forum.gif
a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / a vot sestdienas nakts .. ij ko nu?:-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.09 14:59
 citēt
daiga35:
aitinaa:neuztraukties nozime 8 lapas........... foruma

ja visu uztver burtiski, tad visādi var izlikties...

daiga jau astoņas lapas foruma uztraucas, ko darīt sestdienas naktī ... ;):D
Publicēts: 17.09.09 15:00
 citēt
Linkman:
daiga35: ja visu uztver burtiski, tad visādi var izlikties...

Linkman, kad es par kaut ko tiešām uztraucos, tad šeit forumā par to neviens nekā neuzzina... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:02
 citēt
daiga35:
Linkman:uote]
Droši vien viņu piedzirdīju, sašpricēji un nez kā apvārdoji, lai ERA vairs neatceras. Tā kā viena no jums - daiga vai ERA - ir par daudz paņēmusi uz krūts vai piespiesta pie krūts, ka vairs neatceras ... ;)

Linkman, vai tevi tas tik ļoti uztrauc? :)

Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:03
 citēt
Linkman = Betman :)
Publicēts: 17.09.09 15:04
 citēt
daiga35:
Linkman:

Linkman, kad es par kaut ko tiešām uztraucos, tad šeit forumā par to neviens nekā neuzzina... ;)

Neuzzina? Pati pavisam nesen rakstīji par mani:
- - -
Publicēts: 16.09.09 11:43
tad labi, citādi es jau sāku par tevi uztraukties
- - -
Publicēts: 17.09.09 15:05
 citēt
daiga35:Linkman = Betman :)

daiga35 = maigaxx
Publicēts: 17.09.09 15:06
 citēt
burtiski vai ne burtiski, bet rakstits vards ir rakstits . Un izlasit var tikai to, kas ir uzrakstits ( un nevis to, kas nav). neko klat nefantazeju:):)
Publicēts: 17.09.09 15:06
 citēt
Linkman:
daiga35:e]

- - -
- - -

tad izdari secinājumu, vai mani tas tiešām uztrauca... vai tu arī visu uztver burtiski? ;)
Publicēts: 17.09.09 15:07
 citēt
starp citu - a kas vainas meitenju guleeshanai kopaa??????? es tikai PAR!
Publicēts: 17.09.09 15:07
 citēt
Linkman: Droši vien viņu piedzirdīju, sašpricēji un nez kā apvārdoji, lai ERA vairs neatceras. Tā kā viena no jums - daiga vai ERA - ir par daudz paņēmusi uz krūts vai piespiesta pie krūts, ka vairs neatceras ... ;)

ERA visu atceras ;) Ja vien pa miegam kāds nebūs mani teleportējis uz citurieni un veicis visas pārējās augstāk minētās darbības :D
Publicēts: 17.09.09 15:08
 citēt
daiga35:
Linkman:ote]
- - -
- - -

tad izdari secinājumu, vai mani tas tiešām uztrauca... vai tu arī visu uztver burtiski? ;)

Ja Tu raksti ar burtiem, tad uztveru burtiski ...;)... Vai man kā savādāk vajadzēja uztvert - neburtiski, netieši utml.? ... :)
Publicēts: 17.09.09 15:09
 citēt
Linkman:Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ... ;)

Linkman :) nav tik traki, mani nav viegli neceļos aizvest, ja vien es pati nevēlos, lai mani aizved ;) :D
Publicēts: 17.09.09 15:11
 citēt
Annirs:starp citu - a kas vainas meitenju guleeshanai kopaa??????? es tikai PAR!

