forum.gif
a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.09 12:26
 citēt
aitinaa::):):) daiga35- tas jau nenozīmē, ka Tu visus tos pazīsti:)

visus ko? ko man būtu jāpazīst? ;)
Publicēts: 15.09.09 12:34
 citēt
oi oi oi - vai nav vienalga, kaa pasaakums saucasa - galvenais, kas ir kods un apmekleetaaji zina, kas tas ir ;-)

Linkman, tad sho piektdien mes ar Eltonu nedodamies pie Tevis?
Publicēts: 15.09.09 13:33
 citēt
daiga35- nuuu laikam tos, kurus L pazīst un kam uzticas:):) ne jau visi ir tusējuši ar visiem kopā:):)
Publicēts: 15.09.09 14:40
 citēt
aitinaa:daiga35- nuuu laikam tos, kurus L pazīst un kam uzticas:):) ne jau visi ir tusējuši ar visiem kopā:):)

no L sākotnēji uzskaitītajiem pazīstu visus, izņemot Eltonu... :)
Publicēts: 15.09.09 14:42
 citēt
daiga35:
aitinaa:daiga35- nuuu laikam tos, kurus L pazīst un kam uzticas:):) ne jau visi ir tusējuši ar visiem kopā:):)

no L sākotnēji uzskaitītajiem pazīstu visus, izņemot Eltonu... :)
Daiga - nu taakaa limonaades pirtis vars netiek riikotas tad aitinja loti grib uz pirti!
Publicēts: 15.09.09 14:43
 citēt
ja būs kāds vakars bez kino, bet ar pirti, tad manā vietā varētu piedalīties aitinaa, tikai vispirms viņai jāiegūst L uzticība :)
Publicēts: 15.09.09 15:36
 citēt
Paga, paga...
Es arī biju sapratis, ka rīkojam turpmāk fotovēstures slavenās lappuses ar nosaukumu "Linkmaņ-Foto-Kino-Pirts" pirmo atklāšanas pasākumu tieši ŠO piektdienas vakaru.

Daiga... mums steidzami jāsadzer tu-brālības!
Publicēts: 15.09.09 15:40
 citēt
šo piektdien līdz 21.20 būšu kino...

vispār kur ellē-ratā tas Linkman dzīvo? :D
Publicēts: 15.09.09 15:44
 citēt
ak, naivie:)
Publicēts: 15.09.09 15:47
 citēt
aitinj, naivi vai ne naivi, bet te ir cilveeki kas riiko neformaalus pasaacienus vienooshus ar kaadaam dveeseles stiigaam kuri peec tam netiek forumaa aplikti. tur taa starpiiba.
Publicēts: 15.09.09 15:49
 citēt
gaidam L-kunga zinjojumu par sho piektdienu ;-)
Publicēts: 15.09.09 15:53
 citēt
Linkman: "Varbūt šo piektdienu nē, bet sākot no 25. septembra un piektdienas ..."

pārliecības nav... :)
Publicēts: 15.09.09 15:53
 citēt
Annirs kas netiek aplikti? pasākumi vai cilvēki? un kuri - tiek kas piedalās vai tie kas nepiedalās. Un aplikti no kā puses? Aplikšanai ar pasākumiem kaut kā neredzu sakarību. Ar atsevišķiem cilvēkiem gan
Publicēts: 15.09.09 15:55
 citēt
daiga35: vispār kur ellē-ratā tas Linkman dzīvo? :D

Kaut kur Purvciemā, ja nemaldos :)
Publicēts: 15.09.09 16:04
 citēt
ERA:
daiga35: vispār kur ellē-ratā tas Linkman dzīvo? :D

