Sheit raxtam savus hobijus un darbu, lai zinaatu pie kaa griezties ja kautko vajag un var arii lokaacijas vietu
Taatad,
Es esmu no Valmieras puses, bez fotogaafeeshanas man veel ir biljards, nazju izgatavoshana. Darbs - Es esmu antiiko meebelju restauraators (peerku, paardodu, atjaunoju antiikas meebeles un citus antiikus priekshmetus (iznjemot graamatas)). Taakaa pie manis droshi var griezties.
nu protams jo vairaak jo labaak bet cik buus tik buus labi, mums viens pasaakums shodien nobruka taa kaa vai nu staavam krastaa vai izbraucam labaa kompaanijaa
jeeas. davaj 1x muza esmu braucis tikai ar kugi un man loti ptik, es ar savu draudzeni varetu piebiedroties andrejsala? cik sapratu piecits no katra...un ajdaa
sāk izklausīties ļoti nenopietni. ne ta plānu var saprast ne ta ko. ja izbrauciens ir domāts tikai dasignai tad sarakstaties PM vai apmajnaties ar telefona nr! jo man piemēram nekas nav skaidrs un uz jatājumiem ari netiek atbildetēs. forši gan
Alloxa galvenais hobijs, pēc fotogrāfešanas, protms, ir taisīt dēlus (meitas neprotu - griezties pie Annirsa) - tikpat skaistus, gudrus un talantīgus. Kad iznāk pīppauzs - vēroju zvaignes, visvairāk, patīk zilā... - paldies FB... (Tiem, kas netic - skatīt nikbildi) www.fotoblog.lv...