forum.gif
Cik daudz vajag laika, lai kļūtu par fotogrāfu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cik daudz vajag laika, lai kļūtu par fotogrāfu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.09 00:49
 citēt
Annirs, tieši to es baidijos visvairāk - kamer tu spamo pa FB, kāds cits tiek pie tavas sievas. ;D
Publicēts: 16.09.09 03:57 labots
 citēt
sinliv:Man patīk. ~1 milj. sūdi šodien un perspektīvā arī ne labāk rādās, te pienāk Kindzulis (sorry Rihards) un paziņo- man nospļauties, svarīgi , ka ar mani viss OK. Negribi tautību mainīt, teiksim žīds Puriņbergs?

Kādreiz sen atpakaļ vēl pirms Francijas epopejas veci čomi par specifiskiem biznesa paņemieniem un spējām notirgot pilnīg da jeblo ,gan gatavas esošas gan vēl tapšanas stadījā gan tik plānos esošus projektus tai skaitā radošus saukāja mūs ar Lielbriedi par , es biju Haims Purinovič , Raimo sauca par Moiša Lielbriedovič . Dzeki toreiz rēca ka spējot uztirgot beigtas ķeves pirdienu dārgāk nekā pats zirgs maksājis:):):) Mjā mjā bija laiki kad burtiski katru mēnesi ņemu klāt jaunus cilvēkus jo nemitīgi auga un auga apjomi un pieprasijums , BET tad tas man strauji apnika un es aiztinos no šejienes:):) VIENKĀRŠI kādā brīdī apnika STRĀDĀT izlēmu NAFIG pietiks rukāt kā traktoram , turpmāk laidīšu Luni un baudīšu dzīvo ko es ar joprojām veiksmīgi daru . Vienīgi žel ka no tiem ar kuri TOREIZ šancēja pie mums un arī klientiem , vissi baig aktīvi un darbīgi utt vieni 80% vairs nav Latvijā , daļu nopūta Krievijas krīze daļa aizlāidās uz USA un Vaciju daļa pārcelās uz Krieviju.

Zin jo vairāk es skatos kas te notiek jo tik stiprinās mana parlieciba par manu jokaino biznesa modeļu pareizību. Man ne mazākās šaubas neradās ka IDEJA "Kautko adrīt ar nodarbinātību" pilnīg pa 100% saisies ar "Nelegāļu izķeršanu" nevis "Legālā biznesa atbalstu " viss kā pie kārtīgiem čukčām pilnīg pa 180* pretēji kā VISUR CITUR:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt