forum.gif
a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.09 23:46 labots
 citēt
skaidrs - tad buus jaanjem liidzi attieciigaa bilde un jaauzstaajas ar priekshlasiijumu par sho filmu :D un daaniju, ar kuru esmu ciishi saistiits daugu un tur nodziivoto gadu deelj... veel bidstrupa graamata dereeja :) ilustraaciaam
Publicēts: 15.09.09 23:48
 citēt
Linkman, man jau arii patiik kompaanijas tik lielas, kaa es saku, ka var visiem paskatiities aciis;-))))
Publicēts: 15.09.09 23:54
 citēt
Kaut arī Annirs nav redzēts, bet mums ir bijis viens virtuāls un sekmīgs projekts. Tas tā sīkums, nekas nopietns. Tā kā kinovakars un kaut kur komentāros biju lasījis, ka Annirs vien pa kinouzņemšanām kādreiz dzīvojis, tad domāju, ka Annirs dalība būs ļoti lietderīga - droš vien daudz ko varēs izstāstīt par un ap kino ... :)
Ja vēl Annirs piedāvās piektdien papildus info par filmu, ko skatīsim - super. :)
Publicēts: 15.09.09 23:59
 citēt
mums bija arii satikshanaas uz ielas, bet Tu nobijies jo bija liela nauda kjeshaa un iemuki vaartruumee..... :D
Publicēts: 16.09.09 00:02
 citēt
Annirs:mums bija arii satikshanaas uz ielas, bet Tu nobijies jo bija liela nauda kjeshaa un iemuki vaartruumee..... :D

Jā, jā - viens aizdomīgs tipiņš uz ielas kaut ko man jautāja ... ;):D
Publicēts: 16.09.09 00:08 labots
 citēt
domaaju par taadu lietu - man filma ir dvd, bet bez anglju subtitriem un tad arii nokachaataa versija kur atsevishkji ir subtitru fails. tagad domaaju, vai uz kompja nevar palaist dvd vlc pleierii un tad uzmest pa virsu subtitru failu... hm...
p.s. a taa mazaa virtuaalaa projekta sakaraa Tev vajadzeetu aprunaaties ar kaadu, kura kljuvusi par sirdsdraudzeni... tie esot bijushi muusu maanji....... :D
Publicēts: 16.09.09 01:29
 citēt
kiramzit.ru... mēs jau...
Publicēts: 16.09.09 07:49
 citēt
kādas tagad problēmas noskatīties kādu filmu?............ganāmpulkā, ar vai bez gana uzrauzības, vai citā gaisotnē, tas jau katra paša ziņā
Publicēts: 16.09.09 09:39
 citēt
Alloxa:kiramzit.ru... mēs jau...
un?
Publicēts: 16.09.09 10:10
 citēt
Linkman, es arī labprāt papiektdienotu....:)))
Publicēts: 16.09.09 10:52 labots
 citēt
Annirs:
Alloxa:kiramzit.ru... mēs jau...
un?

Šo saiti nav vēlams izmantot, jo ...
This is a serious security threat which could lead to an infection of your PC ...
... ;)
Starp citu, Alloxa, Tu šajā foruma tēma esi nevēlama persona ... ir pietiekoši daudz citu foruma tēmu, kur vari izpausties ... ;)
Publicēts: 16.09.09 10:59
 citēt
Anita_:Linkman, es arī labprāt papiektdienotu....:)))

Ok. Tātad - Eltons, dansiga, Annirs un kundze, ERA, Anita, L. Tātad kopā septiņi. Vietas aizpildītas. :)
Publicēts: 16.09.09 11:05
 citēt
negatIvs:kādas tagad problēmas noskatīties kādu filmu?............ganāmpulkā, ar vai bez gana uzrauzības, vai citā gaisotnē, tas jau katra paša ziņā

Jēga no Tava komentāra? Ja Tev ir savi pasākumi, tad veido tos pēc saviem ieskatiem. Ja Tu šeit nāc, tad ar konstruktīviem priekšlikumiem. Ja nav ko darīt, tad vari spamot citā sadaļā. ;)
Publicēts: 16.09.09 11:16
 citēt
Linkman, spriežot pēc tā, kā uztver vairākus manējos, gan dažus citus komentārus, sāk likties, ka humora izjūtu kaut kur esi pazaudējis ;)
Publicēts: 16.09.09 11:32
 citēt
Linkman:
"Starp citu, Alloxa, Tu šajā foruma tēma esi nevēlama persona ... ir pietiekoši daudz citu foruma tēmu, kur vari izpausties ... ;)"
"Jēga no Tava komentāra? Ja Tev ir savi pasākumi, tad veido tos pēc saviem ieskatiem. Ja Tu šeit nāc, tad ar konstruktīviem priekšlikumiem. Ja nav ko darīt, tad vari spamot citā sadaļā."

