forum.gif
a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.09 10:58
 citēt
nakts arī nav slikts dienaslaiks:))
Publicēts: 14.09.09 11:08
 citēt
daiga35:vairāk gan izskatās pēc kino-nakts ;)

mans rekords pagaidām bijis 7 stundu filma, gan ar 2 starpbrīžiem...

sātana tango?
Publicēts: 14.09.09 11:37
 citēt
bro-tip:
daiga35:vairāk gan izskatās pēc kino-nakts ;)

mans rekords pagaidām bijis 7 stundu filma, gan ar 2 starpbrīžiem...

sātana tango?

muļķīgi, bet filmas nosaukumu neatceros... lai gan varētu būt tā pati... tā bija Ungāru filma un bija epizode, kur krogā viens piedzēries vecis visu laiku dziedāja - Tango ir mana dzīve! :D
Publicēts: 14.09.09 13:02
 citēt
aga un sākumā kadrs 10 min pa kreisi
Publicēts: 14.09.09 13:10 labots
 citēt
aitinaa:Linkman- oi, tas ir par garu. Tik ilgi tak nevar nosedet:) un miegs ari nak:):)

Nosēdēt - es pie datora stundām nosēžu. Šad tad uztaisu pauzīti, atspiežos un uzdzenu sirdij nelielu slodzīti, lai nu galigi neierūsē ķermenis, bet miegs man sākt nākt tikai pēc diviem naktī. Tā kā sēdēt un negulēt - vismaz iecerētajā seansa nekādu problēmu nesagādās. :)

Anita_ kinovakars? laba doma...kas tāds sen nav baudīts

Ja Eltons nodrošina ar kinofilmām un aprīkojumu, tad no savas puses varu piedāvāt vietu, kur to skatīt. Divatā (Eltons un es) droši vien mums būs garlaicīgi skatīt, bet ja kopumā piedalās 5-8 cilvēki un pēc filmas var patērzēt gan par pašu filmu, gan arī par foto, kāpēc gan tādus vakarus nerīkot. Kaut vai filmas par fotogrāfiem. Piemēram, Hičkokam bija par fotogrāfu, kurš ratiņu krēslā, skatoties no sava dzīvokļa loga, izsekoja slepkavību, kas notika otrpus pagalma namā. Šo filmu esmu skatījies, bet baigi sen, labprāt vēlreiz noskatītos. Tas tik tā - piedāvājums kopīgiem vakariem. Nav nekur tālu jābrauc, laika patēriņš no 3-5 stundas vai no filmas sākuma līdz pēdējam skatītājam ... :)
Publicēts: 14.09.09 13:21
 citēt
izklausās daudzsološi:)))))
Publicēts: 14.09.09 13:29
 citēt
bro-tip:aga un sākumā kadrs 10 min pa kreisi

par kuru kadru tu runā? ;)
Publicēts: 14.09.09 13:32
 citēt
Anita_:izklausās daudzsološi:)))))

Ko tad tumšajos, slapjajos un aukstajos rudens mēnešos darīt? Iekurt kamīnu, noskatīt kādu filmu, malkot vīnu, iegrimt siltumā, spilvenos un sarunās ... ;)
Publicēts: 14.09.09 13:40
 citēt
kā - ko? vēl ir variants - vasarā sabildētos kadrus šķirot un bildes taisīt....:)))))
Publicēts: 14.09.09 13:43
 citēt
Linkman:
aitinaa:Linkman- oi, tas ir par garu. Tik ilgi tak nevar nosedet:) un miegs ari nak:):)

Nosēdēt - es pie datora stundām nosēžu. Šad tad uztaisu pauzīti, atspiežos un uzdzenu sirdij nelielu slodzīti, lai nu galigi neierūsē ķermenis, bet miegs man sākt nākt tikai pēc diviem naktī. Tā kā sēdēt un negulēt - vismaz iecerētajā seansa nekādu problēmu nesagādās. :)

