Paga, paga... Es arī biju sapratis, ka rīkojam turpmāk fotovēstures slavenās lappuses ar nosaukumu "Linkmaņ-Foto-Kino-Pirts" pirmo atklāšanas pasākumu tieši ŠO piektdienas vakaru.
aitinj, naivi vai ne naivi, bet te ir cilveeki kas riiko neformaalus pasaacienus vienooshus ar kaadaam dveeseles stiigaam kuri peec tam netiek forumaa aplikti. tur taa starpiiba.
Annirs kas netiek aplikti? pasākumi vai cilvēki? un kuri - tiek kas piedalās vai tie kas nepiedalās. Un aplikti no kā puses? Aplikšanai ar pasākumiem kaut kā neredzu sakarību. Ar atsevišķiem cilvēkiem gan
25. septembris bija vairāk domāts tāpēc, lai būtu laiks diskusijām, bet te jau viss ātri tiek darīts, ka nemaz nespēju izsekot visam ... ... es varu arī 18. septembrī, pilnīgi nekādu problēmu ... Ok - 18. septembris. Ierašanas no cikiem 18.00? Filmu sākam skatīt no 18.30-18.45? Vēl gan Eltonam jāuzliek tehnika, tur nu es varu palīdzēt nest, stiept, vilkt, utt, utml. Annirs piedāvā filmu "Rekonstrukcija", neesmu redzējis, man nav nekādu iebildumu. Vispā labs nosaukums pirmai reizei - Rekonstrukcija ... Piedalās: Eltons, dansiga, Annirs un kundze, kurš vēl? ...
daiga35 - tas, ka aitina iepriekš nebija pieminēta vēl nenozīmē, ka es viņu nepazīstu un neuzticos. Ja aitina izdomā piedalīties skatīt filmu, laipni lūgti. Tātad piektdien - Eltons, dansiga, Annirs un kundze, ERA, kurš vēl? ...
Linkman:daiga35 - tas, ka aitina iepriekš nebija pieminēta vēl nenozīmē, ka es viņu nepazīstu un neuzticos. Ja aitina izdomā piedalīties skatīt filmu, laipni lūgti.
aitina izteicās, ka filmas viņu neineteresē, bet pirts gan manis pēc var nākt aitiņas, jēriņi un citi zvēri, man piektdien pašai savs kino tā vai tā
daiga35 - vai tik Tu neesi dusmīga uz mani? Vai es Tev kādas bildes neesmu aizsūtījis vai par maz esmu aizsūtījis, kaut kā nesaprotu es Tevi - tāda diezgan noraidoša attieksme ... ... Vai tad kāds Tev piespiež iet pirtī. Iet tie, kuri grib. Ja Tu negribi, tad tāpēc citiem no pirts atteikties? ...
daiga35:Linkman, par ko tu vispār runā? ieteiktu vēlreiz pārlasīt iepriekš rakstīto
Es jau lasu, piemēram, Tavi komentāri: - man kaut kā par daudz visa kā liekas ... - kinovakars bez kino, mazliet dīvaini izklausās aitinaa piemērotāka laikam būtu Haidukpirts... - publiski sludinātā pasākumā var piedalīties jebkurš, bet tas savukārt nozīmē, ka pasākums nebūs domāts man... - ja būs kāds vakars bez kino, bet ar pirti, tad manā vietā varētu piedalīties aitinaa, tikai vispirms viņai jāiegūst L uzticība - vispār kur ellē-ratā tas Linkman dzīvo? - pārliecības nav … ...
nav liela māka izraut tekstu no konteksta un izdarīt secinājumus... sapratu, ka tava sākotnējā iecere bija rīkot kino-foto vakarus nelielā domubiedru sabiedrībā nevis kārtējās tusiņ-pirtiņas, ko arī centos pateikt, pie tam ne es vienīgā... ja kaut ko ne tā sapratu, tad sorry... kā jau iepriekš minēju, man nav pretenziju ne pret vienu, katrs atpūšas, kā vēlas, un nebija arī noslēpums, ka šo piektdien atbrīvošos tikai ap pusdesmitiem vakarā, tā ka agrāk nekur piedalīties nevarēšu...
daiga35 - paldies, es jau nodomāju, ka esmu kaut ko Tev apsolījis, bet neesmu izdarījis ... piedod manai vecajai sirmajai galvai, ja nu tā gadās ... bet tad jau viss ir kārtībā - domu, viedokļu apmaiņa ...
dansiga - ar Tevi ir superīgi sarunāties, daudz ko esi redzējusi un pieredzējusi, darbi Tev oriģināli, man būtu prieks, ja atnāktu. Pat ja mēs būtu divatā, droši vien mēs varētu stundām runāt. Tieši tāpēc es arī negribu pārāk daudz cilvēku.