Kaut kur Purvciemā, ja nemaldos :)

atsevišķos gadījumos, nelielam cilvēku skaitam (5-6) varētu būt pieejama telpa centrā ar projektoru, bet bez pirts...
Publicēts: 15.09.09 16:04
 citēt
sho piektdien saiisinaatajaa sastaavaa;-p;-)
Publicēts: 15.09.09 16:07
 citēt
dansiga:sho piektdien saiisinaatajaa sastaavaa;-p;-)

jā, bet tikai problēma tajā, ka līdz 21.20 man kino... tad varētu būt tikai vēlais vakars...
Publicēts: 15.09.09 16:15
 citēt
daiga35:
dansiga:sho piektdien saiisinaatajaa sastaavaa;-p;-)

jā, bet tikai problēma tajā, ka līdz 21.20 man kino... tad varētu būt tikai vēlais vakars...
piektdien labpraat piedaliitos ar kundzi
Publicēts: 15.09.09 16:20
 citēt
Annirs:
daiga35:
piektdien labpraat piedaliitos ar kundzi

tad tikai vajadzētu izvēlēties kādu filmu... Annir, gan jau tev kolekcijā ir kaut kas interesants... ;)
Publicēts: 15.09.09 16:24
 citēt
Jaa - man ir satriecoša dāņu filma par vienu fotogrāfu - saucas "rekonstrukcija".
Publicēts: 15.09.09 16:33
 citēt
Annirs:Jaa - man ir satriecoša dāņu filma par vienu fotogrāfu - saucas "rekonstrukcija".

esmu kādreiz redzējusi un man patika... lai būtu Rekonstrukcija... vai 22.00 būtu pieņemams laiks potenciālajiem dalībniekiem?
Publicēts: 15.09.09 16:36
 citēt
Tu esi redzeejusi? kaada vilshanaas..... :D
Publicēts: 15.09.09 16:43
 citēt
taa kaa L-kngs buutu jaapagaida, jo vinjsh teica - ar 25.09
Publicēts: 15.09.09 16:45
 citēt
www.youtube.com...

saprotu, Annir :) bet es gan laikam neredzēju no paša sākuma, jo skatījos kādā skandināvijas viesnīcā pa TV...
Publicēts: 15.09.09 16:46
 citēt
dansiga:taa kaa L-kngs buutu jaapagaida, jo vinjsh teica - ar 25.09

dansiga, bet vai tas mums liedz sarīkot "neatkarīgu" kino vakaru manis piedāvātajās telpās? ;)
Publicēts: 15.09.09 16:51
 citēt
daiga, upsss - to biju palaidusi garaam ;-) nee ne - tad dabiski ka var;-)
Publicēts: 15.09.09 17:02
 citēt
veelreiz var ruupiigi noskatiities treileri un saliidzinaat sajuutas :) www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.09.09 19:52
 citēt
Rōmantiķi...
Publicēts: 15.09.09 22:47
 citēt
25. septembris bija vairāk domāts tāpēc, lai būtu laiks diskusijām, bet te jau viss ātri tiek darīts, ka nemaz nespēju izsekot visam ... :) ... es varu arī 18. septembrī, pilnīgi nekādu problēmu ... :)
Ok - 18. septembris. Ierašanas no cikiem 18.00? Filmu sākam skatīt no 18.30-18.45?
Vēl gan Eltonam jāuzliek tehnika, tur nu es varu palīdzēt nest, stiept, vilkt, utt, utml. ;)
Annirs piedāvā filmu "Rekonstrukcija", neesmu redzējis, man nav nekādu iebildumu.
Vispā labs nosaukums pirmai reizei - Rekonstrukcija ... :)
Piedalās: Eltons, dansiga, Annirs un kundze, kurš vēl? ... ;)
Publicēts: 15.09.09 22:49
 citēt
juhuu:-)))
Publicēts: 15.09.09 22:55
 citēt
Linkman :) es arī labprāt piektdien pievienotos ;)
Publicēts: 15.09.09 23:00 labots
 citēt
daiga35 - tas, ka aitina iepriekš nebija pieminēta vēl nenozīmē, ka es viņu nepazīstu un neuzticos. Ja aitina izdomā piedalīties skatīt filmu, laipni lūgti. :)
Tātad piektdien - Eltons, dansiga, Annirs un kundze, ERA, kurš vēl? ... ;)
Publicēts: 15.09.09 23:04 labots
 citēt
Linkman:daiga35 - tas, ka aitina iepriekš nebija pieminēta vēl nenozīmē, ka es viņu nepazīstu un neuzticos. Ja aitina izdomā piedalīties skatīt filmu, laipni lūgti. :)

