Ir iemaņas reportāžās, gribētu kādreiz šo pasākumu piefiksēt ... It sevišķi, ja piedalās juulis un debra ... Vai kādeiz pokeri spēlēju - neatceros ... vispār nespēlēju, bet bridžu studiju gados gan spēlēju ... Ir taču tv kaut kāds tur pokeru raidījums, sejas nekustīgas, acis noslēptas zem brillēm, kakls zem šalles, ... Vai Ulvim Albertam nebija izdots fotoalbums *pokerfaces* ...
Linkman:Ir iemaņas reportāžās, gribētu kādreiz šo pasākumu piefiksēt ... It sevišķi, ja piedalās juulis un debra ... Vai kādeiz pokeri spēlēju - neatceros ... vispār nespēlēju, bet bridžu studiju gados gan spēlēju ... Ir taču tv kaut kāds tur pokeru raidījums, sejas nekustīgas, acis noslēptas zem brillēm, kakls zem šalles, ... Vai Ulvim Albertam nebija izdots fotoalbums *pokerfaces* ...
Jā jā, Linkman pilnīgi samulsu...
Klau- chiekurs bus, jeb mēs ar juuli busim vienīgās dāmas?
Traktorz:nu tad nāc uz 18 kad visi jau būs iesiluši
Galīgi nav skaidra priekšvēsture (septiņas lapas par pokeri - šovakar tiešām vairs nelasīšu), tāpēc piedodiet, ka neesmu sekojis šai tēmai, bet kurš galvenais organizētājs? ... Iesilusi atmosfēra - varētu būt saistoši. Bez tam to pokeri es vispār gribētu saprast un redzēt kā spēlē ... Bez tam līdz cikiem ir paredzēta tā spēlēšana (19-20) vai vēl ilgāk ... ... Svētdien man ir jābūt baznīcā, būšu krusttēvs, tāpēc vakars nedrīkst ievilkties dziļā naktī ...
Traktorz:nu tad nāc uz 18 kad visi jau būs iesiluši
Galīgi nav skaidra priekšvēsture (septiņas lapas par pokeri - šovakar tiešām vairs nelasīšu), tāpēc piedodiet, ka neesmu sekojis šai tēmai, bet kurš galvenais organizētājs? ... Iesilusi atmosfēra - varētu būt saistoši. Bez tam to pokeri es vispār gribētu saprast un redzēt kā spēlē ... Bez tam līdz cikiem ir paredzēta tā spēlēšana (19-20) vai vēl ilgāk ... ... Svētdien man ir jābūt baznīcā, būšu krusttēvs, tāpēc vakars nedrīkst ievilkties dziļā naktī ...
Viens no bosiem = juulis Spēlēs..... ūūūūū... ilgi
Linkman, es tā īsi šī ir terešā, ā sacīt, ofocoālā pokera spēle studijā. par cik pirmās divas sākās ap 19iet un beidzās ap kādiem 5iem rītā, nu tad izdomāju, ka jāsāk mazliet agrāk šodien, 16:00 studijas telpās notiks lielā pokera spēla. lai dabūtu žetonus, nepieciešams iesniegt bildi A3 formātā
es saku ka nevaig akstiities un 2x a2 uzreiz ... strapcitu es jau lauku pirms biju izpintejis a4 un l;abi ka netieku uz pokeri jo neies tach vel a3 printeet!
Toties es biju. Man sen tik foršs vakars nav bijis - spēles azarts, fotoalbumi sāpju remdināšanai, forši cilvēki un atmosfēra. Protams būs arī reportiņi nākošnedēļ. Juulis vinnēja pirmo rundi - ar to arī apsveicu ... Cik nu šovakar vēl paskatījos bildes, tad būs divi reportiņi nākošnedēļ no šī pokera vakara: - viens manējais ar kopskatiem un - viens kopdarbs: Alvils (kadrējumi un testi ar LM kameru un objektīvu) + Linkman bilžu pēcapstrāde un salikums ... Droši vēl otrā runde turpinās, bet rīt svarīgs pasākums un manā vecumā vajadzētu izskatīties pietiekoši solīdi un svaigi, tāpēc ar labu nakti visiem ...
Linkman: - viens kopdarbs: Alvils (kadrējumi un testi ar LM kameru un objektīvu) + Linkman bilžu pēcapstrāde un salikums ... Droši vēl otrā runde turpinās, bet rīt svarīgs pasākums un manā vecumā vajadzētu izskatīties pietiekoši solīdi un svaigi, tāpēc ar labu nakti visiem ...
Es arī patestēju Tavu 28-300 Kstaķi - Juuli, Tev arī jābut reportam, ne?
Linkman: - viens kopdarbs: Alvils (kadrējumi un testi ar LM kameru un objektīvu) + Linkman bilžu pēcapstrāde un salikums ... Droši vēl otrā runde turpinās, bet rīt svarīgs pasākums un manā vecumā vajadzētu izskatīties pietiekoši solīdi un svaigi, tāpēc ar labu nakti visiem ...
Es arī patestēju Tavu 28-300 Kstaķi - Juuli, Tev arī jābut reportam, ne?
par 28-300. mīnuss - ļoti neērts lietošanai. pluss, priekš tik plaša diapozona pārsteidzoši, ka viņš normāli der kā makro stikls, mierīgi fokusējas pie 300mm no kādu 50cm attāluma (un zīmē fonā ļoti smuku boke).