Man arī nav nekādu iebildumu. Tas jau meiteņu ziņā. Ja viņām tā patīk, lai taču izklaaidējas ar vai bez ežiem ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:11
 citēt
pie visām nemaz gultā nevar līst....... var eži gadīties
Publicēts: 17.09.09 15:12
 citēt
Linkman, var jau rakt un rakt bezgalīgi, bet tas jau būtību nemainīs...
Publicēts: 17.09.09 15:12
 citēt
negatIvs:pie visām nemaz gultā nevar līst....... var eži gadīties

eži vēl nav tas bīstamākais, kas var gadīties ;)
Publicēts: 17.09.09 15:13
 citēt
ezis - taa ir alegorija vai kodeets nosaukums alloxas baardaiajam vaigam. vaiggam, kursh kaa saprotun leitlii ir palicis iecieniits dailjaa dzimuma starpaa.... :D
Publicēts: 17.09.09 15:13
 citēt
ERA:
Linkman:Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ... ;)

Linkman :) nav tik traki, mani nav viegli neceļos aizvest, ja vien es pati nevēlos, lai mani aizved ;) :D

Tas ir labi ERA, citādi es jau sāku par Tevi uztraukties ... ;)
Bet vai Tu zini, kādos neceļos vispār gribi nokļūt ... ? ;)
Publicēts: 17.09.09 15:16
 citēt
aitinaa:burtiski vai ne burtiski, bet rakstits vards ir rakstits . Un izlasit var tikai to, kas ir uzrakstits ( un nevis to, kas nav). neko klat nefantazeju:):)

Tieši tā ... :) ... daiga - vari pārlasīt un apdomāt, cik burtiski vai neburtiski rakstīt ... ;)
 citēt
aitinaa:burtiski vai ne burtiski, bet rakstits vards ir rakstits . Un izlasit var tikai to, kas ir uzrakstits ( un nevis to, kas nav). neko klat nefantazeju:):)
aitinja - nesafantazeejies :D
 citēt
Annirs:ezis - taa ir alegorija vai kodeets nosaukums alloxas baardaiajam vaigam. vaiggam, kursh kaa saprotun leitlii ir palicis iecieniits dailjaa dzimuma starpaa.... :D

nez, pēdējā tekstā gan izteicās, ka būšot svaigi noskuvies :) bet pareizi, nav ko viņam tikai ar vīriešiem šeit komunicēties, tas nav veselīgi... :)
Publicēts: 17.09.09 15:17
 citēt
Annirs- nemaz:):) lasu un priecājos:)
Publicēts: 17.09.09 15:18
 citēt
daiga35:
Annirs:ezis - taa ir alegorija vai kodeets nosaukums alloxas baardaiajam vaigam. vaiggam, kursh kaa saprotun leitlii ir palicis iecieniits dailjaa dzimuma starpaa.... :D

nez, pēdējā tekstā gan izteicās, ka būšot svaigi noskuvies :) bet pareizi, nav ko viņam tikai ar vīriešiem šeit komunicēties, tas nav veselīgi... :)
ka nav kaa filmaa - "vai neveelaties alu un voblas? Alus svaigs! - a voblas arii svaigaas?"
 citēt

Mjā - to vēl nevar zināt, kādā starpā tas vaigs ir iecienīts ... ;) ... Alloxas bārdainais vaigs - koda nosaukums EZIS ... ;) .. Par to sapņo ERA un daiga ... :) ... Ak Dievs, kas tik viss šajā pasaulē nav jāuzzin ... ;)
 citēt
daiga35:Linkman, var jau rakt un rakt bezgalīgi, bet tas jau būtību nemainīs...
Publicēts: 17.09.09 15:19
 citēt
Linkman:Tas ir labi ERA, citādi es jau sāku par Tevi uztraukties ... ;)
Bet vai Tu zini, kādos neceļos vispār gribi nokļūt ... ? ;)

Linkman, es sāku uztraukties, ka Tu pēdējā laikā pārāk bieži par visiem uztraucies ;)
Oi, visādos gribu... Jumta neceļos, kino + pirts vakaru neceļos, izstāžu apmeklēšanas neceļos, utt. :)
Publicēts: 17.09.09 15:21
 citēt
Linkman:Mjā - to vēl nevar zināt, kādā starpā tas vaigs ir iecienīts ... ;) ... Alloxas bārdainais vaigs - koda nosaukums EZIS ... ;) .. Par to sapņo ERA un daiga ... :) ... Ak Dievs, kas tik viss šajā pasaulē nav jāuzzin ... ;)

