Basi nesanāca noskatīties, bet futbols bila OK. Cilvēku ar stadionā bija daudz - 9k un netipiski daudz viesu līdzjutēju. Dažas bildītes: www.tribine.lv...
Man patiik taa attieksme - ja mees skataamies uz profesionaalo sportu kaa biznesu attieciibaa pret skatiitaaju, kas atnaak un samaksaa naudu, tad te, preteeji nozheelojamajam basketbolam, bija skaidri redzama censhanaas, pashatdeve un es domaaju,m ka neviens nenozheeloja par biljeteem izdoto naudu. Tas pats ir arī hokejaa. A tos divus (?) tuukstoshus liidzjuteeju kas devaas uz Gdanjsku man gan ir patiesi zheel.... jo tiem dzekiem jau vairaak interesee kaa vinji izskataas dzeltenaas preses slejaas kopaa ar jaunu "blondiini"...
Annirs:Man patiik taa attieksme - ja mees skataamies uz profesionaalo sportu kaa biznesu attieciibaa pret skatiitaaju, kas atnaak un samaksaa naudu, tad te, preteeji nozheelojamajam basketbolam, bija skaidri redzama censhanaas, pashatdeve un es domaaju,m ka neviens nenozheeloja par biljeteem izdoto naudu. Tas pats ir arī hokejaa. A tos divus (?) tuukstoshus liidzjuteeju kas devaas uz Gdanjsku man gan ir patiesi zheel.... jo tiem dzekiem jau vairaak interesee kaa vinji izskataas dzeltenaas preses slejaas kopaa ar jaunu "blondiini"...
\
Lab, nevajag arī pārspīlēt... Saprotams, ka pēc spēlēm emociju uzplūdā gribas viņus nolikt un nav jau basketbolisti nekādi paipuisīši, bet to, ka viņi šajās 3 spēlēs necīnijās gan nevar pārmest. Tak vakar Helmanis savos 37os gados metās pēc bumbām kā 20gadīgs briedis, tāpat arī pēc spēlēm varēja just, ka paši spēlētāji arī pārdzīvo šos zāģus, tā ka kopumā jau nav ko pārmest.. Pāris muļķīgas kļūdas katrā spēlē un rezultāts ir tāds kāds tas ir. Drīzāk jau būtu jāvaino tie PR džeki, kas sataisīja tādu ažiotāžu - nu tik būs, nu tik visus ņemsim... Tā teik, jo vairāk saceras (g.k. jau līdzjutēji), jo sāpīgāka pēc tam ir neveiksme - spēlētājiem jau nevar pārmest ka visa Latvija uz viņiem gaidīja un 2 mēnešus tur kladzināja bez maz vai par medaļām utt - kā lai zem šāda atbildības sloga un spiediena nepārdeg? It īpaši zinot, ka ja neizdosiest tad Tevi fani nodirsīs kā dzērājus, nekam nederīgus lohus utt - kā jau arī šķiet Polijā notika (kaut vai pēc vakardienas spēles MIX zonā kamēr Valters esot sniedzis interviju, kāds fans esot bļāvis, ka cerams Valters vairs nekad izlasē nespēlēs - stulbi tak)... Tas, ka tie līdzjutēji aizbrauca uz Poliju nedod viņiem tiesības pazemot spēlētājus - ja tā, tad labāk būtu sēdējuši pie TV tepat Latvijā... Bet tas jau nav nekas jauns, ka fanošanas kultūra pie mums ir zemā līmenī - kad esi uz viļņa tā Tevi atbalsta (Dinamo, futbols), bet kā neiet tā noliek kā mazos ežus (basketbols).. Nemaz ne sen jāatcerās tie laiki, kad baskebola vietā nolikšanas topā bija fubols un hokejs... Bet tā, ka fani atbalstītu komandas, gan grūtos brīžos, gan labos - laikam pie mums nesagaidīt.