Anita_ kinovakars? laba doma...kas tāds sen nav baudīts

Ja Eltons nodrošina ar kinofilmām un aprīkojumu, tad no savas puses varu piedāvāt vietu, kur to skatīt. Divatā (Eltons un es) droši vien mums būs garlaicīgi skatīt, bet ja kopumā piedalās 5-8 cilvēki un pēc filmas var patērzēt gan par pašu filmu, gan arī par foto, kāpēc gan tādus vakarus nerīkot. Kaut vai filmas par fotogrāfiem. Piemēram, Hičkokam bija par fotogrāfu, kurš ratiņu krēslā, skatoties no sava dzīvokļa loga, izsekoja slepkavību, kas notika otrpus pagalma namā. Šo filmu esmu skatījies, bet baigi sen, labprāt vēlreiz noskatītos. Tas tik tā - piedāvājums kopīgiem vakariem. Nav nekur tālu jābrauc, laika patēriņš no 3-5 stundas vai no filmas sākuma līdz pēdējam skatītājam ... :)
es piedaavaaju filmu CLOSER - izcili cinisku un pretiigu miilastaastu par attieciibaam, laba aktieru bukjete un viena no varoneem - fotograafe
Publicēts: 14.09.09 13:49
 citēt
a kur var aizpildīt pieteikuma anketu?
Publicēts: 14.09.09 21:37
 citēt
Es gan piesakos uz kinovakaru :) Un vēl, man tā kā prātā palicis, ka Linkmanam ir pirtiņa ;)
Publicēts: 14.09.09 21:37
 citēt
pareizi - pirts! un kino!
Publicēts: 14.09.09 21:42
 citēt
vienlaikus gan var būt grūti....
Publicēts: 14.09.09 21:51
 citēt
Vispirms kino, pēc tam pirts :) Vai arī otrādāk :)
Publicēts: 14.09.09 22:46
 citēt
Ok - mēģināšu ieskicēt kinovakara aprises manā skatījumā:
- Kinovakars - kāda izvēlētas filmas kopīga apskatīšana. Sākums ap 18.-18.30. Skatīšanas līdz 20.00, atkarībā no filmas garuma. Kamēr skatās filmu tikmēr pirts uzkarst, protams, ja ir gribētāji ... :)
- pēc filmas noskatīšanas pirts tiem, kuri vēlas. Bet vismaz jābūt četriem pirtī gājējiem. Pirts parasti līdz 2 stundām. Sarunas par kinofilmu gan pirtī, gan arī tie, kuri pirtī neiet. Bet zemāk vēl būs alternatīvas pirms pirts iešanas ... :)
- Dalībnieki sagatavo slideshowus. Ja ne visi, tad vismaz 3-4 cilvēki šādu slideshowu varētu sagatavot. Tie, kuri neiet pirtī, skatās šo slideshowu. Slideshowa autors stāsta, kur bildes uzņemtas, ko redzējis, piedzīvojis ... :)
- Pēc kino apskates, bet pirms pirts kā variants: fotoanalīze - runājam par bildēm, gan dalībnieku pašu, gan arī citu autoru. Piemēram, katrs atnes vismaz vienu bildi un katrs par šo bildi izsakās. Bilde varētu būt gan drukāta/printēta, gan digiformātā, ko skatās uz ekrāna. Ja astoņas bildes un katrs vismaz vienu minūti par to izsakās, tad 8x8=64 - vismaz stunda ir garām. Labumu, ko es redzu no šī - autors uzzin dažādus viedokļus un izsakās pats par citu bildēm. Jo reti kur var iegūt kādu skatītāju viedokli - tas nav ne blogā, ne arī shutter. Mērķis - kopīgi skatīties, kopīgi analizēt un kritizēt, mācities izteikties par bildē redzamo, tadejādi augt un pilnveidoties. Tātad laiks 20.00-21.30/22.00. Tad pirts, kuri vēlas vai slideshows, kuri neiet pirtī.
- kādu vakaru (vai nu bez kino vai pēc kino) viens no mācīšanās variantiem varētu būt apskatīt dažādus foto apstrādes paņēmienus ... :)
- kādu vakaru pēc kino, pēc fotoanalīzes un pirts varētu paklačoties un aprunāt visu blogā (vai citur, piemēram shutter) notiekošo, it sevišķi tie, kuri paliek, kā lai to saka - uz nakts sarunu seansu pie vīna vai kādas stiprākas glāzes... ;):D
- Maksimālais dalībieku cilvēku skaits 8. Vispirms nāk tikai tie, kurus pazīstu un kuri grib šādā pasākumā piedalītes un to veidot. Potenciālie kandidāti kinovakaram tātad ir: Eltons, Anita, Vavers, dansiga, ERA, daiga35, vēl 1-2 pazīstami un es.
- Kā nepieciešamais nosacījums ir Eltona tehniskais atbalsts - laptops, projektors, ekrāns, vēlama mājas kino audio iekārta.
- katrs nes sev līdzi to, ko vēlas vakarā ēst un dzert un uzcienāt citus. No sava puses varu piedāvāt tēju .. :)
Nu tā īsumā. Ideju man diezgan, ka tik būtu, kas darbojās līdzi. Un tagad varat spamot ... ;)
Publicēts: 14.09.09 22:53
 citēt
Oi, kas par programmu! :) Izklausās baigi interesanti ;)
Publicēts: 14.09.09 23:23
 citēt
man kaut kā par daudz visa kā liekas...
Publicēts: 14.09.09 23:52
 citēt
nu tad mees ar elizu piesakaamies, jo paziistam Tevis piemineeto kompaaniju :D
Publicēts: 15.09.09 00:03
 citēt
Odobrjam!
Publicēts: 15.09.09 00:51 labots
 citēt
daiga35:man kaut kā par daudz visa kā liekas...

