1.Esmu ... gadu vecs 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos ... gadus 3.Linki uz bildēm iemiļoto autoru = 4.Man ļoti patīk ...(skaits) savas bildes 5.Mana labākā = (links)
6.Iss aprakst (vēlams, bet nav obligāts) 7."gribu", "negribu" vai "vienalga" dzirdēt blogeru atsauksmes par šo bildi.
Lūdzu atturēties no spamošanas un "atiecību noskaidrošanas" šajā topikā.
1.Esmu 21 gadu vecs 2.Ar foto nodarbojos 0 gadus 8 mēnešus 3.pluume.lv un andreart.net 4.Man ļoti patīk gandrīz neviena mana bilde 5. Labākā IMO www.flickr.com... 6. HDR ar 3 bildēm no rokas 7. Gribu dzirdēt blogeru domas par šo bildi
1. 23 2. atkariigs kaa definee, bet hobijs tas man ir ne mazak ka 2 gadus un ne vairak ka 3. 3. konkretus autorus nosaukt nevaru, slikta atminja uz vaardiem. patik autori, nevis bildes. no vieteejiem - andre, vinils, ironia. 4. liidz 10. diemzhel, lielaka dalja nav publiski nekur pieejamas. viena dalja ari man nav saglabajushas. 5. pardomaju, atcerejos par sho - www.fotoblog.lv... 6. bilde, kas te 99.999% nenozime neko, bet man shi ir ljoti ziimiiga. Smagu parmainju laikaa uznjemts kadrs, neko ne luudzot ne pozejot. Viena no retajam bildem, kuras simboliska jega pieleca nevis peec tam, bet tieshi bildeshanas briidi. 7. ir jau izteikushies, bet ja kadam vel kas sakams, uz priekhsu.
1. 25 2. ~1 gads 3. patiik atsevishkjas bildes, kuras pieseivotas uc cietaa. 4. loti patiik kaadas 5 5. www.fotoblog.lv... skaidrs, ka labaakaa veel tik buus. 6. bildeejot mezhaa nejaushi radaas ideja. 7. ja kaadam ir ko teikt, tad navaru to liegt.
1. 21 gads 2. aptuveni 4 gadi 4 mēneši 3. Makro bildēšanā lielu guru nav, bet vairāk no dabas bildēšanas kopā, ko tagad uz sitienu atceros - Jozefs Hlašeks (www.hlasek.com) - liela pieredze, milzīgs foto arhīvs (arī makro) - tieši favorīts dabas foto daudzveidībā, ko viņš sabildējis - sākot no kukaiņiem un beidzot ar putniem, pie tam viss visnotaļ Ok līmenī - tas nav viegli; Somu putnu fotogrāfi - Varesvuo & co ([url=www.birdphoto.lv]www.birdphoto.lv[/url]) - vienkārši izcilas putnu bildes; Latvijā protams Andris Eglītis ([url=www.andriseglitis.com]www.andriseglitis.com[/url]); No makro Latvijā, laikam nav īsti neviena guru - agrāk varbūt Aleksandrs Titovs... Kgan vairāk gan nelieku akcentu uz konkrētu autoru, bet gan uz pašu bildi, tā ka bieži vien bildei nemaz nepaskatos autoru. 4. Ļoti daudzas - 100+ 5. 1x.com... 6. Noteikti ne tehniski, ne kompozicionāli labākais, bet tomēr - veiksmīgs moments (+ņemot apstākli, ka laupītājmušas ir ļoti tramīgi kukaiņi), kas uzbildēts principā ar ziepīti - parādot, ka nevajag nekādu ūber tehniku par 1000Ls, lai iegūtu labus makro kadrus, kā arī tā bija viena no pirmajām manām bildēm, kas ieguvusi kādu atzinību citu cilvēku acīs, līdz ar to tai uzreiz cita vērtība manā dzīvē, ja tā var teikt 7. Vienmēr laipni.
1a.Alloxa par sevi! 1b.Virs 50 2.Laikam no kādi 10-12 gadi. no 3 līdz 6.galīgi viens pīps ,jāverās bilža! 7.Gribu dzirdēt pamatotu,kā arī otru variantu Tas pie vokora Piektdinā!
1.43 2.Kādus 4 gadus,nopietni ar putniem-kādus 2-us. 3.Protams Eglītis,Klimpiņš(apbrīnoju tā laika bildes,zinot tā laika tehniskās iespējas),favorīts gan Jānis Ķuze www.putnubildes.lv... 4.+/-30 bildes. 5. www.fotoblog.lv... 6.Pēc specu atzinuma,viena no labākajām jebkad Latvijā tapušajām griezes bildēm... 7.Atsauksmes?Nezinu,joka pēc iemetu uz kritiku,parasti tā nedaru,uzskatu ,manām bildēm drīzāk ir izglītojošs raksturs,jo vairāk cilvēku ko uzzinās par mūsu Mazajiem Brāļiem ,jo labāk.Pat nošpikoju no CerambyX iekomentēt skaidrojošu komentāru sākumā.
