Predložeņije otličnoje ... ... Aber Elton - nav man mājās krutas dolby kinozāles un pie smirnovkas līdz filmas beigām točno netiksim ... ... Iedzert smirnovku, tam iemeslu var jebkādu atrast ... tad drīzāk piektdienas/sestdienas nakti paredzēt un par foto parunāt ... tā fotopavilktajiem ir mūžīgā tēma ... ...
Es gribēju, ka mani aizved uz kino un pēc seansa uz mājām ... ... Bet ja nopietni - tad gribu es izbaudīt kino atmosfēru un skatīt uz lielā ekrāna, un tas būtu ... Lasu izklaidē - filmas 25 gadu jubilejai par godu veidoto režisora oriģinālversiju no Londonas Filmu institūta t.s. directors cut ... ... 227 minūtes t.i. gandrīz četras stundas... Ja seanss sākas 22.30, tad praktiski beidzas ap pustrijiem naktī ... ...
Eltons: Tad nākamo piektdienas/sestdienas nakti, saki?
Jā - nākošā smaga nedēļa veidojas - otrdien un trešdien plānojās fotosesijas (bez tīkliem), ceturtdien - skābbarības tornis, piektdien - varbūt smirnovkas vakars, bet sestdien - reiz amerikā ... ... svētdien varēs atvilkties ... bet tās tikai kā laika prognozes (ar ticamību 50-70 %) ... reāli dzīvē viss ir veidojas savādāk ...
Uz lielā nav nozīmes. Bet skaņa ļoti svarīga. Un uzmanība. Diemžēl šo zinu no galvas, katru frāzi, ainu un skaņas fragmentu. Joprojām uzskatu, ka jūsu padevīgais kalps šo filmu pats pirmais Rīgā laida tautās...
Eltons: Uz lielā nav nozīmes. Bet skaņa ļoti svarīga. Un uzmanība ...
Man tomēr patīk skatīt uz lielā ekrāna. Ne jau visu, bet šo noteikti. Par skaņu un uzmanību pilnīgi piekrītu ... ... Kas tik viss neatklājās par Tevi - frāze, aina un skaņa ... un reiz Eltons laida tautās kādu filmu ... .. Bet Eltons - vispār ir tāda ideja. Ja ir kādas filmas, kuras kopā varētu skatīt, kāpēc gan kopīgi neveidot kādus kinovakarus? 6-8 cilvēki 1.5 stundas filmas apskatei, tad sarunas par filmu un turpinājumā arī par foto ... vienreiz mēnesī, piemēram ...
dansiga:ek, Eltons .... nu re kaaa .... Baigaas es neko nesapratu - kad kas ko!??!?!
Oi, dansiga ... 1. sestdien es eju viens pats uz Kongr.Namu skatīt Reiz Amerikā ... 2. ja Tu, Eltons un vēl kāds grib ieķert smirnovku, tad piektdienas vakars pie manis ... 3. Ceturtdienas vakars skābbarības tornis ... ... tagad skaidrs? ...
dansiga: ... Taa kaa Tu mani aiz rokas neved uz kino, tad varbuut Eltons iedos noskatiities maajaas;-)
Dansiga uzprasies, ja? Sestdienas vakarā pat varu ar auto Tevi no Bik,. ielas savākt, tad vēl pie reizes paķert daigu, pēc kino ejam pie daigas iedzert tēju vai kafiju, tad es Tevi aizvedu mājās un tad rullēju līdz savām mājām ...
dansiga:daiga, nu ja - Linkamns taa meerkjtieciigi ruupeejas par savaam labsajuutaam ;-)))
Kuram gan tās sajūtas vairāk rūpētu nekā mani pašu ... Tev? Tevi rūpētu Tavas sajūtas, manējās Tev ir pie - kā lai to saka pieklājīgi - pie papēžiem ...