skaidrs - tad buus jaanjem liidzi attieciigaa bilde un jaauzstaajas ar priekshlasiijumu par sho filmu un daaniju, ar kuru esmu ciishi saistiits daugu un tur nodziivoto gadu deelj... veel bidstrupa graamata dereeja ilustraaciaam
Kaut arī Annirs nav redzēts, bet mums ir bijis viens virtuāls un sekmīgs projekts. Tas tā sīkums, nekas nopietns. Tā kā kinovakars un kaut kur komentāros biju lasījis, ka Annirs vien pa kinouzņemšanām kādreiz dzīvojis, tad domāju, ka Annirs dalība būs ļoti lietderīga - droš vien daudz ko varēs izstāstīt par un ap kino ... Ja vēl Annirs piedāvās piektdien papildus info par filmu, ko skatīsim - super.
domaaju par taadu lietu - man filma ir dvd, bet bez anglju subtitriem un tad arii nokachaataa versija kur atsevishkji ir subtitru fails. tagad domaaju, vai uz kompja nevar palaist dvd vlc pleierii un tad uzmest pa virsu subtitru failu... hm... p.s. a taa mazaa virtuaalaa projekta sakaraa Tev vajadzeetu aprunaaties ar kaadu, kura kljuvusi par sirdsdraudzeni... tie esot bijushi muusu maanji.......
Šo saiti nav vēlams izmantot, jo ... This is a serious security threat which could lead to an infection of your PC ... ... Starp citu, Alloxa, Tu šajā foruma tēma esi nevēlama persona ... ir pietiekoši daudz citu foruma tēmu, kur vari izpausties ...
negatIvs:kādas tagad problēmas noskatīties kādu filmu?............ganāmpulkā, ar vai bez gana uzrauzības, vai citā gaisotnē, tas jau katra paša ziņā
Jēga no Tava komentāra? Ja Tev ir savi pasākumi, tad veido tos pēc saviem ieskatiem. Ja Tu šeit nāc, tad ar konstruktīviem priekšlikumiem. Ja nav ko darīt, tad vari spamot citā sadaļā.
Linkman: "Starp citu, Alloxa, Tu šajā foruma tēma esi nevēlama persona ... ir pietiekoši daudz citu foruma tēmu, kur vari izpausties ... " "Jēga no Tava komentāra? Ja Tev ir savi pasākumi, tad veido tos pēc saviem ieskatiem. Ja Tu šeit nāc, tad ar konstruktīviem priekšlikumiem. Ja nav ko darīt, tad vari spamot citā sadaļā."
Linkman, vai tad šis nav dansigas izveidots topiks ar nosaukumu "a vot sestdienas nakts... ij ko nu?", kas vairāk tomēr izskatās pēc spama tēmas?
daiga35:Linkman, spriežot pēc tā, kā uztver vairākus manējos, gan dažus citus komentārus, sāk likties, ka humora izjūtu kaut kur esi pazaudējis
Sen neesi mani satikusi - ar humoru man viss ir kārtībā ... Sestdienas vakars ir kļuvis par konkrētu piektdienas vakaru. Kā vakara iniciatori ir Eltons un dansiga, kuri viens zem otra rokas nāks ciemā ...
daiga35:tad labi, citādi es jau sāku par tevi uztraukties
Par mani uztraukties? Tas vispār ir patīkami, ja sāc par mani uztraukties. Tātad neesmu pilnīgi vienaldzīgs Tev. Biju nodomājis, ka būsi mani aizmirsusi, tāpēc vēlējos Tevi paķircināt ...
Cik bieži Tu esi redzējusi mani nopietnu - es domāju - no tām tikšanās reizēm, kuras ir bijušas? Ar Tevi - tik smuku, gudru, pašapzinīgu, gandrīz neatvairāmu un ... ... laiks paiet nemanot. Ne velti Maris un negatīvs ar Tevi forumos komunicē, aicina ciemos, fotogrāfē ...
no spama neiztiek neviens topiks, reti tas ir galīgi bezjēdzīgs, jo, uz škietami bezjēdzīgiem izteikumiem, nereti seko atbilde, un tad jau par jēgu, vai bezjēgu vairs šaubu nav
Cik bieži Tu esi redzējusi mani nopietnu - es domāju - no tām tikšanās reizēm, kuras ir bijušas? Ar Tevi - tik smuku, gudru, pašapzinīgu, gandrīz neatvairāmu un ... ... laiks paiet nemanot. Ne velti Maris un negatīvs ar Tevi forumos komunicē, aicina ciemos, fotogrāfē ...
Bet man liekas kā Linkmana prodžekts šeit nav vietas - atver sev tēmu "aizvertā Linkmains video-pirts - pēc sp.ielūgumiem, sanitāro-feiskontroli un zvērestu: ēst un dzert tikai to, ko pats atnesi, nepretendējot uz saimnieka "laipni" piedāvāto tēju..." - kā tik nepaliec divatā ar savu žlobizmu. Писая в общем туалете, снятый с члена гандон, на голову не одевают - достаточно не снимать противогаза... (c)Alloxa
Piesakos uz pirti = sanītārā gr. ir(sifiliss izārstēts), mazgāies esmu stuntu apakaļ, feiss bezbārdains, groziņa nebūs, būs savs 3l termoss, krēsls, baltās čībiņas un 5kg spagetti, saimnika ausīm... apsolu uz dīvāniem nesēdēt, pa paklājiem nestaigāt, to ko domāju nerunāt, elpot reti... DDD
1. parvelti edomību kutinošs saldumiņš nevar būt pardaudz 2. tukšs - puņkiem, sanitarijas nolūkos, lai "dievaabižotais" citus nenosmērētu ar tiem... DDD