Man palika interesanti, vai visi tikai bilde un strada vai ari kadam ir kads interesants hobijs? To ka ir senjotaji un makskernieki ir skaidrs, protams bus ari kads velobraucejs...
Bet pienemsim vai oir ari kads kurs nodarbojas ar modelizmu vai ko citu?
kveščan ņepoņal, bet ir darīts dzīvē visaukas - akadēmiskā airēšana, modelisms, fotopulciņi džudo, bodybildings, radiosalikšanas kursi, aviomodelisms, kuģumodelisms gandrīz makramē un kulinārija, pēc tam literbols, johaidī, kas tik nav
Man ir interesats hobijs! Man patīk fotografēt... Vēl man ir tāds bariņš ar kaktusiem, no kuriem daži dažreiz pat zied... Un vēl, sen gan tam vairs nav atlicis laika, es taisiju burinieku modeļus.
spriežot pēc tavas profila bildes, laikam gan nemaz nenokāp no tā masta
nu mums taa vasara taada iisa jaaizmanto visas iespeejas, bet biezhi vien taapat nepietiek un kad te viss beidzaas jaameegina nokljuut kautkur siltaakaas zemeees
dansiga:Vil, un spriezhot peec Tavas profilbildessssss ....... oooo ;-ppp;-)
a tas nav es, bet bilde man ļoti patīk O, jauna tēma diskusijai - vai var un ko var spriest par cilvēka hobiju no viņa profilbildes? Dansigai, piemēram, patīk saulē skatīties
mūzika(death metal,doom,trash metal utt)ir pāri par 900 CD klekcijā(only oriģinālie).Hi-end aparatūra gan audio,gan video.Cenšos sekot līdz un būt lietas kursā.
iedomājies - hobijs - zvaigžņu aplūkojamais binoklis, kam pieslēdzama foto vai kino kamera, nodrošina audioierakstu, bet tas verķis uzstādāms uz lidmašīnas, aprīkots ar elektoniku, tikai nafig pirotehnika vēļ klāt? Kad pagriez prtet sauli, tad sprāgst?
shauttra: vienā verkī bija kamera ar pūķi, bet tas tā.. nekas nesanāca.. nupat palaidu uz neatgriešanos 5m garu karstā gaisa balonu... kaimiņus pabaidīt
vajadzēja sidra ba krāsā to balonu, lai rodas mīts par jauno Rozvelu...