1) 21 gads 2) 1 gads un 6 mēneši 3) daudz un dažādi autori..... 4) Patīk lielākā daļa manu bilžu. 5) www.fotoblog.lv... 6) Bilde tapa aukstajā ziemas laikā... 7) ja kādam ir ko teikt,lai tad arī runā.
1) 21 gads 2) kādi 2 gadi apmēram sanāks 3) nav konkrētu autoru,dažkārt paskatos lielāko ziņu aģentūru tematiskās sērijas (Reuters par sportu piemēram) 4) pašam lielākā daļa patīk,kā gan citādi 5) www.fotoblog.lv... bet tas nav absolūti.To,ko gribas nobildēt,vēl nav izdevies. 6) pirmais nopietnais rallijs,ko bildēju.Vairāk veiksme,nekā prasmes,bet tā arī gadās. 7) Droši.
1. 26 gadi 2. fočēju 5us gadus 3. photo.net... 4. Man ļoti patīk ne vairāk kā 10 savas bildes 5. Labākā bilde: www.fotoblog.lv... 6. Man patīk, ka cilvēam ir jāpiedomā kā tā bilde tapusi... 7. Vai tad ir vēl kāds, kurš nav par to izteicies?
1. 20,5 gadi 2. fotgrāfēju 1gadu un pāris kapeikas 3. no vieteejiem jau andreart.net shis arii patiik www.photodom.com... bet taa vairaak kaadas atseviskas bildes 4. no savām bildēm patīk kādas 3-5 vispār nepatīk savas, jo tās jau esmu 1000x atskatījies 5. www.fotoblog.lv... shitaa kaut kaa pasham patiik, vēl tā ar nereālo miglu virs ezera 6. vnk fotosesijas laikaa dabiigajaa gaismaa 7. droši
1.Esmu oi, nolādēts, jau 57 gadus vecs! 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos 52, tā nopitni 27 gadus 4.Man ļoti patīk ...(≈ 4-11%) savu bilžu izejot no apreķina, ka tās, kuras dublētas tehniski iemēslu dēļ, viena 5.Mana labākā = ceru, ka vēl nav tapusi.
1.Esmu 21 gadu veca 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos kopš 10 gadu vecuma bet nopitni 1,5 gadus 3.Linki uz bildēm iemiļoto autoru = alfoto.lv 4.Man ļoti patīk daudzas - kādas 18 savas bildes 5.Mana labākā = visas labas bet www.fotoblog.lv... 6.Iss apraksts: tapusi ljoti agri no rīta 7."gribu", "negribu"varbut man ir "vienalga" dzirdēt blogeru atsauksmes par šo bildi.
1.Esmu 19 gadu vecs 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos 3 gadus 3.Linki uz bildēm iemiļoto autoru = vairāki no vairākiem saitiem, to skaitā arī pašmāju, bet katru reizi skatoties viedoklis mainās, jo katreiz jau skatos citādāk 4.Man ļoti patīk ~10 bet arī šis skaits ir mainīgs, jo paškritikas laktiņa ceļas, bet tajā pašā laikā arī rodas jaunas un jaunas favorītbildess 5.Mana labākā = www.fotoblog.lv... 6.No labības lauku slimošanas etapa 7. lai tik tauta izsakās
1. pēc mazāk kā mēneša būs 34 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos kopš bērnības. - tā nopietnāk pēdējos apm 2 gadus 3.Linki uz bildēm iemiļoto autoru = linkus nedošu jo nav jēgas. - varu pačukstēt tikai tā cilvēka kura darbus tiešām apbrīnoju vārdu - Halsmans (manuprāt labākais jebkad...) 4.Man ļoti patīk 0 savas bildes 5.Mana labākā = nav tādas. - mirklī kad es uzņemšu ideālu (manuprāt) bildi es sviedīšu foči pret sienu un nekad vairs nefotografēšu ... - es vienk esmu pārāk piekasīgs un kritisks gan pret sevi gan pret citiem (tieši šī iemesla dēļ es nemēdzu likt vērtējumus bildēm blogā jo lielākajai daļai viņi nebūs glaimojoši...)
6. kaut kad būs - varbūt ... 7."gribu" dzirdēt komentārus par visām savām bildēm - bet tikai viens bet - sakarīgus un loģiski pamatotus komentārus nevis komentārus no sērijas "čoina biuža"
1. 42 2. no tiem 37 fotografēju - vairāk vai mazāk 3. patīk pārāk daudz bilžu lai spētu izcelt kaut dažus autorus/bildes 4. patīk lielākā daļa savu bilžu - jo subjektīvi 5. subjektīvi mana labākā: www.fotoblog.lv... 6. jo precīzi atspoguļo sajūtas par šo cilvēku 7. blogeru viedokli esmu jau dzirdējis, gribu dzirdēt vēl (it sevišķi uzslavas ), bet manu viedokli tas nekādā veidā neietekmēs (ps. - tā kā tas ir dokumentāls momentuzņēmums, tad (paldies, Gudri) tēlu veidojošās detaļas, kas būtu mīnuss studijtipa uzņēmumā var arī nekomentēt!)
1. 23 2. apmeeram 1 gadu 3. paarsvaraa pashmaaju darbonji, arii no fotobloga 4. viena otra ir, tomeer esmu prasiigs pret sevi 5. www.fotoblog.lv... vismaz pasham patiik 6. rudenii uznjemts norges vidienee, ar vel vienu Lauri iztaustot pilseetu un apkaartni 7. gribeetu dzirdeet par visaam bildeem atsauksmes. vajadzeetu funkciju, lai nobalsotu jaievada vismaz 64 ziimes. vienalga, apskate vai kritika.
1.Esmu 24 gadu vecs 2.Ar fotogrāfešanu nodarbojos 2-3 gadus 3.Linki uz bildēm iemiļoto autoru = upphoto 4.Man ļoti patīk ~8 savas bildes 5.Mana labākā = img.fotoblog.lv... 6.Faktiski ar to bildi arī viss sākās. Tas trakais makro novirziens 7.""negribu" vai "vienalga". Bildes nozīme priekš manis ir liela, pārējiem tā ir tikai bilde ar sienāzi..
Lūdzu atturēties no spamošanas un "atiecību noskaidrošanas" šajā topikā.
1) 21 gads. Nākam ned. 22. 2)Vispār jau vidusskola kko saku lenam iesildities bet ta nopietnak ~2gadi. 3) www.magnumphotos.com, www.ivetavaivode.com, www.gudermane.net . Uz ātro, kas parādās bookmarkos. 4) 10-15 5) Labākā nav noteikti vēl uzbildēta bet mīļākā būs šī. Stāsts nav par tenisu.
1. Esmu 24 gadu jauns 2. Ar foto nodarbojos ~3 gadus 3. [url=www.plume.lv;]www.plume.lv;[/url] [url=www.andreart.lv 4.]www.andreart.lv 4.[/url] maz 5. www.fotoblog.lv... 6. Taapeec, ka tas ir iemuzinats mirklis, nejauss kadrs, nekas netika inscineets, vieta, objekti un atmosfeera kaa senaa pagaatnee, bet kadrs uznemts ~3 gadus atpakal. 7. Gribu dzirdet atsauksmes
1. Man 26 2. Fotografēju kādus 2 gadus apmēram 3. [url=www.plume.lv 4.]www.plume.lv 4.[/url] Kādas 3-4 bildes 5. www.fotoblog.lv... 6. Sāku bildēt jo gribēju iemūžināt ralliju un nu jau bildēju arī šo to citu. 7. Jā
1. 28 2. 2 3. nav 4. vismaz 10 5. www.fotoblog.lv... 6. uņemts Nīderlandē, aprīļa beigās, bet tapusi par bildi dažas nedēļas vēlāk Rīgā 7. jau ir. var turpināt pievienot, protams!
1.28 2.~3 3. razooma.net... 4. Ap 60% 5.www.fotoblog.lv... 6.Man sirdij tuva bilde. + vēl man ļoti daudz un dažādu stilu un arī tādas, kuras nedrīksr publicēt. 7. pilnīgi p....
1.Gandrīz 30 2.Nopietnāk tikai šogad sāku. 3.Īsti nav tāda, no blogeriem www.fotoblog.lv... 4.Maz, vienmēr kaut ko pie sevis atrodu, kas nav tā, bet kādas 10 varētu salasīt. 5.Labākā vēl nav tapusi, bet vislabāk patīk www.fotoblog.lv... 6.Izdevies iecerētais, vēlāk nebija sevi jāšausta, kāpēc tas nav tā vai tā 7.konstruktīva kritika vienmēr gaidīta
Uggga: 5.Labākā vēl nav tapusi, bet vislabāk patīk www.fotoblog.lv... 6.Izdevies iecerētais, vēlāk nebija sevi jāšausta, kāpēc tas nav tā vai tā 7.konstruktīva kritika vienmēr gaidīta
1. 25 2. Apmēram pusotru gadu 3. Nav precīzu linku vai autoru. Ir daudz labu autoru un daudz labu bilžu, atliek vienīgi skatīties, mācīties un priecāties... 4. Aptunevi 15 5.Līdz šim, domāju,ka šī - www.fotoblog.lv... 6. Devos patestēt Helios 44-2 uz sava K10D un daba piespēlēja man šādu mirkli. 7. Kāpēc ne, lai tak runā...