Nu jā, par tiem skaitļiem... Ilustret zinatne bija mazs raksts par skait;liem, resp, kas notiktu, ja nebūtu decimal skaitīšanas sistēma.. [nu tip ja pirkstu skaits mums būtu vienāds ar 8 vai 7]. Tad visiem iepriekšējiem cipariem nebūtu nekādas jēgas/saistības
Tevis pieminētais karš jau nebūtu 08.08.2008, bet 06.05.3456 piemēram.. un nepastāvētu 09.09.09, lai apgriežot dabūtu 666...
tā kā viss ir relatīvi. Bet šarlatāni jau mācēs atrast līdzības
Nu, man liekas ka peedeejos 20 gados ir to nostradamusu taa tulkojushi, ka peec dazjaadaam teorijaam zemeslode jau 10 reizes ir izniicinaata un uzspraagusi u.t.t.t. Kad cilveekam nav ko dariit, tas saak lozjnjaat kur nevajag un izdomaat ko nevajag. NEkaa taada nebuus.
JA buutu vinjsh tik krutas paregjotaajs, tad pateiktu kur kas un kaa notiks. NAv nekaa no taa. viss....
aitinaa:tie no tikumi jau kā kur un kā kuram. 08.08.2008. Gruzijā karš sākās
tāpēc ka tajā pašā dienā sākās arī Olimpiskās spēles... pure politics, dooh!
bet viens gan ir skaidrs - šis te 2012. gada trakums ir palīdzējis pārdod vairāk krekliņu, bumper-stikeru un citu drazu nekā Enrikes Iglesiasa saldais ģīmis
Nostradamus dzīvoja, kad nebija 13 dienas pārbīdītas Pat horoskopi, kurus lieli vīri pārbaudīja pie Staļina, Hitlera neatbilda viņu (tagad zināmajam) raksturiem par šim 13 dienām. Bet ir labi, ka cilvēki tic šādiem pesteļiem... pat ja nepas 999, ņem un griež uz riņķi, lai tikai kaut kas būtu (666) ... it īpaši , ka mūsu pašreizējam kalendaram naf sākuma... 2009.g. kopš Jēzus dzimšanas... tikai neviens nezin !!! kad īsti, un vai vispār Jezus ir dzimiss , līdz ar to šiem pieņemtajiem cīpariem naf nekā kopēja ar astrloģiju.
Īstenībā, ja paskatās dziļāk un skaitļus 09.09.09 pagriez riņķī, tad dabūn 60.60.60. Lai gan patiesais skaitlis tak ir 09.09.2009 ne? Ja paņemam telefona nr. 26468652, var nojaust, ka telefons pieder sātanistam vai arī tuvojas apokalipse, ja tāds tev zvana.. Jo tur tak var atrast 666, bet gadījumā, ja nr. vai ciparu kombinācijā nav trīs 6-nieki, tad varam pagriezt 9-niekus. Un gadījumā, kad arī to nav.. varam atgriezties pie sazvērestības par skaitļiem.. un saskaitīt 3+3=6 vai arī atņemt 7-1=6.
Cilvēks, ja gribēs saskatīt, tad arī skatoties sūdā spēs ieraudzīs savu nākotni!
bet stāsts jau nav par 9.septembri (tas pieminēts tikai netīšām, garāmejot), bet par Nibiru, kas mūs drīz (varbūt atkal kļūda, tas nemaz tik drīz nebūs) iznīcinās. jārosās fiksi sabildēt dižkadrus, kamēr vēl var!
jaXon:bet stāsts jau nav par 9.septembri (tas pieminēts tikai netīšām, garāmejot), bet par Nibiru, kas mūs drīz (varbūt atkal kļūda, tas nemaz tik drīz nebūs) iznīcinās. jārosās fiksi sabildēt dižkadrus, kamēr vēl var!
Piefiksē, kurā gadā nav ticis pareģots pasaules gals? Nibras, tibras, Ribas - visādas figņas, zinātniskie fakti jau protams izpaliek
palūkoju kādā jaukā programmā astro pasākumus uz 2011-2012 gadu. visai daudzsološi. Būs vairākas labas komētas+saules aktivitātei vajadzētu būt lielai. Ar to arī pietiekt lai sāktos nesliktas ziepes
shauttra:palūkoju kādā jaukā programmā astro pasākumus uz 2011-2012 gadu. visai daudzsološi. Būs vairākas labas komētas+saules aktivitātei vajadzētu būt lielai. Ar to arī pietiekt lai sāktos nesliktas ziepes
domāju kā jā, ja saules aktivitāte sasparosies tad sūdi garantēti - satelīti un elektrostacijas var sākt uztraukties. Šādi gadījumi jau bijuši kad no magnētiskajām vētrām uzkarās sputņiki un elektrostacijās visādi transformatori no pārslodzes nodeg...
buus buus es domaaju, liidiishu savaa izbetoneetajaa pagrabaa zem maajas, tad jau redzees. Bet tie paregojumi jau daudzi sakriit, acteki, maiji, puushlotaaju un virtuaalie, nu hwz
vienīgi bibliskais skatījums runā PRET, jo tajos rakstos ir teikts, ka "to dienu un stundu neviens nezin". ja pasaules gala laiks tiek paredzēts, zināts iepriekš, tad tas neder, nav īstais.
jūs kāds Nostradamusu esat provējuši lasīt? Viņš tādos murgos visu raksta, ka interpretēt to var bezjēdzīgi daudzos variantos .
