juulis:spēlējam bez materiālām likmēm. vnk uz čipiem.
Garlaicigi, jo visi saak blefot, nekaada interese
Čipi arī nav neierobežotā skaitā, un, kad izdalītie beidzas, beidzas arī spēle un ir skaidrs, ka neesi tas, kas ir vakara uzvarētājs. Ja jautrība, aizrautība slēpjas tajā, ka gribās pakāst materiālus līdzekļus vai arī priecāties par to, ka kāds cits piespiests no kaut kā šķrties, tad vajadzīga attiecīga kompānija. Bet ne man. Tāpēc arī pirmais jautājums uzreiz bija - par likmēm.
Čipi arī nav neierobežotā skaitā, un, kad izdalītie beidzas, beidzas arī spēle un ir skaidrs, ka neesi tas, kas ir vakara uzvarētājs. Ja jautrība, aizrautība slēpjas tajā, ka gribās pakāst materiālus līdzekļus vai arī priecāties par to, ka kāds cits piespiests no kaut kā šķrties, tad vajadzīga attiecīga kompānija. Bet ne man. Tāpēc arī pirmais jautājums uzreiz bija - par likmēm.
Pilnigi mulkigs uzskats. Piem - cilveks iet uz kino vins tak maksa kkadu naudu par tam emocijam, tad kapeec lai nemaksatu arii par emocijam ko sniedz pokeris. Nevajag vnk iesligt bezmeera sajutas. Un ja ir kada interese pokeris ir pavisam savadaaks,neka ja tiek spelets par to kursh bus vakara uzvaretajs.
Ja finanses spiež var spēlēt sekojoši - visi, piemēram, pa 0,50 Ls nopērk vienādu daudzumu čipu un spēlē, beigu beigās uzvarētājs savāc visus piecdesmitsantīmniekus. jaXon, tak varēs ziedot vienu aliņu, lai uzspēlētu pokeri kā pienākas, kaut vai uz simboliskām naudiņām
man gan šķiet .ka šī spēle balstās uz reālas naudas vērtību ! Summai jābūt pietiekami lielai, lai zaudējot būtu , kaut nelielai , bet škrobei. Tāpat ar vinnestam jābūt daudzmaz vērtīgam . Ar to fiksēto sākuma summu neiet cauri. Zūd asums! Spēlmaņiem ir dažāda naudas vērtība utt.
pokers bez naudas nav iists pokers! ... tad neiet cauri ne blefi ne kas cits, un netiek no taa emocionaalaa guuts nekas, jo VISI ar JABKAADAAM kaartiim buus gatavi iet liidz, jo nav jav ko pakaast. iistajaa pokerii tev triic rokas, lai pastumtu uz priekshu to chipu chupinju pie blefa vai pie labas kombinaacijas, jo apzinies ar ko riskee.
Piekrītu, ka arī ar fiksētajām sākuma summām nav nekāda dižā spēlēšana, kas man personīgi ari nepatīk, bet tas ir pēdējais variants/piedāvājums tādiem, kas vēlas spēlēt tikai uz žetoniem vai sērkociņiem Pilnīgi atbalstu arī alchsh teikto.
alchsh:pokers bez naudas nav iists pokers! ... tad neiet cauri ne blefi ne kas cits, un netiek no taa emocionaalaa guuts nekas, jo VISI ar JABKAADAAM kaartiim buus gatavi iet liidz, jo nav jav ko pakaast. iistajaa pokerii tev triic rokas, lai pastumtu uz priekshu to chipu chupinju pie blefa vai pie labas kombinaacijas, jo apzinies ar ko riskee.
chomam kaa reiz pirms 2 nedeeljaam uzdaavinaaja pokera komplektu, pa wikendiem savaacamies, paspeeleejam biki, 1krona (0,08ls) par 10 punktiem, rezultaataa pie kaadaam 60-70kr sanaak tikt, jau otro wiikendu
Pokers uz žetoniem un bez naudas ir pavisam neintereanti. Zūd visa jēga.
Bet ja laba kompānija labprāt uzspēlēju izklaidei. Mēs gan parasti spēlējam uz mazām likmēm: Texas holdem no limit ar 20 Ls buy-in un 20/40 santīmu blaindiem. Bet fiksētās naudas turnīri arī ir interesanti - vienīgi tad lielākajai daļai būs garlaicīgi skatīties kā pēdējie pabeidz spēli un paši var tik noskatīties.
es labprāt piebiedrotos! un piekrītu viedoklim par likmēm! mēs parasti 1-2 ls par sākuma čipu daudzumu. ja grib vēl, maina un spēlē tālāk. tā kā, ja savācās, esmu iekšā! juuli, ja taisat vēl, pado ziņu!
Visi tadi pokera stari sajutushies , ka di*** gribaas. (nav akcentets par sheit rakstitajiem autoriem). Musdienas visi mana vecuma , un trakaakai ,ka ne tikai mana vecuma cilveki uzskata sevi pa pokera lietprateju , ja zin kaa shi spele ir jaspele. Karshu kombinacijas parzinat ir pavisam cita lieta , nekaa psihologjiski un strategjiski izspelet savus gajienus . Dzive no interneta pilnigi atskjiras. Pats videji 1h diena [url=www.pitbullpoker.com]www.pitbullpoker.com[/url] speleju , cilvekus virtuali ir tik viegli chakaret i ar isto i ar parrasto naudu , ka ja labi un pratigi spele (neierasti parastajam speles ritmam) tad var kljut par galda lideri. Dziive jagaida labaka kombinacija , jo bleferi VIENMER agri vai velu , bet zaude. Vairaku gadu garuma skatoties WPT un PPT var daudz ko iemacities , principa pokera galvenakas prasibas ir , stiprs raksturs , savaldishanas un cilveeku smadzenju chakareshana , jeb kaa lietprateji saka mindfuck.