Vispār jau eži tur tika iejaukti, jo es viennakt nosapņoju, ka baroju ezīšus :D
Publicēts: 17.09.09 15:22
 citēt
aitinaa:Annirs- nemaz:):) lasu un priecājos:)

Es arī lasu un priecājos - atgādina spēli amerikanka t.i. galda tenisu nevis diviem vai četriem, bet jebkura skaita spēlētājiem, skrienot ap galdu un atsitot bumbiņu ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:26 labots
 citēt
ERA: Oi, visādos gribu... Jumta neceļos, kino + pirts vakaru neceļos, izstāžu apmeklēšanas neceļos, utt. :)

Tu kļūdies - nevis par visiem uztraucos, bet par Tevi, lai Tevi kādā purvā neierauj. Un Tevis pieminēti neceļi ir normālas taciņas. Neceļi ir pavisam kas cits ... ;) ...
Bet par tiem ežiem padomā - tagad Tu zini, ko nozīmē EZIS. Starp citu vai tad Alloxas bārdaino vaigu neesi redzējusi ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:32
 citēt

Un kāda gan ir būtība? Cerams, ka spēsi burtiski pateikt ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:32
 citēt
Linkman:Tu kļūdies - nevis par visiem uztraucos, bet par Tevi, lai Tevi kādā purvā neierauj. Un Tevis pieminēti neceļi ir normālas taciņas. Neceļi ir pavisam kas cits ... ;) ...
Bet par tiem ežiem padomā - tagad Tu zini, ko nozīmē EZIS. Starp citu vai tad Alloxas bārdaino vaigu neesi redzējusi ... ;)

Man, protams, ir patīkami, ka kāds par mani uztraucas, bet uztraukumam nav pamata :) Es tak liela meitene, gan jau pati tikšu galā ;) Jebkurš ceļš var aizvest arī neceļos, tāpēc jau rakstīju UTT. ;)
Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav :) Viņš tikai izliekas par ezi ;)
Publicēts: 17.09.09 15:34
 citēt
ERA:Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav :) Viņš tikai izliekas par ezi ;)

Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:37
 citēt
Linkman:

Un kāda gan ir būtība? Cerams, ka spēsi burtiski pateikt ... ;)

būtība jau tika pateikta, pietiekami salasāmi...
Publicēts: 17.09.09 15:38
 citēt
Linkman:
ERA:Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav :) Viņš tikai izliekas par ezi ;)

Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ... ;)
pacietiibu, pacietiibu! par sho parunaasim piekdienas vakaraa!
Publicēts: 17.09.09 15:39
 citēt
Linkman:

hehe Linkman, vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?
Publicēts: 17.09.09 15:43
 citēt
Annirs:
Linkman:e]
pacietiibu, pacietiibu! par sho parunaasim piekdienas vakaraa!

Varbūt pa miegam redzēju, bet varbūt ne pa miegam :) Intrigas saglabāšanas nolūkos pagaidām paklusēšu ;) :P
Publicēts: 17.09.09 15:46
 citēt
Intriga uz piektdienu garantēta ... Hehe - tad jau mēs uzzināsim, kas alloxa par putniņu ... kāda bārda un vēl nez kas cits ... nu redz, es taču teicu, ka pasākumiem vajag arī kādas klačas ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:46
 citēt
daiga35:
Linkman:e]

hehe Linkman, vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?
dazhiem tak piemiit, ne?
Publicēts: 17.09.09 15:49
 citēt
daiga35: vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?

Piemīt gan. Bet sievietēm jau arī - rausta un skuj nez kādus tur matiņus virs lūpas, pie uzacīm, padusēs un vēl nezin kur. bet samtaina āda - vai tad tas nav patīkami ... mmmm ... man prieks, ka sievietes domā par vīriešu labsajūtu ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:51
 citēt
Linkman:Intriga uz piektdienu garantēta ... Hehe - tad jau mēs uzzināsim, kas alloxa par putniņu ... kāda bārda un vēl nez kas cits ... nu redz, es taču teicu, ka pasākumiem vajag arī kādas klačas ... ;)

Varbūt uzzināsiet, bet varbūt neuzzināsiet :P :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8