Par cipariem runājot , matemātiķis tos sabīdīs tādos variantos ka pēcāk varēsi pasmieties.
Nostradamus - dzeltenā prese tajos laikos . Bībele ar murgs , it sevišķi kad daži spečuki par visu varu grib iestāstit ka bībeli ir jāmāk lasīt un to teksti nenozīmē tieši to kas tur ir rakstīts
JRJ, jebkuriem sakrāliem tekstiem, lai tie būtu korāns, tora, hindu raksti, Bībele utt utjp, ir sava simbolika tekstos, un to IR jāmāk saprast un tulkot. Daudzi gan ļoti spekulē šai sakarā, bet tāpēc arī citi studē teoloģiju gadiem, lai saprastu, kas ko īsti nozīmē, un kas ar vienu vai otru pateikto ir īstenībā domāts.
Par Nostradamusu runājot... Žēl, ka tagad dzeltenā prese nesniedz līdzīgu informāciju!
jaXon , tas ir kā vēsture , var veikt pētījumus, izrakumus un citus novērojumus bet tikai izteikt novērojumus ka Iespējams tas cilvēks ir domājis šādi un raktot šo tekstu Iespējams domājis šo! Atvainojos par mazliet nepareisu formulējumu , šo tekstu un to rakstītāju domas, šodienas interpretācijā ir pilnais murgs kur noteikt kam ir taisnība nav iespējams. Šādas lietas jau zaudē sākotnējo domu pirmā simtgadē.
JRJ, tas ir Tavs virspusējais pieņēmums, lietas būtībā neiedziļinoties, vai arī esi studējis teoloģiju un laika gaitā nonācis pie attiecīgiem secinājumiem?
jaXon:JRJ, jebkuriem sakrāliem tekstiem, lai tie būtu korāns, tora, hindu raksti, Bībele utt utjp, ir sava simbolika tekstos, un to IR jāmāk saprast un tulkot
protams, var uzrakstīt tādā valodā/stilā, ka katrs interpretēs pa savējam un attiecīgi varēs attiecināt uz jebkuru notikumu jebkurā laikā.
jaXon:JRJ, tas ir Tavs virspusējais pieņēmums, lietas būtībā neiedziļinoties, vai arī esi studējis teoloģiju un laika gaitā nonācis pie attiecīgiem secinājumiem?
esmu no tiem neticīgajiem, jeb ateistiem.. kādā jēga kaut ko studēt, ko pamatos neatzīsti par pastāvošo. kamēr neaptaustīšu - nemācīšos un neatzīšu.
Tas pats ar Nibiru.. ir daudz foto, kuros vnk tas ir troksnis vai optikas/elektronikas defekts/trokšņi.. bet pārējie cepās un raksta baigos pareģojumus.
PS: varu pačukstēt, ka tas ir ļoti labs veids, ka internetā palielināt web-apmeklējumu un pelnīt uz reklāmu
jaXon , man pietiek ar to ka reliģijā ir pietiekoši daudz negatīva. Un nevajag jaukt reliģiju ar psiholoģiju. Iezdiļināties un provēt izmācīt cilvēku psiholoģiju ļoti maz attieksmes sar pseido zinātniskām reliģiskām mācībām. Nēsmu dievticīgs lai mācīt teoloģiju un nav mans dzīves mērķis nolikt reliģiju lai mācīt teoloģiju. Bet esmu ar diviem tādiem runājis lai izdarīt savus sacinājumus par šo mācību. Bībele kā sieviete , domā ne to ko saka!
JRJ:jaXon , man pietiek ar to ka reliģijā ir pietiekoši daudz negatīva. Un nevajag jaukt reliģiju ar psiholoģiju. Iezdiļināties un provēt izmācīt cilvēku psiholoģiju ļoti maz attieksmes sar pseido zinātniskām reliģiskām mācībām. Nēsmu dievticīgs lai mācīt teoloģiju un nav mans dzīves mērķis nolikt reliģiju lai mācīt teoloģiju. Bet esmu ar diviem tādiem runājis lai izdarīt savus sacinājumus par šo mācību. Bībele kā sieviete , domā ne to ko saka!
JRJ, šī pasaule ir ļauna. Līdz ar to NAV iespējams, ka kaut kas, kas atklāt patiesību, būtu super pozitīvs!
