Luni laižu visos veidos jau 26 gadus , pirmo izglītibas diplomu ar iekarstu "Fotografs" dabūju 1986 gadā ,Pēc tam vēl 4 diplomu šai pašā aroda , Taka Fotogrāfs Fotografs Fotogrāfs @ Fotografs , bet protu ar dadzko citu sai aroda nepieciesjamu , psihaloģija , komunikacija , bizness Esmu nolaidis bankrotā 2 plaukstošus kantorus Patīk laist luni
ironia. brivdomataja - tas ir gan darbs gan hobijs (peedejie gadi 3 tadi) tajaa ieklauts - gudra dirshana, fotografeshana, dekoreshana, maketeshana, gleznoshana, daudz celjoshana, buushana ar zirgiem, eksperimenti virtuvee utt..
Pelnu ar foto un nekustamajiem īpašumiem (neesmu mākleris - mani varētu nosaukt par apsaimniekotāju) vispār pēc profesijas esmu mākslinieks - raspīz..... akmens restaurātors (nekad neesmu strādājis šajā amatā)
Darbs--->Datorsistēmas speciālists,atjaunojo,uzlaboju,ņemos ar softiem,prasvara remonteju un konsulteju un kaa ari komplekeju,fotografeju ari lai piepelnotos,pardod savas izprintetas bildes un fotokartinjas apsveikumiem un akri kaazas u.tml. Hobijs arii fo4eet un protams uzkapaat kadu jaunu speeli )
Baltais zvirbulis starp Datorēras bērniem. Metālapstrāde. Detaļa, sākot ar konstruktīvu, rasējumu, tehnoloģisko karti (sērijām, ja vajag). Iekārtu izstrāde detaļām, kuras nevar tikai uz virpas/frēzera/slipmašīnas izgatavot. Termo/galvanikas konsultācijas. ([url=www.auto.1.lv]www.auto.1.lv[/url]). Hobijs - motocikli un ar tiem saistītā ceļošana.Uz motocikla jūtos kā PUTNS, auto kabīnē - kā būrītī (skaistā). Bildēšana - kā piedeva (neatņemama) redzētā piefiksēšanai....
shvaboc - nee, no luuzhnhu kaudzes uztaisiit auto, arii restauraacija, bet ne salonu un motoru. Shis man iisti kluva par hobiju tad, kad atrestaureeju peec avaarijas sava shefa (boss nevar teikt, jo norveegjiski noziimee atkritumi) Ferrari 550 Maranello, tas bij baigais pieduuriens. shaads izskatiijaas beigaas, saakumaa bija sarkans www.autosalon-singen.de...
ERA - man skiet, ka ar skandinaaviem bija taa, norveegji saprot gan zviedrus, gan somus, bet vinji nesaprot norveegjus, taa tas arii ir Tavaa gadiijumaa, ja maaki zviedru valodu. A no norveegju uz anglju tulkot nesanaak ne? citreiz nepiecieshams shis tas, tad laabak pie vieteejiem griezhos nekaa te.
Laurelz:ERA - man skiet, ka ar skandinaaviem bija taa, norveegji saprot gan zviedrus, gan somus, bet vinji nesaprot norveegjus, taa tas arii ir Tavaa gadiijumaa, ja maaki zviedru valodu. A no norveegju uz anglju tulkot nesanaak ne? citreiz nepiecieshams shis tas, tad laabak pie vieteejiem griezhos nekaa te.
Laurelz, mazliet sajauci - somus varētu saprast vien igauņi, jo tās abas ir somugru valodas Norvēģi varbūt varētu vēl arī dāņus saprast... No norvēģu uz angļu es neuzņemtos tulkot, ka nesatulkoju muļķības... No zviedru uz angļu gan ir tulkots.
ERA daanjus vinji saprot jaa, man likaas ka teica, ka saprotot arii somus, uzprasiishu pirmdien darbaa. zazis jaa ir dzerts ar taizemishiem, norveegjiem, turkiem un citiem visaadiem, saprasties var!