Linkman, vai tad šis nav dansigas izveidots topiks ar nosaukumu "a vot sestdienas nakts... ij ko nu?", kas vairāk tomēr izskatās pēc spama tēmas? ;)
Publicēts: 16.09.09 11:40
 citēt
daiga35:Linkman, spriežot pēc tā, kā uztver vairākus manējos, gan dažus citus komentārus, sāk likties, ka humora izjūtu kaut kur esi pazaudējis ;)

Sen neesi mani satikusi - ar humoru man viss ir kārtībā ... ;)
Sestdienas vakars ir kļuvis par konkrētu piektdienas vakaru. Kā vakara iniciatori ir Eltons un dansiga, kuri viens zem otra rokas nāks ciemā ... ;)
Publicēts: 16.09.09 11:43
 citēt
tad labi, citādi es jau sāku par tevi uztraukties :)
Publicēts: 16.09.09 11:50
 citēt
daiga35:tad labi, citādi es jau sāku par tevi uztraukties :)

Par mani uztraukties? Tas vispār ir patīkami, ja sāc par mani uztraukties. Tātad neesmu pilnīgi vienaldzīgs Tev. Biju nodomājis, ka būsi mani aizmirsusi, tāpēc vēlējos Tevi paķircināt ... ;)
Publicēts: 16.09.09 11:54
 citēt
par to ķircināšanu neticu ;)
Publicēts: 16.09.09 11:57
 citēt
Linkman - vai izsuutiisi ieluugumus ar adresi? telefons man Tavs ir, bet maza kartes shpargalka nodereetu!
Publicēts: 16.09.09 12:07
 citēt
Annirs - oki doki. Erai droši vien arī vajadzēs. Pārējie laikam atcerās koordinātes. :)
Publicēts: 16.09.09 12:37 labots
 citēt
daiga35 par to ķircināšanu neticu ;)

Cik bieži Tu esi redzējusi mani nopietnu - es domāju - no tām tikšanās reizēm, kuras ir bijušas? Ar Tevi - tik smuku, gudru, pašapzinīgu, gandrīz neatvairāmu un ... ;) ... laiks paiet nemanot. Ne velti Maris un negatīvs ar Tevi forumos komunicē, aicina ciemos, fotogrāfē ... ;)
Publicēts: 16.09.09 12:44
 citēt
no spama neiztiek neviens topiks, reti tas ir galīgi bezjēdzīgs, jo, uz škietami bezjēdzīgiem izteikumiem, nereti seko atbilde, un tad jau par jēgu, vai bezjēgu vairs šaubu nav
Publicēts: 16.09.09 12:47 labots
 citēt
Linkman:
daiga35 par to ķircināšanu neticu ;)

Cik bieži Tu esi redzējusi mani nopietnu - es domāju - no tām tikšanās reizēm, kuras ir bijušas? Ar Tevi - tik smuku, gudru, pašapzinīgu, gandrīz neatvairāmu un ... ;) ... laiks paiet nemanot. Ne velti Maris un negatīvs ar Tevi forumos komunicē, aicina ciemos, fotogrāfē ... ;)

Linkman, beidz spamot ;)
Publicēts: 16.09.09 19:22
 citēt
Bet man liekas kā Linkmana prodžekts šeit nav vietas - atver sev tēmu "aizvertā Linkmains video-pirts - pēc sp.ielūgumiem, sanitāro-feiskontroli un zvērestu: ēst un dzert tikai to, ko pats atnesi, nepretendējot uz saimnieka "laipni" piedāvāto tēju..." - kā tik nepaliec divatā ar savu žlobizmu.
Писая в общем туалете, снятый с члена гандон, на голову не одевают - достаточно не снимать противогаза... (c)Alloxa

Piesakos uz pirti = sanītārā gr. ir(sifiliss izārstēts), mazgāies esmu stuntu apakaļ, feiss bezbārdains, groziņa nebūs, būs savs 3l termoss, krēsls, baltās čībiņas un 5kg spagetti, saimnika ausīm... apsolu uz dīvāniem nesēdēt, pa paklājiem nestaigāt, to ko domāju nerunāt, elpot reti... DDD
Publicēts: 16.09.09 19:53 labots
 citēt
5kg spagetti liekas par daudz...

un kas būtu tai 3l termosā?
Publicēts: 16.09.09 21:17
 citēt
to ko domaju nerunat:):) sitas man patik.. kaaa darzenis vai kads augs
Publicēts: 16.09.09 21:38 labots
 citēt
reizēm startēģija - nerunāt to, ko domā, nebūt nav tā sliktākā... ;)
Publicēts: 16.09.09 22:06 labots
 citēt
daiga35:5kg spagetti liekas par daudz...

un kas būtu tai 3l termosā?

1. parvelti edomību kutinošs saldumiņš nevar būt pardaudz ;)
2. tukšs - puņkiem, sanitarijas nolūkos, lai "dievaabižotais" citus nenosmērētu ar tiem... DDD
Publicēts: 16.09.09 22:19
 citēt
nu tik būs...
Publicēts: 16.09.09 22:36 labots
 citēt
daiga35:nu tik būs...
tēma pirtiņai...
zinot kā L kungs neprot īsi pasniegt to ko domā!!! - gaidīsim palagus, kur šķidra doma ir atšķaidīta 100t iedomības DDD
Publicēts: 16.09.09 22:49
 citēt
par palagu trūkumu, dažādu autoru radītu, nevar sūdzēties arī tepat forumā... :)

pirts pasākumā manis gan nebūs, bet filmās ir redzēts, ka pēc pirts cilvēki mēdz ietīties palagos, tā ka tie varētu noderēt...
Publicēts: 16.09.09 22:57
 citēt
daiga35:par palagu trūkumu, dažādu autoru radītu, nevar sūdzēties arī tepat forumā... :)

pirts pasākumā manis gan nebūs, bet filmās ir redzēts, ka pēc pirts cilvēki mēdz ietīties palagos, tā ka tie varētu noderēt...

filma laba - vakar pusi noskatījos un... aizmigu - sapnis bij 3x intersantāks...
Publicēts: 16.09.09 23:11
 citēt
man katru nakti ir sapņi-filmas, no rīta tos vienmēr atceros, tas gan it kā nozīmējot, ka slikts miegs...
Publicēts: 16.09.09 23:23
 citēt
Runājot par sapņiem - pēdējā sapnī, ko atceros, es baroju ezīšus :D Nez, ko tas nozīmē? :D
Publicēts: 16.09.09 23:29
 citēt
daiga35:man katru nakti ir sapņi-filmas, no rīta tos vienmēr atceros, tas gan it kā nozīmējot, ka slikts miegs...

Tas nozīmē tikai to, kā labi izgulēties var tikai divatā... Lm itkā arī "slikta miega" kaite...?- varbūt, tomēr, ir vērts uz L-pirtiņu aizčāpot!? ;D
Publicēts: 16.09.09 23:31
 citēt
ERA:Runājot par sapņiem - pēdējā sapnī, ko atceros, es baroju ezīšus :D Nez, ko tas nozīmē? :D

DDDDDDDDD

tas nozīmē kā ezītis grib ēst!
Publicēts: 16.09.09 23:36
 citēt
Alloxa: DDDDDDDDD

No rīta pārsmējos, kad atcerējos, ka pa miegam baroju ežus :D Un viņi tur bija vairāki :)
Publicēts: 16.09.09 23:40
 citēt
Alloxa, sapņus redzu un atceros arī tad, kad guļu divatā... un pirtiņās "miega zāles" meklēt nav vajadzības ;)
Publicēts: 16.09.09 23:50
 citēt
ERA:
Alloxa: DDDDDDDDD

No rīta pārsmējos, kad atcerējos, ka pa miegam baroju ežus :D Un viņi tur bija vairāki :)

hmm... saki vairāki - vesels bars!? aaaa, nu pareizi - ĻOTI, ĻOTI grib ēst...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >