Janbo:Visi tadi pokera stari sajutushies , ka di*** gribaas. (nav akcentets par sheit rakstitajiem autoriem). Musdienas visi mana vecuma , un trakaakai ,ka ne tikai mana vecuma cilveki uzskata sevi pa pokera lietprateju , ja zin kaa shi spele ir jaspele. Karshu kombinacijas parzinat ir pavisam cita lieta , nekaa psihologjiski un strategjiski izspelet savus gajienus . Dzive no interneta pilnigi atskjiras. Pats videji 1h diena [url=www.pitbullpoker.com]www.pitbullpoker.com[/url] speleju , cilvekus virtuali ir tik viegli chakaret i ar isto i ar parrasto naudu , ka ja labi un pratigi spele (neierasti parastajam speles ritmam) tad var kljut par galda lideri. Dziive jagaida labaka kombinacija , jo bleferi VIENMER agri vai velu , bet zaude. Vairaku gadu garuma skatoties WPT un PPT var daudz ko iemacities , principa pokera galvenakas prasibas ir , stiprs raksturs , savaldishanas un cilveeku smadzenju chakareshana , jeb kaa lietprateji saka mindfuck.
Kādi tur lietpratēji.... cilvēki vienkārši grib uzspēlēt kārtis...
Janbo:Visi tadi pokera stari sajutushies , ka di*** gribaas. (nav akcentets par sheit rakstitajiem autoriem). Musdienas visi mana vecuma , un trakaakai ,ka ne tikai mana vecuma cilveki uzskata sevi pa pokera lietprateju , ja zin kaa shi spele ir jaspele. Karshu kombinacijas parzinat ir pavisam cita lieta , nekaa psihologjiski un strategjiski izspelet savus gajienus . Dzive no interneta pilnigi atskjiras. Pats videji 1h diena [url=www.pitbullpoker.com]www.pitbullpoker.com[/url] speleju , cilvekus virtuali ir tik viegli chakaret i ar isto i ar parrasto naudu , ka ja labi un pratigi spele (neierasti parastajam speles ritmam) tad var kljut par galda lideri. Dziive jagaida labaka kombinacija , jo bleferi VIENMER agri vai velu , bet zaude. Vairaku gadu garuma skatoties WPT un PPT var daudz ko iemacities , principa pokera galvenakas prasibas ir , stiprs raksturs , savaldishanas un cilveeku smadzenju chakareshana , jeb kaa lietprateji saka mindfuck.
Varbut varetu pokera vakaru kādā piektdienā vai sestdienā rikot? Nu tā, lai- ja nu kas- var nakamaja dienā izguleties (ja nu netisham sanak ilgak aizkaveties tiem, kam nakamā ir darba diena )
mēs uz naudu nespēlējam. ja kāds grib spēlēt uz naudu, šis galdiņš nav priekš jums un lūgums nepiedrazot forumu ar izteicieniem par to, ka pokeris bez naudas nav pokeris! pateicos iepriekš
mēs varam sarunāt, ka 5.10 katrs izsaka savu piedāvājumu par datumie, kas der vislabāk. varbūt pasākumu var pērcelt uz 16, vai 17 datumu. tā, lai visiem labi
es veel varu piedaavaat savu versiju par naudinjas sadali peec speeles. mees ar chomiem daram taa - vienojas par likmi (piem. 20 eur centi par chipu), tad no bankas nopeerk zinaamu skaitu chipu, visu naudinju saber kopeejaa katlaa. peec speeles katrs savus zhetonus samaina atpakalj pret bankaa esosho naudu. tad arii reekjina - vinneejis vai zaudeejis esi...
rixweber:es veel varu piedaavaat savu versiju par naudinjas sadali peec speeles. mees ar chomiem daram taa - vienojas par likmi (piem. 20 eur centi par chipu), tad no bankas nopeerk zinaamu skaitu chipu, visu naudinju saber kopeejaa katlaa. peec speeles katrs savus zhetonus samaina atpakalj pret bankaa esosho naudu. tad arii reekjina - vinneejis vai zaudeejis esi...
mēs tā (nedz arī jebkā citādi, kā tiktu iesaistīta īsta nauda) nedaram! :P