Vienā vakarā visu pieminēto - kino, fotoanalīze, slideshow, pirts, fotoapstrāde, klačas - ir par daudz. Tas, ka tas ir pieminēts, ir tikai skices sastāvdaļas, kuras varētu kombinēt. Piemēram,
1. kino - pirts - slideshow - klačas
2. fotoanalīze - fotoapstrāde - slideshow
3. kino - fotoanalīze - pirts - ...
4. utt. utml. ...
Vai tas vispār kādreiz notiks, atkarīgs no pašiem ... ;)
Nepieciešamais ir: Eltons ar tehniku un telpas (tas no manis). Naše dzelo predložits, vaše rešitsja i učastvovats. :)
Ak tā vēl piemirsu - nākošgad beidzot gribu iekārtot studiju, tad papildinot, piemēram, tāds variants
5. kino - pirts - studija - klačas ... ;):D
Publicēts: 15.09.09 08:26
 citēt
citāts- "kādu vakaru viens no mācīšanās variantiem varētu būt apskatīt dažādus foto apstrādes paņēmienus ..."

šito varētu, bet bez kino laikam:):) varbūt ar pirti:)
Publicēts: 15.09.09 09:07
 citēt
aitinaa:citāts- "kādu vakaru viens no mācīšanās variantiem varētu būt apskatīt dažādus foto apstrādes paņēmienus ..."

šito varētu, bet bez kino laikam:):) varbūt ar pirti:)

kinovakars bez kino, mazliet dīvaini izklausās :) aitinaa piemērotāka laikam būtu Haidukpirts...
Publicēts: 15.09.09 09:19
 citēt
a kads kino sakars ap apmacibu????? A Haidukpirti esmu bijusi- loooti labi:):) rekomendeju:)
Publicēts: 15.09.09 09:23
 citēt
aitinaa:a kads kino sakars ap apmacibu????? A Haidukpirti esmu bijusi- loooti labi:):) rekomendeju:)
diez vai te rekomendācijas baigi vajadzīgas. Te cits dvēseles novirziens - mazaak pupu un limonādes bet vairāk intelektuālas izklaides - kontekstuāli - kino, bilžu ķidāšana... uzreiz saakas pamācības tipa "kāds kino sakars ar apmācību....."
Publicēts: 15.09.09 09:26
 citēt
Annirs- es jau neko- man te pārmet, ka tikai daļa no vakara interesē. Pirtis atšķiras ar pupu daudzumu?
Publicēts: 15.09.09 09:28 labots
 citēt
aitiina laikam nav uzmanīgi lasījusi topiku, jo tad zinātu, ka vakara ideja sākotnēji radās tieši kino skatīšanās sakarā... pārējais tika piedāvāts pēc tam kā iespējamās blakus izklaides...
Publicēts: 15.09.09 09:29
 citēt
nu i? Linkmans tacu piedavaja programmu, kam ar kino ir visai mazs sakars.....................
Publicēts: 15.09.09 09:33
 citēt
Vienā vakarā visu pieminēto - kino, fotoanalīze, slideshow, pirts, fotoapstrāde, klačas - ir par daudz. Tas, ka tas ir pieminēts, ir tikai skices sastāvdaļas, kuras varētu kombinēt. Piemēram,
4. utt. utml. ...

vai tad tas nenozime,ka bus ari vakari bez kino???:):)
Publicēts: 15.09.09 09:37
 citēt
bija jau aizdomas, ka tagad sāks pieteikties visi pirts cienītāji, tad es laikam pas...
Publicēts: 15.09.09 09:39
 citēt
aitinaa:Vienā vakarā visu pieminēto - kino, fotoanalīze, slideshow, pirts, fotoapstrāde, klačas - ir par daudz. Tas, ka tas ir pieminēts, ir tikai skices sastāvdaļas, kuras varētu kombinēt. Piemēram,
4. utt. utml. ...

