forum.gif
Meklēju rupju zvejas tīklu un tauvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju rupju zvejas tīklu un tauvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.09.09 16:12
 citēt
Lai gan te ir sadaļa - pērku, pārdodu, mainu, tāpēc varbūt MEKLĒJU varētu šeit pievienot ... :)
Tātad - meklēju rupju zvejas tīklu, varētu būt no kādiem zvejas traļiem, ne pārāk lielu. Lai vismaz var panest. Vēl arī pietiekoši resnu tauvu. Varbūt kādam ir idejas, kur tādi atrodami vai mētājās tāpat ostas tuvumā vai kādā pludmalē ... Vai varbūt kādam fotozvejniekam tāds klusās dabas sortiments ir sagādāts ... gribu iet zvejot ... :)
Publicēts: 13.09.09 16:33
 citēt
Superbilde. Paldies, Gudris ... :) ... Šeit uzskatāmi redzams, kāds varētu būt tīkla acu lielums un raupjums ... :) ... Es nemaz nebiju iedomājies, ka kaut ko tādu varētu nozvejot ... ;) ... Doma par zivju zvejošanu jāmet malā, būs jāķer kādas nāriņas ... ;)
Publicēts: 13.09.09 16:37 labots
 citēt
Linkman:Superbilde. Paldies, Gudris ... :) ... Šeit uzskatāmi redzams, kāds varētu būt tīkla acu lielums un raupjums ... :) ... Es nemaz nebiju iedomājies, ka kaut ko tādu varētu nozvejot ... ;) ... Doma par zivju zvejošanu jāmet malā, būs jāķer kādas nāriņas ... ;)

Paprašņā kādam Rojā vai Engurē , es tur reiz noliktavā un pie stūra redzēju grēdām puspuvušus un pusdirātus. Visādi sarauti traļi utt. Rupjie tie jau Jūrai un padargi bija.
Publicēts: 13.09.09 17:16
 citēt
Lunis - pareizi ir, jāmeklē nelielās zvejnieku ostās. Tā kā Vidzemes puse man tuvāka un pazīstamāka, tad droši vien no tās puses dabūšu. Ir jau iezvanīts tam virzienam. Ja sāk tā interesēties, tad izrādās, ka tepat Rīgā dažiem ir. Piemēram, diikim pat vajadzētu būtu fotostudijā. Bet es negribu aizņemties, bet pats sev sagādāt klusām dabām un savai studijai. Vajadzēs divus variantus - mobilo, ko var paņemt līdzi, gan arī tādu, ko studijā izmantot ... ;)
Publicēts: 13.09.09 17:55
 citēt
ja ar tauvu domaa resnu viitu strikji, tad taadu jaunu smuku var nopirkt uz m vienaa veikalaa pretii RIMI, kas traodas briezha ielaa.
Publicēts: 13.09.09 18:55
 citēt
Paldies dansiga, būsim zināt. Ja nu kādreiz, bet pirkt kaut kā negribas. Vislabāk, ja kāds atved, uzdāvina ... :) ... Bet gribētos kādu biku palietotu, ne pilnīgi sterilu, lai sajūt jūras smaržu tajā tauvā ... ;)
Publicēts: 13.09.09 20:44
 citēt
nu tad tik meklee;-)
Publicēts: 13.09.09 21:10
 citēt
Nu tak jāpastaigā pa tādu mazļaudīgāku jūrmalu(ne līčmalu)-esmu pat atradis pilnīgi jaunas,no kuģa noskalotas tauvas ar cilpām abos galos,sākot no mazā pirkstiņa resnuma un beidzot ar kājas resnuma! ;)
Publicēts: 13.09.09 21:24 labots
 citēt
+forelljjanka.
Ar Kolkas pusē staigājot pa pludmali esmu atradis visādus labumus - tīklus gan nav nācies atrast, bet resnās tauvas tiešām visai regulāri. Un kā reizi tādas foršas - laika zoba pagrauztas.
Tā ka jāaizbrauc tik pabildēt kāds klusāks piekrastes gabals un pa starpu varbūt izdodas ar tauvu atrast :)
Publicēts: 13.09.09 22:00
 citēt
CerambyX:+forelljjanka ... Tā ka jāaizbrauc tik pabildēt kāds klusāks piekrastes gabals un pa starpu varbūt izdodas ar tauvu atrast :)

Tā gan ir, sen nekur nav būts. Esmu redzējis tauvas gabalus, taču nekad nav domāts, ka tāda kādreiz būs vajadzīga. Atceros arī kādu tīklu, bet pamatīgi ieskalotu smiltīs. Ar rokām neizplēsīsi. Cik nu tagad zvanoties un runājot - labāk sarunāt ar kādiem zvejniekiem - uzliec pāris aliņus un kādu vecu tīkla gabalu dabū pretī. Tā lieta būs daudz ātrāka ...
Publicēts: 13.09.09 23:00
 citēt
Man ir...
Bet lauku maja, kuru agrak pa 29-30 datumu neapmeklesu, bet ja dikti vajag un nevaresi atrast varesu atvest Tev kadus metrus...
Publicēts: 13.09.09 23:03
 citēt
ritikoff: ... ja dikti vajag un nevaresi atrast varesu atvest Tev kadus metrus...

Paldies. Līdz 20. septembrīm zināšu konkrētāk, vai kaut ko dabūšu vai nē. Ja nu neizdosies neko atrast, tad pieteikšos. :)
Publicēts: 14.09.09 09:51
 citēt
Labradoram uzjautā, viņš tak ostas tuvumā
Publicēts: 14.09.09 13:34
 citēt
aitinaa:Labradoram uzjautā, viņš tak ostas tuvumā

Viss jau notiek, piektdien man šo to atvedīs. Tad jau redzēs cik un kādām klusām dabas ainavām tos tīklus izmantot ... :)
Publicēts: 14.09.09 22:58
 citēt
Schnircks:Tauva ir, tīkls (balts & melns) arī ir:)
P.s. Tauva kā reizi no Kolkas:)

Schnirks - IR nozīmē, ka Tev ir? Vai varbūt Tu domā, ka Tev IR ko man aizdot, iedot, atdot? Bet nu labi - par to varam parunāt ceturtdien augšā studijā un uz jumta, lai es saprastu pareizi, ko nozīmē IR ... :)
Publicēts: 15.09.09 00:40
 citēt
Schnircks:Ja saku ir šajā topikā - tad tas nozīmē, ka arī Tev pieejams :) 4dien detaļas - paskatīsi vai der utt;)

Paldies - ļoti laipni no Tavas puses. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):