Ja Tu būtu studiju rezultātā nonācis pie saviem secinājumiem, es ar Tevi runātu citādāk, jo es gan esmu studejis dažādas teoloģijas (kopā apmēram gadus 7ņus), šo to arī zinu rezultātā. Bet šai gadījumā es Tev teikšu to pašu, ko Mandalay - par saldējuma garšu!
jaXon:Mandalay, kā var apgalvot, ka ķiršu saldējums garšo pēc akvārija, kamēr nav pagaršots nedz akvārija, nedz ķiršu saldējuma saturs?
nu tad mana atbilde - tas ir klasiskais teiciens vervētājiem Es uz to neuzķeršos ..
Viens ir labums, ka šitos analfabētus varēs piesist pie žoga, jo dŗiz vien tiks tā patiesība sagaidīta, nevis kā tagad.. kāds sarakstījis visādas glupības par čuvaku un tagad velk līdzi ar savu dzīves māčišanu meklē tur visādas mūža eleksīrus, asiņainus palagus..
jaXon: Bet šai gadījumā es Tev teikšu to pašu, ko Mandalay - par saldējuma garšu!
Tipiska reliģiska atbilde,kad reliģijas pamats ir iebaidīšana! Akli atzīt par pareizo ticību kad acīmredzamais saka pretējo. Starp citu, liela daļa ļaunuma cilvēces vēsturē ir darīta reliģijas vārdā.
JRJ, es savā atbildē (aizrādījumā, drīzāk) NEKO reliģisku nesaskatu. Ticības tas ir viens: tici/netici, bet zināšanas kādā jomā (šai gadījumā runa ir par reliģisku tekstu tulkošanu, teoloģiju utt, citā varētu būt par to, kā jājauc mopēda motors vai kā dabūt smuku blūru fonā, bildējot satriecošu modeli) ir pavisam kas cits. Un, lai par kaut ko (jebko) attiecīgajā jomā strīdētos, tomēr ir vajadzīgas arī kaut kādas zināšanas (nevis tikai pieņēmumi).
Man pieņēmums par to, kā jājauc mopēda motors ir apmēram tāds: ar āmuru vai kā minimums beizbola nūju! Diez vai ar šādu pieņēmumu es tikšu godā celts diskusijā, kurā piedalīsies, kāds, kam ir kaut kāda nojausma par mopēda motoriem, to sastāvdaļām, iespējams pat to, kā šo motoru var izjaukt un salikt atkal kopā.
jaXon , paskaidrošu precīzāk ! Lai zināt ka ķiršu ar akvāriju ir dažādas garšas , pietiek zināt to sastavus un ne obligāti tie ir jāprovē lai zināt ka būs starpība , reliģija pretēji nosaka ka tam ir jātic ka tā viņš ir neprovējot!
JRJ, ja runa ir par ticību, tad jā. Ja par teoloģiju, tad nē, tad vajag tieši zināšanas. Ja ļoti labi zini akvārija un saldējuma sastāvu (līdz pēdējam ātomam, un ķīmiskā sajaukuma īpatnībām), droši vai negaršot (ne vienu, ne otru). Bet, ja nezini, tikai apgalvo, ka zini, tad tas nekam neder.
lab, ka es neticu ne dievam un neesmu piesaistiits nekur, buutu SHITaa jaamocaas ar visaadu hu.nju Ja 12tais gads buus taads kaa runaa, bojaa aizies gan ticiigie, gan teologi, neatkariigi teologs ticiigs vai nee
šādu līdzigu sarunu atceros ar draugu apmeram 1993-1995 gadā par to ka Nostradamusam esot 200o gads pareģots ka pasaules beigas . Es vēl tad teicu ka muļķības un to vēl redzēsim . Uz ko man vēl pateica ka tas nēsot tik precīzi , vīš arī nezinot precīzi tos laikus un viņam esot 1-2 gadus novirze . Vispar kā jau austāk bij rakstīts , sitie murgi paceļās 1x dažos gados un tad kā Zadornovam bija - Visi draudzīgi sagaidīja pasaules beigas , atzīmēja un pavadīja to
Vienīgais pasaules gals pienāks pēc 100 miljardiem gadu, kad izdzisīs saule( un pat tas nav 100% pierādāms). Visiem pārējiem buļļa mēsliem es neticu, ja paļaujamies uz visādiem šitādiem mēsliem tad pasaules gals pienāk ik pēc pāris gadiem 2000 , 06.06.2006 , 09.09.2009 , tagad vēl arī 2012 gadā pasaule ies bojā.
Eidzii , 100miljardus mazliet esi pārspīlejis , kādas 10-20 reizes kad salē paliks par sarkano gigantu , plus vēl sola pec paris miljardiem milkyway un andromedas koliziju , jo tas tuvojas viena otrai
Saule kādreiz izdzisīs ( viens ģeogrāfs ar stāstija kā tas tieši notiks bet tādās lietās negribas iedziļināties ) un tad tiešām būs beigas! Bet nu ko darīt? Lai nu kā mēs no šīs dzīves neviens neizkļūsim cauri dzīvi, sveiki un veseli. Saulei ticu bet tam 2012 gan ne.