Nu tad par balsošanas vai vērtēšanas sistēmu šeiten atbildes nr.1 gan/gan nr.2. nē nr.3. mazliet nr.4. zināmā mērā jā. un tas mērs tāds, ka potenciālajiem pacientiem reizēm linkus iedodu, a es par viņiem ne 1-mēr drošs, ka PAŠI spēj bildi novērtēt. nr.5. nē nr.6. šķiet, ka nē.
nr.1. gan/gan nr.2. atkarībā no tā, kas balsojis. Ja ir 100 tukšu patīk no tiem, kas balso par visām bildēm, tad pajāt. Ja 2i komentāri no cilvēkiem, kurus es uzskatu par autoritātēm - cita lieta. nr.3. mazliet. nr.4. atkarīgs no bildes. nr.5. Paiet laiks, izvērtēju, apskatos vēlreiz bildi, ja vairs pašam nepatīk - dzēšu. nr.6. neatceros, domāju, ka nē, bet var gadīties.
nr.1. Jā/nē, bet pat to ļoti reti nr.2. Pilnīgs noliegums... lieku bildes vairākos saitos, un no tiem mēģinu izlobīt pareizību, kā arī vērtēju pats. nr.3. Jā, bet vairāk pacel garīgo. nr.4. Jā, tas cilvēku moralizē tiekties uz augšu, uz labākām bildēm, kaut gan ne vienmēr izdodās nr.5. Lasīt punktu Nr.2, precīzi tā pati atbilde. nr.6. Esmu dzēsis nr.7. bro-tip apdirsa bildē redzamo, ir arī citi, bet ne tik spilgti gadījumi. Parasti dzēšu meiteņu bildes, kad šitie apdirsēji uzdarbojās, jo meitene nedrīkst tikt apvainota no idiotiem. Tāds nu es esmu.
nr.1 .Klau, ko tad Tu dari... balso vai vērtē, ja kas? (pārsavarā gadījumos balsoju) nr.2. Vai TU...uztver savas bildes reitingu kā kritēriju tam, ka tā ir laba bilde?(noteikti nē) nr.3. Vai labs bildes reitings paceļ tavu pašapziņu? (drīzāk Haiduka versija - uzlabo garīgo) nr.4. Vai tas Tevi rosina uz labāku bilžu te ievietošanu? (nē) nr.5. Vai domā, ka bildes ar zemu reitingu ir kā likums sliktas un tās steidzami jānomaina ar citu? ("slikta" un "jānomaina ar citu - šeit" nav viens un tas pats) nr.6. Esi kādreiz dzēsis bildi ar augstu reitingu? (jā, pie tam daudz) Ja jā tad jautājums nr.7. Kāpēc? (atsevišķām bildēm - personiski iemesli (pofig reitings), plus ir gadījies, ka uznāk vēlme izdzēst VISAS bildes, kas arī impulsīvi ir darīts, nešķirojot pēc reitinga)
vai aptaujas ir modē? tās ir izplatīta parādība mūsdienu dzīvē, bet vai ir modē....diez vai. tās var noorganizēt, iegūstot pasūtītājam labvēlīgu rezultātu, un īstajā brīdī publicējot, ietekmēt sabiedrības domu. ir novērotas arī tīri tādas izziņas tipa aptaujas, bet arī uz tām jāraugās diezgan skeptiski, ko aptaujājam, kā viņi atbild, un kāda no tās aptaujas vispār jēga
+ Negatīvs! Varbūt tēmas autors(re) varētu paskaidrot šīs aptaujas mērķi? He, he, atceros... man viena aptauja, ko uzrīkoju 1969.gadā, man beidzās čekas pagrabos...
- Negatīvs. Aptauja ir, un piedalies, vai atsakies. Vai bez spama dienu nevari iztikt... nevari, bet dūšas aizpildīt naf... un sāc spamot. Bet vai IvetaK gaida no tevis pārgudrības???
1. kākuro reizi 2. nē 3. nē nepaceļ 4. ja cilvēks neizprot bildi, tas nenozīmē ka viņa ir slikta 5. bildēju šaura profila bildes, kuras nav populāras daudzos fotosaitos (izņemot speciālos), līdz ar to šis reitings apsolūti neinteresē. 6. nē
Haiduk, neuztver tik šauri...nebija tukš spams, bija viedoklis par aptaujām, šad tad aizdomājos, kāpēc tās notiek, kam to vajag, un kāda jēga no tām. tas tā vispārināti. ne reti, arī bloga ietvaros notikušās aptaujas izraisa smaidu, gan, kad iezīmējās rīkotāja mērķi, gan aptaujāto atbildes, un lielāko tiesu tās aptaujas nav vērtīgākas par "tukšu" spamu....
IvetaK:a to no kura pairksta izzīdi, grebcha? es šokā! kur tad nu es un autoritāte.... es gribu lai man būtu kāda autoritāte iekš tejienes, bet nevaru atrast tādu....nesaprotu, kur un kā citi tādas atrod....
Haiduks vareetu buut Tev autoritaate. Re kaa gudri runaa - apsauc negatīvos nelabvēļus un pa reizei gaisu izvēdina!
kas ir autoritaate? Latviešu švešvārdu vārdnīcs: (nejaukt ar gūgles tanti) - - Izcelsme - vācu Autorität < latīņu auctoritas (auctoritatis)’vara’. - 1. Viena, vairāku vai daudzu cilvēku acīs iemantota patiesības, pareizības vai taisnības garanta reputācija. - 2. Cilvēks, kam ir liela ietekme, kas ieguvis uzticību, cieņu, kas tiek uzskatīts par izcilu speciālistu kādā jomā.
Kuru Tev vajag - 1. vai 2. variantu?
Cik Tev ir favorītu un cikiem Tu esi favorītos? vareetu buut arii taada aptauja....
priecee, ka ieklausās, kad redzu, ka pēc komentāra bilde ir izņemta un palabota. Ja bilde pasham liekas uhh un ahh tad priecē "izcili" Ja bilde nav blogpublikai notēmēta, tad zemais reitings nesatrauc. Censhos konjuktuuras ietvaros
OK, tev vajag kādu kuru apjūsmot, kurš tevi pamācīs, papaijās galviņu par labu bilžu, uzšaus pa dupsi par sliktu un izsniegs kritiku uz A4 palaga, kaut kā tā? Par to viss šitais cepiens? Manuprāt pamatota kritika tādā resursā kā šis vispirms ir jānopelna un nav nekādu tiesību to pieprasīt... Nevienam kritizētājam nav nekāda labuma no tā ka uzraksti smalki ko domā par kādu bildi (it sevišķi ja atbilde ir: a man tavas biužas nemaz nepatīk un tu lohs).
Annirs:nu nesanaaks - vienlaiciigi fotograafs un foruma zvaigzne.....
Vienam, ja nesanāk, tad vismaz dikti cenšās www.fotoblog.lv... ... un Alloxam taisnība, visi topiki Annirsa ... Nu forumu !!!zvaigne un fotogrāfs, kā pats lielās , loti liels
Kā var fotografēt ja tumsoņas nesaprot autores smalkās dvēseles izpausmes? IMHO uzmanības trūkums organismā... Esi vienkāršāka... A to čevo znaju ņehoču, čevo hoču ņeznaju...
Annirs:nu nesanaaks - vienlaiciigi fotograafs un foruma zvaigzne.....
Vienam, ja nesanāk, tad vismaz dikti cenšās www.fotoblog.lv... ... un Alloxam taisnība, visi topiki Annirsa ... Nu forumu !!!zvaigne un fotogrāfs, kā pats lielās , loti liels
Haiduks:
Haiduk - paveemi? prieks par Tevi!!!
Kur nu man ar tevi sacensties . Tu vienmēr visur labāk piešmucē. Turpini...
nr.1 .pārsvarā vērtēju. Šad tad vērtējumu izsaku caur balsošanu nr.2. reti. Pārsvarā salīdzinu, kas patīk man un šejieniešiem nr.3. galvenokārt, pašsajūtu nr.4. vienmēr gribas kā labāk, neatkarīgi no apstākļiem nr.5. ja pašam liekas o.k., kāpēc jāmaina? nr.6. nē.