forum.gif
Pievienojaties Dabasdatiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Pievienojaties Dabasdatiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.09 01:08 labots
 citēt
Ja kāds vēl nav dzirdējis par tādu, tad aicinu apmeklēt un piereģistrēties šājā lapā: [url=www.dabasdati.lv]www.dabasdati.lv[/url]

Uzreiz gan brīdināšu, ka lapa tā pa īstam nav saistīta ar foto plašākā nozīmē (līdz ar to Gudris, Lunis un viņiem līdzīgie, kam ir alerģija pret putniņu/puķīšu/kukainīšu bildēm un vispār dzīvo dabu, var nemaz netērēt laiku un nespiest uz linka), bet gan par novērojumiem dabā - t.i. šīs lapas mērķis ir viedot unikālu datubāzi par dažādiem dzīvās dabas novērojumiem Latvijā (putni, dzīvnieki, augi, kukaiņi u.c.), kuru papildināt var katrs interesents neatkarīgi no profesijas (t.i. nebūt nav jābūt biologam) pievienojot savus novērojumus piesaistot tos konkrētai vietai uz kartes, pievienojot foto utt - un par cik šeit blogā tusē daudz fotomīļu, kam patīk bildēt tieši puķītes/putniņus/kukainīšus, tad es aicinu tieši JŪS piereģistrēties un pievienot savus novērojumus fotogrāfiskā veidolā tādējādi papildinot datubāzi gan ar attēliem, gan ar novērojumiem, kas nākotnē var izrādīties vērtīgi zinātniekiem. Un kā jau rakstīju, tad nevajag uztraukties, ka neesat biologi un ka varbūt kāds nobildētais objekts nav pazīstams - ja ielādēsiet bildi, tad profesionāļi vai zinošāki kolēģi jums pastāstīs, ko tad īsti esat redzējuši :)
Zinu, ka no bloga jau ir saujiņa, kas šo lapu ir apguvuši - tāpēc nekautrējamies un papildinam bariņu - jo vairāk cilvēku šo datubāzi papildina, jo vērtīgāka tā kļūst! ;)
Publicēts: 08.09.09 01:14
 citēt
Tas gan ir labi,bez putniņiem un taureņiem dabā ir daudz ko saskatīt.
Publicēts: 08.09.09 01:50
 citēt
Es jau esmu tur reģistrējusies, bet sen nav būts... Labi, ka atgādināji ;)
Publicēts: 08.09.09 08:42
 citēt
Oooo! Superīga ideja! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):