aitina izteicās, ka filmas viņu neineteresē, bet pirts gan ;) manis pēc var nākt aitiņas, jēriņi un citi zvēri, man piektdien pašai savs kino tā vai tā ;)
Publicēts: 15.09.09 23:09 labots
 citēt
daiga35 - vai tik Tu neesi dusmīga uz mani? Vai es Tev kādas bildes neesmu aizsūtījis vai par maz esmu aizsūtījis, kaut kā nesaprotu es Tevi - tāda diezgan noraidoša attieksme ... ;) ... Vai tad kāds Tev piespiež iet pirtī. Iet tie, kuri grib. Ja Tu negribi, tad tāpēc citiem no pirts atteikties? ... ;)
Publicēts: 15.09.09 23:11 labots
 citēt
Linkman, par ko tu vispār runā? ieteiktu vēlreiz pārlasīt iepriekš rakstīto ;)
Publicēts: 15.09.09 23:19
 citēt
daiga35:Linkman, par ko tu vispār runā? ieteiktu vēlreiz pārlasīt iepriekš rakstīto ;)

Es jau lasu, piemēram, Tavi komentāri:
- man kaut kā par daudz visa kā liekas ...
- kinovakars bez kino, mazliet dīvaini izklausās aitinaa piemērotāka laikam būtu Haidukpirts...
- publiski sludinātā pasākumā var piedalīties jebkurš, bet tas savukārt nozīmē, ka pasākums nebūs domāts man...
- ja būs kāds vakars bez kino, bet ar pirti, tad manā vietā varētu piedalīties aitinaa, tikai vispirms viņai jāiegūst L uzticība
- vispār kur ellē-ratā tas Linkman dzīvo?
- pārliecības nav …
...
Publicēts: 15.09.09 23:31
 citēt
nav liela māka izraut tekstu no konteksta un izdarīt secinājumus... sapratu, ka tava sākotnējā iecere bija rīkot kino-foto vakarus nelielā domubiedru sabiedrībā nevis kārtējās tusiņ-pirtiņas, ko arī centos pateikt, pie tam ne es vienīgā... ja kaut ko ne tā sapratu, tad sorry... kā jau iepriekš minēju, man nav pretenziju ne pret vienu, katrs atpūšas, kā vēlas, un nebija arī noslēpums, ka šo piektdien atbrīvošos tikai ap pusdesmitiem vakarā, tā ka agrāk nekur piedalīties nevarēšu...
Publicēts: 15.09.09 23:35
 citēt
daiga35 - paldies, es jau nodomāju, ka esmu kaut ko Tev apsolījis, bet neesmu izdarījis ... piedod manai vecajai sirmajai galvai, ja nu tā gadās ... bet tad jau viss ir kārtībā - domu, viedokļu apmaiņa ... :)
Publicēts: 15.09.09 23:37
 citēt
Linkman var sariikot tikai ljoti intelektuaali feinus pasaakumus - par to nu es esmu par visiem 100 parliecinaata;-))))
Publicēts: 15.09.09 23:45
 citēt
dansiga - ar Tevi ir superīgi sarunāties, daudz ko esi redzējusi un pieredzējusi, darbi Tev oriģināli, man būtu prieks, ja atnāktu. Pat ja mēs būtu divatā, droši vien mēs varētu stundām runāt. Tieši tāpēc es arī negribu pārāk daudz cilvēku. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >