varu aiziet uz veikalu te norgee, paaris test shotus uznjemt, ja interesee, kaadi sheit vinji ir. www.fotovideo.no... Un mok vari pateikt kaa tieshi es varu notesteet AF un pie kaadiem f
... tiem , kas netic nekam, nekas nekur nebūs laps man ir personīgs tests... adata un metra mērs... ja māk abus izmantot komplektā, neviens objektīva pirkums šaubas nerada, ir vai naf pērkams pēc trim kadriem ar dažādiem attālumiem uz reiz parāda... bet līdz šim neviens objektīvs, ko esmu pircis, nebija jāmaina pret citu... un mīts par sliktajiem objektīviem parasti rodās .......... galvās.
Portreti, man gan pēc tik biežiem taviem postiem par problēmām ar objektīviem, rodās nostājies iespaids , ka tev tavus fotoaparātus vienkārši sačakarējuši justējot nepareizi. Nu nevar vienam cilvēkam tik nežēlīgi neveikties to izvēle
oms : Cilvēki kuri dzīvo reģionos kur neaug vīnogas saules gaisma nav pietiekam lai apkārtnē nogatavotos smaržīgi aromātiski augļi un ogas un gaisa temperatūra daudzus mēnešus ir negatīva PĒC DEFINĪCIJAS nespēj atškirt LABU no ĻOTI LABA vīna . Līdz ar to PASAKAS kas šeit kāds ATŠKIR VĪNUS ir mazākā mērā "Izsstelēšanās" pazīme. Ir cita fīča , kādreiz pazinu cilvēku Vācijā kurš samērā precīzi atšķira vīnus un smēķeja spēcīgus labas markas cigārus pa vakariem . LIELS bij mans pārteigums kad uzzināju ka viņs jau vairāk kā 50 gadus nejūt nedz garšu nedz smaržu , pec izglītības viņš bija darznieks Nav grūti iemācīties atškirt pēc etiķetes "Viņu dižciltību" bet ziemeļu reģionu iedzīvotāju garšas gaumei kuri daudz lieto sālitus un treknus produktus stipri saceotu un taukainu pārtiku atbilst VIDĒJI LĒTI @ LĒTAS vina markas ar izteiktāku vienkaršaku garšu Jā Maonastirka @ Kagors ko mums te daži iecienījuši tas nav vīns tā ir atškaidīta viņugu sula sajaukta ar spirtu lidz ar to to nevar attiecināt pie "Lēti vīni" jo viņš vairumā gadijumu pat nav raudzēts
Lunis, vīna zemēs visi vīni, kuri ap 5-10 euro, skaitās cukurūdeņi. Bet stāsts ne par to, ir feinschmekeri, kuri objektīvus izlasa no n-tiem eksemplāriem un viņi nevar nemaz savādāk. Tāpat ir ar mašīnām, vieni iet un bezmaz pērk pirmo, kas iekrīt, bet citi brāķē un nevar vien atrast, kura būtu laba. Bet kā zinam, fotografēt var ar visiem pudeļstikliem, braukt ar visiem dranduļetiem, bet dažiem vajag, lai pārdod varētu ar apziņu- man bija rūpīgi atlasīts un labākais. Lūk!
Laurelz:varu aiziet uz veikalu te norgee, paaris test shotus uznjemt, ja interesee, kaadi sheit vinji ir. www.fotovideo.no... Un mok vari pateikt kaa tieshi es varu notesteet AF un pie kaadiem f
JRJ:Portreti, man gan pēc tik biežiem taviem postiem par problēmām ar objektīviem, rodās nostājies iespaids , ka tev tavus fotoaparātus vienkārši sačakarējuši justējot nepareizi. Nu nevar vienam cilvēkam tik nežēlīgi neveikties to izvēle
Man visi objektīvi ir precīzi. Un bodiji arī. Par 50 1.2 af biežajām neprecizitātēm palasi gūglē! Esmu testējis 3 gab, visi galīgi garām!
vispār Portreti absolūta taisnība, es kā amatieris vēl varu sadzīvot ar nekorektu objektīva darbību lai gan arī mani tas tracina, bet ja cilvēks kā Portreti pelna ar to naudu tad tā jau ir obligāta prasība. pretējā gadijumā tas jau pārvēršas par cūcisku atieksmi gan pret klientiem gan darbu kā tādu
nu, jaunajiem camoniem ir iespeeja pasham pielabot. lai bodijs pielaagotos. jaunajam piechukam liekas noteikti ka bija... 50D arii. vecajiem gan chaabiigaak
Dambis:nu, jaunajiem camoniem ir iespeeja pasham pielabot. lai bodijs pielaagotos. jaunajam piechukam liekas noteikti ka bija... 50D arii. vecajiem gan chaabiigaak
Nez, vai tu gribētu savā īpašumā objektīvu par 800, kurš fokusējas par 20% neprecīzi? Jā, lietoju vecos piecīšus! Bet arī kad fočēju ar MarkIII, negribēju ņemt neprecīzu objektīvu, kaut gan tam var bodiju pieregulēt. Patiesībā arī vecajam var, Maskavas ielā piesaistīt konkrētu objektīvu.
tur divi picturi, skiet, ka biski bliezh back fokusaa
wot šito es nesaprotu... kā tu objektīvam iestāstīji uz kuru līniju likt asumu. Ne velti es pieminēju salikumu... adata un metra mērs, un testu dažādos attālumos
He he , man ar sjamo stiklu bija joki. Man vinjs ienacas kopa ar Ds MARK III bodiju kā komplektā ar plato pamatnieku un garo, nelietoju tadus bet kautko es ar vinju uzknipseju biroja un skatos KAUTKADI krikumi man tur radas . ilgi mekleju kas tie tadi un liels bij man parsteigums ka krikumi iradijas PUTEKLJI starp lecam. Kautko tadu vispar nebiju nekad redzejis ka kemara fikse putekljus uz lecam itka pec optikkas likumiem pat nevaizdetu BET sitam tik pec bildes to uzkjeru. NOPRIECAJOS , jo tas bija ka iegansts man no vinja tikt valja , laimigs samainiju noliktava pret Canon EF 16-35mm f/2.8 L USM , ar to bij cisji apmierinats
Maris:starp leecaam esosi puteklji pusliidz skaidri projeceejas uz matricas/filmas..... tumshu punktu veidaa....
A. batons B. tie krikumi radās svaadaakaa veidaa
Tas bij vienīgais kā varēj to iisskaidrot , meginajām gan ar citu stiklu NEKA , BEZ STIKLA ar neka . Ja uzliek ta izteikti neassi plekji krikumi uz ciet caurumiem . Beigas izpetiju pret gaismu pilnīg svaigam 1,2 starp lecam diezgan pamatigi puteklji , tas arī bij vienīgais isskaidrojums . Tehnikjiem ar ta likas un man to 50mm 1,2 norakstija un vieta dabuju 16-35 Vai nu Ds ir kautkāda jocīga AF sistēma vai tam stiklam ir kada tada konstrukcija ka tā var kā bet nekad nav nācies manīt ka kautkas starp lēcam var tā ietekmēt bildi
wot šito es nesaprotu... kā tu objektīvam iestāstīji uz kuru līniju likt asumu.
Viens fokusa punkts (centrālais). Haiduks laikam lieto visus astoņus automāta režīmā, ja tāds jautājums...
Praatveederu cieniigi teksti!!! Uzreiz uzsiti sev cenu citu aciis... Haiduks idiots, Portreti Guru , bet varbuut jaalasa otraadi. Graamata guljus (vai ar'i tu neredzi, ka t'a gu'l ), un tu ar punktu, kur's' ir divu rindu lielumaa taisi asuma paarbaudi . Tad tiesjaam naf jaabriinaas, ka nevari sakariigu objektiivu atrast Kad testee, tad jaadod skaidra noraade uz asuma vietu (adata), bet metrameera iedaljas (ar'i gr'amatas rindas) paraadiis, uz kuru vietu tiesji buus asums konkreetajam objektiivam. Ceru, ka beidzot tev pieleca
portreti (c) <Haiduks teica, ka tagad esot pārgājis uz pilngadīgajām! /Kopš vienai no "klientēm" palika 18 nesen.../
Jā , arī tām, kuru priekšā tu tēloji virinātāju nupat palika 18 , bet par to mantu, kuru tu tik dikti te blogā lieli, viņas teica- pretīgs Netēlo svētulīti. Ej atpakaļ uz bastejkalnu... izdarības 1:1 sapas ... un kur daži sīkpirži ātri pārnes asuma parbaudes problēmu uz meiteņu problēmām ,
portreti (c) <Nu, un kad "kustarnim sposobom" fočēsi čiksi, gribēsi asumu uz acīm, bet būs uz ausīm>
redzi, iedomīgais auns, man šo problēmu naf, jo es zinu, ko un kā. Un to uzreiz izdaru, kad pērku... starp citu bodnieki ar atplēstu muti skatījas, gan darbību, gan ekrāna reultātu. Bet kā redzu pēc taviem teekstiem, tu gan pēc pirkumā esi bieži uz mutes palicis... visus brāķus esi izpircis.
Maris (c) <Haiduks skolnieces nebildee a valjaa frgmu - rau ciet cik var, lai i jeega 200% pa ekraanu seerfot >
Jā es zinu, ka tu bērnus izmanto , katrs izdzīvo kā var... Bet, mari, tāds sīkpirdis, kā tu, savādākus tekstus nemāk izdomāt, ka tikai otru apvainot. Bet tas ko es uzrakstīju par objektīva pārbaudi , pērkot , ir viegli izdarāms, un nebūs pirkums jānožēlo asuma dēl. Bet, lai to atzītu, nedaudz tev trūkst pelēkās vielas, un dikti tev gribās izcelties