateikt. Ja nezin , tad NERUNĀ glupības.

P.s.s.s Palģjies Kaapeec.
Publicēts: 08.09.09 19:02
 citēt
To tik ADOBE varētu izdomāt , ka vot ieksh PS viss ir normaljno a ieksh LR viss roza radas , psc.
Publicēts: 08.09.09 19:31
 citēt
eeelmars:
Janbo: Reāli visi tik pie citiem aizsūtija , paši neko nespēja pateikt. Ja nezin , tad NERUNĀ glupības.

Zēniņ, kad pie zīlnieces aiziesi, Tev pateiks , Tā būs būt, un viss. normāls cilvēks uz tik trūcīgu infu konkrētāk neatbildēs. Un nevajag apvainoties uz visu pasauli, labāk spogulī paskaties, tas reizēm palīdz. :D

Bet zini kā kretinē , kad citi saka aizej tur pameklē tur, domā es jau nebiju to visu izskatījis ? Domāju , ka kādam šeit tā IR gadījies , nu tad jau jums nebūs problēmu pateikt , kas man jādara , lai nerādītos ieksh LR kraasas roozaa. laikam esat aizmirsushi , ka PS un LR ir vienas ADOBE razhojums , bet tad pasakat , kada marutka pec man PS vis norm radas a LR roozaa ?
Publicēts: 08.09.09 19:40 labots
 citēt
Janbo:

Bet zini kā kretinē , kad citi saka aizej tur pameklē tur, domā es jau nebiju to visu izskatījis ? Domāju , ka kādam šeit tā IR gadījies , nu tad jau jums nebūs problēmu pateikt , kas man jādara , lai nerādītos ieksh LR kraasas roozaa. laikam esat aizmirsushi , ka PS un LR ir vienas ADOBE razhojums , bet tad pasakat , kada marutka pec man PS vis norm radas a LR roozaa ?

Nu bet kāpēc tad Kaapeec atrada, bet Tu neatradi? ;) Acīmredzot tomēr neesi draugos ar gūgles tanti... :)
Un kā varēja saprast no citu atbildēm tad nevienam nekas tāds nebija gadījies - bet piedāvāja taču Tev idejas pačakarēties ar krāsu profiliem, videokarti utt - pamēģināji kko no tā?
Tāpat Tev jautāja to, kāds Tev kompis (dzelži, operētājsistēma) utt - tas varētu palīdzēt, jo varbūt vnk jauno LR versiju Tev kompis nevelk - bet atbildējis neesi. Pārāk jau Tu gribi, lai Tev visu ar karotīti ieliek mutē...
Publicēts: 08.09.09 19:44
 citēt
CerambyX:
Janbo:

Nu bet kāpēc tad Kaapeec atrada, bet Tu neatradi? ;) Acīmredzot tomēr neesi draugos ar gūgles tanti... :)
Un kā varēja saprast no citu atbildēm tad nevienam nekas tāds nebija gadījies - bet piedāvāja taču Tev idejas pačakarēties ar krāsu profiliem, videokarti utt - pamēģināji kko no tā?
Tāpat Tev jautāja to, kāds Tev kompis (dzelži, operētājsistēma) utt - tas varētu palīdzēt, jo varbūt vnk jauno LR versiju Tev kompis nevelk - bet atbildējis neesi. Pārāk jau Tu gribi, lai Tev visu ar karotīti ieliek mutē...

veciit , maksla nav atrast bet gan paskaidrot www.computer-darkroom.com...
Publicēts: 08.09.09 19:46
 citēt
Adobe tagad zagtajās programmās speciāli liek zagļu filtru, kas iezīmē zagtu programmu rozā kā zagtās naudaszīmes bankā.

Un tad tie lohi spamo forumos, un Adobe šos elementāri atkož un soda! /Vaziliīns un dubinā!!!/ :(
Publicēts: 08.09.09 19:49
 citēt
Portreti:Adobe tagad zagtajās programmās speciāli liek zagļu filtru, kas iezīmē zagtu programmu rozā kā zagtās naudaszīmes bankā.

Un tad tie lohi spamo forumos, un Adobe šos elementāri atkož un soda! /Vaziliīns un dubinā!!!/ :(

simple cracks tad jaatrod.
Publicēts: 08.09.09 19:52 labots
 citēt
Atbildoz uz jusu jautajumu pa pc , es visu parsniedzu :)

Minimum system requirements
Windows
 Processor: Intel® Pentium 4
 OS: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise Edition or 64-bit editions
 RAM: 1 GB
 Hard Disk: 1 GB of available hard-disk space
 Media: CD-ROM drive
 Display: 1024 x 768 Monitor Resolution
Publicēts: 08.09.09 20:13
 citēt
šitas smuks: 
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):