vai nav vienalga, kam tic - dievam vai zemes izusuhanai .... viss ir ticiiba kaut kam ;-))) Juus, tie , kas visu pamato ar zinatni ... nu tad paskaidrojite - kaapec Visumam nav gala?!?!?!?!?!
cilvēks ticot dažādiem cīpariem it kā sevi uzmundrina... o7.o7.o7 kāzas, nu tik būs dzīve... bet statistika saka ko citu 1. kāzas šajā datumā dikti pārmaksātas... 2. kāzu kredīts 09.09.09. palicis par šausmīgu bubuli 3. 2. punkta ietekmē daudzi jaunie jaf ir jaunie šķirteņi, un tiesājās, kurs turpinās maksāt parādus... ... bet mēnesi agrāk un mēnesi vēlāk precējušies dzīvo laimīgi... nu tici vēl pesteļiem
cipari ne cipari. planētu un zvaigžņu stāvoklis tomēr kaut ko nozīmē, kaut ko šad tad šā tā ietekmē, kaut vai pilnmēness. a vot astrologi saka, ka pasaulē JAU ir sācies pizģets un laimīgi tie, kas izdzīvos līdz tam gaidīatjam 2012.gadam!
Šajā tēmā galvenais bija skaļi nokliegties ES TAM NETICU. Tā kā tas jau ir izdarīts, pat nospļaujoties dažviet, tad te vairs nekā bilstama nav. Topiks slēdzams.
Vanderfons:Šajā tēmā galvenais bija skaļi nokliegties ES TAM NETICU. Tā kā tas jau ir izdarīts, pat nospļaujoties dažviet, tad te vairs nekā bilstama nav. Topiks slēdzams.
Vanderfons:Šajā tēmā galvenais bija skaļi nokliegties ES TAM NETICU. Tā kā tas jau ir izdarīts, pat nospļaujoties dažviet, tad te vairs nekā bilstama nav. Topiks slēdzams.
Brīnums gan- parasti jau Vanderfonam patīk tēmas, kur var pažonglēt ar gudriem vārdiem un palielīties ar savu erudīciju. Bet te- "nekā bilstama un topiks slēdzams"?...))
"today is march 8th 2009. it is being claimed that within one week from now , on march 15th 2009 the world will visually see in the skies , the harbinger of our impending doom. Although this may be difficult to see , because there are also conspiracy theories claiming that world governments are now , Conveniently , using chemicals in the atmosphere , in order to obscure the appearance of knee beer you , from the population of the world. " (c) unhypnotize.com...
dansiga:vai nav vienalga, kam tic - dievam vai zemes izusuhanai .... viss ir ticiiba kaut kam ;-))) Juus, tie , kas visu pamato ar zinatni ... nu tad paskaidrojite - kaapec Visumam nav gala?!?!?!?!?!
Jo tam ir kur izplesties, gluži kā civēka stulbumam.
"12 Un es redzēju, kad Viņš atdarīja sesto zīmogu, tad notika liela zemestrīce, saule tapa melna kā saru maiss, viss mēness tapa kā asinis, 13 debess zvaigznes krita uz zemi, kā vīģes kokam, stipra vēja kratītam, krīt negatavi augļi. 14 Un debess savēlās kā grāmata, ko satin, un visi kalni un visas salas tika izkustinātas no savām vietām. 15 Zemes ķēniņi, varenie, virsnieki un bagātie, stiprie un katrs vergs un brīvais paslēpās alās un klinšu aizās, 16 sacīdami kalniem un klintīm: "Krītiet uz mums, apslēpiet mūs no Tā vaiga, kas sēd goda krēslā, un no Jēra dusmām. 17 Jo atnākusi Viņu lielā dusmu diena! Kas varētu pastāvēt?" " (Atkl.6:12-17)
A kas sakāms? Kāds izglītots mūks senatnē trāpījis riktīgā vētrā, aprakstījis to visu savā "organaizerī", kas pēcāk atrasts un iekļauts Bībeles tekstos. Ne jau pats Dieviņš to Bībeli sacerējis, bet kāds mūku rakstvedis pēc senatnes vareno "politiskā pasūtījuma"...
konkrēti par atklāsmes grāmatu... nevis kkāds mūku rakstvedis, bet apustulis Jānis, vēsturiski interesanta personība... viņš, starp citu, pamanījās izdzīvot pēc tam, kad viņu izvārīja eļļā (visi citi, ko vārīja eļļā, pasākuma gaitā atdeva galus). un tad viņš pārcēlās dzīvot uz salas, kur vienatnē aiz neko darīt (varbūt) uzrakstīja atklāsmes grāmatu (Jāņa evanģeliju viņš rakstīja pirms piedzīvojumiem eļļā un ne uz salas all alone).
Fakti ir un daudzi: 1. To, kā mūsu vietvalži no Niburu cīnās savā starpā dēļ urāna un polonija raktuvēm, redzēju pats savām acīm īsi pirms 665 reinkarnācijas; 2. Heopsa piramīdas 52 grādu slīpumu iegūst, atņemot no 90 grādu leņķa populāru 38 grādu dziru, kas neapšaubāmi pierāda piramīdas kosmisko izcelsmi; 3. „Bibliskais skatījums” par „tā laika” nezināšanu izriet no vurdakoliatoriskā ceratometodisma indikācijas un tāpēc nav apstrīdams; 4. Lasīt no septiņus gadus teoloģiju studējuša, ka „...cipari ne cipari. planētu un zvaigžņu stāvoklis tomēr kaut ko nozīmē, kaut ko šad tad šā tā ietekmē, kaut vai pilnmēness „ ir vismaz interesanti. 5. Tuvākais variants laikiem, kad Zeme kļūs neapdzīvojama, esot daži simtmiljoni gadu, tad tas notikšot dēļ kontinentu dreifa radītām klimata izmaiņām, tālākais – daži miljardi gadu, jo zvaigžņu evolūcija it kā mazliet zināma; 6. ‘Jāņa hipotērze par slēpšanos alās kļūst apšaubāma, ja salīdzina pieejamo alu platību ar slēpjamo ļaužu skaitu; 7. Ja man piedāvātu pavārīties eļļā, es ne to vien sarakstītu.