forum.gif
Zaļie taksometri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Zaļie taksometri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.09 19:59
 citēt
Vai kāds ir dzirdējis par cenām? Reklāmas kampaņa jau ir par rubli - Naglim nauda turās!
Publicēts: 10.09.09 20:53
 citēt
sviests ar cenam, no reklamas zurnala neko nevar saprast. Super topiks, protams
Publicēts: 10.09.09 21:14
 citēt
Es viņus vēl neesmu fotografējis, nezinu, cik viņi maksā.
Publicēts: 10.09.09 22:04
 citēt
Man patīk krāsa :) , un vismaz visi vadītāji, kuri ir rādīti TV, bija pieklājīgi ģērbti...
Ja saukšu, tad tikai zalos!!!... tiem vēl nebūs trīs veida ātrumi skaitītājos :D
Publicēts: 10.09.09 22:10
 citēt
Publicēts: 10.09.09 22:30
 citēt
Man patīk kā veido brīvu vietu jaunam uzņēmumam....no sākuma sagrauj jau esošos,sludinot lidmašīnās un tv par to,ka tiksiet apkrāpti un tad uzrodas ilgi gaidītie atpestītāji....
Publicēts: 10.09.09 22:33
 citēt
ERA:http://www.baltictaxi.com/tarifi

ak tu dieniņās, to dizaineri vajadzētu nošaut
Publicēts: 10.09.09 22:40 labots
 citēt
Braucu ar sjiem naktī galīgi piedzēros atlidojis ,sie teica VISA RIGA 7Ls jebkura vieta , taga skatos 9Ls :):) 9 aRI NORMALI do 10 negaidi zadacju ja sjis labi braucis un koferiss azstoepj :)
Publicēts: 10.09.09 23:35
 citēt
MaVi:

ak tu dieniņās, to dizaineri vajadzētu nošaut

:D jaa, dizains piz***! gan jav pa lapu ar kaadas paaris shtukas izgaastas! :D
Publicēts: 11.09.09 00:00
 citēt
Ja pareizi sapratu, tad ar tiem 9Ls ir tā, ka var iepriekš vienoties vai nu maksā 9Ls līdz jebkurai vietai Rīgas robežās, vai arī maksā pēc skaitītāja... ;)
Publicēts: 11.09.09 00:05
 citēt

Es glukoju, vai iekapt letak par 1.5Ls aizliegts ar RD rikojumu ? ;)
Publicēts: 11.09.09 00:23
 citēt
Schnircks:
dimkin: Es glukoju, vai iekapt letak par 1.5Ls aizliegts ar RD rikojumu ? ;)

Lidosta NAV Rīgas teritorija;)

Mazafakaz :)
Publicēts: 11.09.09 00:41
 citēt
Schnircks: Lidosta NAV Rīgas teritorija;)

Schnircks - nevajag atkārtoties, es arī ar pirmo piegājienu Tevi sapratu ;)
Bet vai to mazo vārdiņu ''UN'' šai teikumā pamanīji?
''..fiksēta maksa par vienu braucienu lidostas un Rīgas pilsētas teritorijā – LVL 9,00.''
Publicēts: 11.09.09 07:31
 citēt
Neko nezinu par cenām un reklāmas kampaņu, bet šiem tumsā viegli trāpīt :D
Publicēts: 11.09.09 09:10
 citēt
Era- vai ir 2 tarifi- 9 un pec skaititaja? Man lidz majai no lidostas ir Ls 6, tad nafig tie 9
Publicēts: 11.09.09 09:17
 citēt
aitinaa:Era- vai ir 2 tarifi- 9 un pec skaititaja? Man lidz majai no lidostas ir Ls 6, tad nafig tie 9
nu aitinja..... uz zoljiku buus 4 peec skaitiitaaja. uz uglu var pa 9, bet peec skaitiitaaja buutu vairaak... tik iizii mesedzs
Publicēts: 11.09.09 11:54
 citēt
2. augusta atlidoju no celojuma, Uzreiz lidmasina (AirBaltic) pazinoja - "ar mercedes taksi labak nebrauciet - liels risks but apkraptam " ( anglu, latviesu un krievu valoda :) ) Ar <s>tomatu</s> sarkano RTP taxi lidz Spicei tiku pa 5Ls. Varbut ari ir jega tam 9Ls tarifam :)
Publicēts: 11.09.09 12:37
 citēt
Netieku skaidrs par šī pasākuma reklamētāju attiecībām ar pēdējām domāšanas spējām savās galvās un to doto novērējumu citu spējai salikt kopā šo visai primitīvo un pārcentīgi ātri saražoto puzli. Es tikai nesaprotu, kāpēc tas jādara te.

Starp citu, morāles bastiona draugam nule piespriestas 240 soda stundas sabiedriski noderīgos darbos. NDP teritorijā naktī maluzvejnieka ķerts lasis jau nav taksometrs, ko var bloķēt, šaut pa to. Maz kurš redz. Interesanti, ka presē nav nekā par Aviators Fliks pieņem darbāTaksistu Fliku tēmu no iepriekš minētajos noziegumos aizturēto personību vai tiem piemēroto sodu viedokļa.
Publicēts: 11.09.09 12:47
 citēt
Vanderfons, paldies par lashubendes info. taisni nesen domaaju, ka nu klajas. bet maigi sodiits, maigi...
Publicēts: 11.09.09 15:09
 citēt
Nekā jauna, Versatile. Skaļi izkliegtu frāzi "ķeriet zagli" ir iecienījuši kā paši zagļi, tā ari vienkārši ūdeņu duļķotāji.
Publicēts: 12.09.09 15:15
 citēt
Pterodaktils = Naglis. Un šī ir maza budžeta reklāmas kampaņa. :)
Publicēts: 12.09.09 15:18 labots
 citēt
:D Nu tu mani sasmīdināji!
Es izmantoju Alviksa arī lidostā - piezvanot un izsaucot - cenas labākas un krāpšanas gadījumus nēesmu manījis. Zaļie taxi manuprāt sūkā. Kamēr neizspiež no tirgus sakarīgus takšus. Nesapratu visu lielo politiku - sākt jaunu takšu biznesu iepērkot daudzus autiņus un veidojot jaunas darba vietas, kur tirgus jau tā pilns. Tātad jānovāc vecie spēlētāji. Cenas ir liberālas, tapēc, lai paliktu reklāmai - tās jāpalielina. Reklāmas kampaņa aptver maximālu diapazonu. LIdzinās mafijas apmēriem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):