stāv somā nelietota baterija, tiesa gan neoriģinālā ja nu kādam vajag- laipni lūdz, pārdodu pa 9Ls
pie viena varu pardot arī pašu canonu 350D(tikai body) pa ļoti mazu summu, jo viņš man tāds divains meistars vainas neatrada, bet internsiva slodze fočukam vairs nepatik, resp. teoretiski tam nekas nekaiš, bet ja bildē nemitigi vienu pēc otra kadrus(bez īpašas apstajas), viņš vienā mirklī vairs nebildē, pēc pusstundas atkal bildē, citreiz bildē visu laiku ja nu kāds zinātu ko ar tādu iesakt, tā sacit varbut pleziram kādam noder
Zazis, es klanu pagaidām nemainīšu, bet kaut kā pēdējā laikā sanāk palīdzēt radiem, kolēģiem ar aparātu iegādi. Kāda morāle? Nevajag staipīt līdzi kameru, lai neradītu maldīgu priekštatu par savu kompetenci!
P.s. Palieku pie sava kādreiz minētā apgalvojuma, ka lai saprastu ko Tu gribi no DSLR, pietiek ar vislētāko tajā brīdī pieejamo eksemplāru! Neesmu nekad nonievājis nevienu brendu, jo nepatīkama saskarsme vēl ne ar vienu aparātu nav bijusi- katram ir savi mīnusi, savi plusi. Labākais gan ir Nikon, bet tas nu lai paliek starp mums!
Laurelz - tas nav šķērslis, ja jau pat amērikā letiņi dzer gan tērvetnieku, gan užavnieku......... ja kas tērvetnieku un bauskas alu vedot arī uz austrālīju, tā kā ja nedzīvojies antarktīdā, tad tās ir tikai atrunas....
ir ir, darba dienaa parastaa veicii alu liidz 20.00, alkoholbodee liidz 18.00, sestdienaas parastajaa 18, iistajaa liidz 15, taalaak lidz pirmdienai dabuut neko nevar, svetdien viss ciet, tik maizi un pienu benziintankaa
tātad sludinajumu atstaju līdz šodienas vakaram, kurš solis visvairāk, tam lai arī tiek tātad pardodu niķigu canonu (body)(par kura stavokli un kašķigumu esmu bridinajusi) ar oriģinālo akumulatoru, ladetaju, un atseviški pa 9ls jaunu neorģinalo baču
versatile- niķigums tāds, ka pie intensivas (viens pēc otra bez īpašas apstajas, ar pāris sekunžu varbūt strapibu) sledža nodarbināšanas, viņš vienā bridī vairs neko nedara, arī nefojusē, viss deg uz displeja utml, ķipa uzkaras- sakumā kad viņš tā darija, es izņēmu baču, ieliku atpakaļ, viss aizgaja, (jo manam mobilajam tā bija gadijies) bet gadijās, ka neaizgaja- nefočē un tēlo beigtu tajā reizē aizstiepu pie meistara un saku, laikam kaut kas nopietns, jo pēc beigta tēlošanas viņš sāka driz atkal tēlot dzivu. meistars apskata un saka, ka reali neko TĀDU nevar atrast, bet sirsnigi man ieteica profesionaliem mērķiem iegādaties ko nopietnaku, ko arī izdariju. tā nu fočuks stav, paŗis reizes tagad esmu bildejusi mierigi kaut ko- nav vainas, kā paņemu lidzi kā rezerves kameru kāzās un sāku spiest sledzi vienu kadru pēc otra bez apstajas, viņš uz pusstundu atkal izlikās par beigtu. nu vot tāds