Linkman:uote] Droši vien viņu piedzirdīju, sašpricēji un nez kā apvārdoji, lai ERA vairs neatceras. Tā kā viena no jums - daiga vai ERA - ir par daudz paņēmusi uz krūts vai piespiesta pie krūts, ka vairs neatceras ...
Linkman, vai tevi tas tik ļoti uztrauc?
Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ...
Linkman: Droši vien viņu piedzirdīju, sašpricēji un nez kā apvārdoji, lai ERA vairs neatceras. Tā kā viena no jums - daiga vai ERA - ir par daudz paņēmusi uz krūts vai piespiesta pie krūts, ka vairs neatceras ...
ERA visu atceras Ja vien pa miegam kāds nebūs mani teleportējis uz citurieni un veicis visas pārējās augstāk minētās darbības
Linkman:Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ...
Linkman nav tik traki, mani nav viegli neceļos aizvest, ja vien es pati nevēlos, lai mani aizved
Linkman:Jā, uztrauc gan, ka tik Tu ERu kādos neceļos, nedarbos un nezin kādos pasākumos neievilini ... Ja Tu sāc sapņot par gulēšanu divatā ar ERU un ežiem, tad mani jāmēģina izvilkt ERA no Tava tīklainā pavešanas purva ...
Linkman nav tik traki, mani nav viegli neceļos aizvest, ja vien es pati nevēlos, lai mani aizved
Tas ir labi ERA, citādi es jau sāku par Tevi uztraukties ... Bet vai Tu zini, kādos neceļos vispār gribi nokļūt ... ?
aitinaa:burtiski vai ne burtiski, bet rakstits vards ir rakstits . Un izlasit var tikai to, kas ir uzrakstits ( un nevis to, kas nav). neko klat nefantazeju
Tieši tā ... ... daiga - vari pārlasīt un apdomāt, cik burtiski vai neburtiski rakstīt ...
aitinaa:burtiski vai ne burtiski, bet rakstits vards ir rakstits . Un izlasit var tikai to, kas ir uzrakstits ( un nevis to, kas nav). neko klat nefantazeju
Annirs:ezis - taa ir alegorija vai kodeets nosaukums alloxas baardaiajam vaigam. vaiggam, kursh kaa saprotun leitlii ir palicis iecieniits dailjaa dzimuma starpaa....
Mjā - to vēl nevar zināt, kādā starpā tas vaigs ir iecienīts ... ... Alloxas bārdainais vaigs - koda nosaukums EZIS ... .. Par to sapņo ERA un daiga ... ... Ak Dievs, kas tik viss šajā pasaulē nav jāuzzin ...
Linkman:Tas ir labi ERA, citādi es jau sāku par Tevi uztraukties ... Bet vai Tu zini, kādos neceļos vispār gribi nokļūt ... ?
Linkman, es sāku uztraukties, ka Tu pēdējā laikā pārāk bieži par visiem uztraucies Oi, visādos gribu... Jumta neceļos, kino + pirts vakaru neceļos, izstāžu apmeklēšanas neceļos, utt.
Linkman:Mjā - to vēl nevar zināt, kādā starpā tas vaigs ir iecienīts ... ... Alloxas bārdainais vaigs - koda nosaukums EZIS ... .. Par to sapņo ERA un daiga ... ... Ak Dievs, kas tik viss šajā pasaulē nav jāuzzin ...
Vispār jau eži tur tika iejaukti, jo es viennakt nosapņoju, ka baroju ezīšus
Es arī lasu un priecājos - atgādina spēli amerikanka t.i. galda tenisu nevis diviem vai četriem, bet jebkura skaita spēlētājiem, skrienot ap galdu un atsitot bumbiņu ...
ERA: Oi, visādos gribu... Jumta neceļos, kino + pirts vakaru neceļos, izstāžu apmeklēšanas neceļos, utt.
Tu kļūdies - nevis par visiem uztraucos, bet par Tevi, lai Tevi kādā purvā neierauj. Un Tevis pieminēti neceļi ir normālas taciņas. Neceļi ir pavisam kas cits ... ... Bet par tiem ežiem padomā - tagad Tu zini, ko nozīmē EZIS. Starp citu vai tad Alloxas bārdaino vaigu neesi redzējusi ...
Linkman:Tu kļūdies - nevis par visiem uztraucos, bet par Tevi, lai Tevi kādā purvā neierauj. Un Tevis pieminēti neceļi ir normālas taciņas. Neceļi ir pavisam kas cits ... ... Bet par tiem ežiem padomā - tagad Tu zini, ko nozīmē EZIS. Starp citu vai tad Alloxas bārdaino vaigu neesi redzējusi ...
Man, protams, ir patīkami, ka kāds par mani uztraucas, bet uztraukumam nav pamata Es tak liela meitene, gan jau pati tikšu galā Jebkurš ceļš var aizvest arī neceļos, tāpēc jau rakstīju UTT. Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav Viņš tikai izliekas par ezi
ERA:Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav Viņš tikai izliekas par ezi
Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ...
ERA:Starp citu, Alloxas vaigs nemaz tik bārdains nav Viņš tikai izliekas par ezi
Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ...
pacietiibu, pacietiibu! par sho parunaasim piekdienas vakaraa!
hehe Linkman, vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?
Linkman:e] Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ...
pacietiibu, pacietiibu! par sho parunaasim piekdienas vakaraa!
Varbūt pa miegam redzēju, bet varbūt ne pa miegam Intrigas saglabāšanas nolūkos pagaidām paklusēšu :P
Intriga uz piektdienu garantēta ... Hehe - tad jau mēs uzzināsim, kas alloxa par putniņu ... kāda bārda un vēl nez kas cits ... nu redz, es taču teicu, ka pasākumiem vajag arī kādas klačas ...
Linkman:e] Paga, paga - tad jau Tu esi redzējusi Alloxu, ka tā vari teikt - ka tas vaigs nemaz nav tik bārdains. Un kā tad ir ar to Alloxas profila bildi - tā seja ir Alloxas seja, bet varbūt kāda kaimiņa seja ...
hehe Linkman, vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?
daiga35: vai tad vīriešiem nepiemīt tāda nodarbe kā bārdas skūšana?
Piemīt gan. Bet sievietēm jau arī - rausta un skuj nez kādus tur matiņus virs lūpas, pie uzacīm, padusēs un vēl nezin kur. bet samtaina āda - vai tad tas nav patīkami ... mmmm ... man prieks, ka sievietes domā par vīriešu labsajūtu ...
Linkman:Intriga uz piektdienu garantēta ... Hehe - tad jau mēs uzzināsim, kas alloxa par putniņu ... kāda bārda un vēl nez kas cits ... nu redz, es taču teicu, ka pasākumiem vajag arī kādas klačas ...