daiga, ui ku labi, ka visi mashinaa esoshie iz veeleejas nedoties uz centru ;-)))) uhhhh.... es tik uz Aciim gribu aiziet .. apsaktiite,s kaa jamie bidles sakraameejushi ;-) klau ... uz kaadu filmu lai aiziet Baltijas perlee?
Man nāk miegs un galīgi negribas kaut kur doties... Rītvakar iešu uz vienu no Baltijas Pērles filmām, bet nosaukumu neatceros, biļetes nav pie manis...
esmu pārgurusi un šobrīd nespēju neko sakarīgu ieteikt, bet programmā ir liela izvēle, noteikti kaut ko var atrast gan dvēselei, gan filosofiskām pārdomām, es šoreiz vadījos pēc principa - eju uz konkrētu režisoru filmām - Sallija Potere, Kim Kiduks, Stīvens Frīrs, Takeši Kitano, varbūt vēl kādu.... bet tagad dodos skatīties kārtējo sapņu filmu...
es esmu pilniigi atpalikusi no visadiem uzvardiem ...... pilnigi nesekoju shinii jomaa ;_(((( ai - iebakstiishu programma ar pirkstu un uz to ari iaizieshu ;-)
tāda laime ne vienmēr spīd. bet labākais skats bija čiekurkalnā,kur jau priekšā bija 4 mašīnas un notika haotiska darbība nospļāvāmies un braucām prom,gan citreiz.
tiko pamodos peec piektdienas tusinja, divataa panjeemaam 48 0.33l alu, 10 energy drink un 2 picas, apm peec 15 aliem katrs braucaam uz centru dzert, paareejos pa celjam.. vel baaraa izmetaam daudz..
man gan priecīgs rīta cēliens. Galva nesāp, jo nekas sāpošs nav lietots. Nebijām uz tām naktīm. Vakarpusē pētījām, bet tad bija slinkums gatavot ēst un aizbraucām pierīties (vārda vistiešākajā nozīmē) uz Ķekavas krogu, pēc tur pavadītajām vairākām stundām bija slinkums kaut kur doties. Aizbraucām ciemos un skatījāmies kaut kādas "interesantas filmas" sākumā bija par dzīvniekiem - Animals micro life, safilmēts skaisti, kad rāda visus dzīvniekus, kas ir zālē, tik tuvu ir piefilks, ka skudra izskatās cilvēka lielumā un zāles stiebri kā koki. Goda vārds, bija interesanti. Tad kaut kādu filmu - Baraka sāka skatīties, bet es aizmigu, neatceros pat par ko viņa bija. Jā un saldējuma kokteilim, laikam tomēr nav nekas labāks par Spilves un Cido plūmju sulas, veikala nebija un paņēmām kaut kādu ārzemnieku, nebija garšīgas.
Labriit, nu tik gruuti vairs nav, japastaas kaads laicinsh aaraa un jaabrauc nofocheet kaada laiva. PS kad biju naktii pamodos, gaaja tas chill chats, nu jaatziist, ka tik debiliski bezsaturisku raidiijumu nebiju redzeejis. Un ja cilveeki to skataas, nu tad es nez..
dansiga:es esmu pilniigi atpalikusi no visadiem uzvardiem ...... pilnigi nesekoju shinii jomaa ;_(((( ai - iebakstiishu programma ar pirkstu un uz to ari iaizieshu ;-)
dansiga, ja iesi šodien, tad izvēlies, vai nu "Mīlestības robeža" vai "Rītausmas robeža", atkarībā, vai gribi redzēt britu vai franču robežu domāju, ka abos gadījumos būs labi,
tad vēl arī "Hārvijs Milks" varētu būt laba, ja gribas skatīties stāstu par reālu politisku personu...
P.Grīnveja "Naktssardze" varētu būt kaut kas ne tik pierastā žanrā, man patīk vairākas viņa filmas, šo neesmu redzējusi, bet var gadīties, ka pirmajai reizei Grīnvejs nav no tiem vieglāk "sagremojamiem"...
Aizvilkos vai pareizāk aizminos ... ... Trīs izstādes, deju pasākumi, modes skate - vienkārši superīgi ... ... Piecus reportus par pasākumiem (par 12.-13. sept. nakti) izveidot, kā piecus pirkstus iemērkt ūdeni ... ... Par kino - lasīju, ka būs filma -Reiz Amerikā-, ja nemaldos, 19. septembrī (laikam pat nakts seanss) KN-ā. Trīs reizes esmu redzējis, bet ietu un skatītu vēlreiz. Kaut arī gara filma - laikam vairāk kā trīs stundas, tas ir mans ieteikums ...
aizgaaju ;-p;-)))) nu nevaru sevi pierunaat ;-) ja kaads parautu aiz rokas vai ar kaadu buutu sarunaats - tad jau aizvilktos ;-))) Veel taa kaaa auto vajadzeetu nomazgat peec vakardienas grants celjiem .... nu nepakam nevaru sevi pierunaat ;_)
dansiga: ... ja kaads parautu aiz rokas vai ar kaadu buutu sarunaats - tad jau aizvilktos
Vai kāds mani aiz rociņas negribētu aizvest uz kino Reiz Amerikā un tad vēlu naktī aizvest uz mājām ... 19.sep. starp citu sanāk arī sestdienas/svētdienas naktī ...