vai tad tas nenozime,ka bus ari vakari bez kino???:):)
tas nozīmē to, ka tas, kurš maksā pasūta mūziku, turklāt tādu, kas viņaprāt patiktu viņam simpatizējošiem cilvēkiem. Kas arī ir noprotams no Linkman garā pasākuma apraksta. Neredzu jēgu šeit vilkt kādas paralēles ar slaveno "limonādes pirtiņu".
Publicēts: 15.09.09 09:50
 citēt
tas nozīmē tikai to, ko nozīmē............................................tās lietas darās savādāk...................... piedodiet par iejaukšanos, lai jums veicas tajos kinovakaros
Publicēts: 15.09.09 10:42
 citēt
a datums kurš?:))))
Publicēts: 15.09.09 11:03 labots
 citēt
Bet protams- ja kaut ko ieliek publiski tad var pietekties visi kas grib ( un ari izteikt savas domas par pasākumu).Savu privāto saraksti un tusiņus ar Linkmani lūdzu arī privāti aprakstiet!:)
Publicēts: 15.09.09 11:04
 citēt
daiga35- pret ko tieši Tev ir iebildumi? pret pirti, mani vai citiem no bloga?
Publicēts: 15.09.09 11:51
 citēt
aitinaa:daiga35- pret ko tieši Tev ir iebildumi? pret pirti, mani vai citiem no bloga?

man nepatīk pirtis un vispār neesmu tusiņu cienītāja, izņemot šaurā draugu vai domubiedru lokā...
nav pretenziju personīgi ne pret vienu, bet visdrīzāk kino skatīšos mājās, jo piekrītu, ka publiski sludinātā pasākumā var piedalīties jebkurš, bet tas savukārt nozīmē, ka pasākums nebūs domāts man...
Publicēts: 15.09.09 11:59 labots
 citēt
daiga35- pilnīgi piekrītu. Tieši tapēc arī ļoti reti kur piedalos, tas ari attiecas uz bloga pasākumiem, ar retiem izņēmumiem gan:) un uz L kinovakaru arī neietu:)
Nu jaaa, par to publisko un kam domāts tā sanāk.....
Publicēts: 15.09.09 12:06 labots
 citēt
Pasākums saucās - KinoFotoVakars ... ;) ...
Par datumiem - tas atkarīgs no Eltona, jo bez tehnikas - nu nekādi. Mans priekšlikums - piektdienas vakari, jo sestdiena lielākoties ir brīva, rezultātā nav jāiespringst par laicīgu došanos prom. Eltons piedāvā, kad Tu vari. Varbūt šo piektdienu nē, bet sākot no 25. septembra un piektdienas ... :)
Pirmā vakara programma, variants.
1. Filma ... kādi ieteikumi un kuram tā ir.
2. Sarunas, idejas, piedāvājumi par vakaru veidošanu un notiekošo fotopasaulē.
3. Reportāžas, slideshowi.
Piedāvāju šādu secību:
1. vispirms datums
2. tad potenciāli dalībnieki - tā kā šis ir manas privātās telpas, tad šeit nāk vispirms tikai tie, kurus pazīstu un kuriem uzticos. Ja būtu kādas sabiedriskās telpas - tad varētu pieteikties jebkurš. Ja ir 5-6 vismaz pieteikušies dalībnieki, tad ... 3.p.
3. īsumā apspriežam programmu. Tas nozīmē, ka pirms tam visi zina, kas vakarā paredzēts.
- - -
Iespējams, ka vajadzētu kādu jaunu tēmu forumos, bet kamēr tas vēl ir ļoti nekonkrēti, var arī šeit turpināt.
Katrā ziņā vēlams pozitīvs brainstormings. Iebildumi, pretenzijas brainstormingā (ideju prātā vētrā) nav vēlami, tie pēc konkrēta vakara pasākuma par turpmāku labāku norisi un saturu. :)
Publicēts: 15.09.09 12:12
 citēt
"tā kā šis ir manas privātās telpas, tad šeit nāk vispirms tikai tie, kurus pazīstu un kuriem uzticos"

tam gan jāpiekrīt...
Publicēts: 15.09.09 12:19
 citēt
:):):) daiga35- tas jau nenozīmē, ka Tu visus tos pazīsti:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >