forum.gif
Pokeris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pokeris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.09 10:13
 citēt
Sveiciens 1dienas rītā!
Kam interesē pokeris, atsaucās.
ja ir vēlme, varam tikties kādu vakaru un uzspēlēt.

dažādosim savu ikdienu ;)
Publicēts: 14.09.09 10:15
 citēt
uz izģērbšanos???
Publicēts: 14.09.09 10:20
 citēt
Texas Holdem's???
Publicēts: 14.09.09 10:22
 citēt
texas :)
Publicēts: 14.09.09 10:23
 citēt
Annirs:uz izģērbšanos???

nu ja kādam ļoti gribēsies.... ;)
Publicēts: 14.09.09 10:25
 citēt
uz lielām likmēm?
Publicēts: 14.09.09 10:25
 citēt
vienīgais man nav ideju kur to var darīt.
keiss ar čipiem utt man ir.
varbūt ir kādam ir idejas par vietu??
Publicēts: 14.09.09 10:26
 citēt
jaXon:uz lielām likmēm?

par likmēm vienosies
Publicēts: 14.09.09 10:38
 citēt
es esmu pret azartspēlēm. dažādas kāršu spēles patīk, tai skaitā pokeris, zole. labprāt spēlēju, bet tikai tad, ja likes ir simboliskas.

ja Gudra piedāvātais variants, tad es nē.
Publicēts: 14.09.09 10:39
 citēt
spēlējam bez materiālām likmēm. vnk uz čipiem.
Publicēts: 14.09.09 10:41
 citēt
juulis:spēlējam bez materiālām likmēm. vnk uz čipiem.

tad es par. atliek vienoties par laikiem un vietām. :)
Publicēts: 14.09.09 10:42
 citēt
ir kāda ideja par vietu? es varu vakaros pēc 18:00. (darba dienās)
Publicēts: 14.09.09 10:44
 citēt
juulis:ir kāda ideja par vietu? es varu vakaros pēc 18:00. (darba dienās)

es tāpat. izņemot trešdienu vakarus.

kurš piedāvā savus ērtos apartamentus? :)
Publicēts: 14.09.09 10:54
 citēt

Garlaicigi, jo visi saak blefot, nekaada interese :)
Publicēts: 14.09.09 11:01
 citēt
Marchello:

Jā, vienkārši uz čipiem nav labs...citādi, interesē un spēlēju jau ar nedaudz.
Publicēts: 14.09.09 11:07
 citēt
Marchello:

Čipi arī nav neierobežotā skaitā, un, kad izdalītie beidzas, beidzas arī spēle un ir skaidrs, ka neesi tas, kas ir vakara uzvarētājs. Ja jautrība, aizrautība slēpjas tajā, ka gribās pakāst materiālus līdzekļus vai arī priecāties par to, ka kāds cits piespiests no kaut kā šķrties, tad vajadzīga attiecīga kompānija. Bet ne man. Tāpēc arī pirmais jautājums uzreiz bija - par likmēm.
Publicēts: 14.09.09 11:25
 citēt
jaXon:
Marchello:uote]

Čipi arī nav neierobežotā skaitā, un, kad izdalītie beidzas, beidzas arī spēle un ir skaidrs, ka neesi tas, kas ir vakara uzvarētājs. Ja jautrība, aizrautība slēpjas tajā, ka gribās pakāst materiālus līdzekļus vai arī priecāties par to, ka kāds cits piespiests no kaut kā šķrties, tad vajadzīga attiecīga kompānija. Bet ne man. Tāpēc arī pirmais jautājums uzreiz bija - par likmēm.

Pilnigi mulkigs uzskats. Piem - cilveks iet uz kino vins tak maksa kkadu naudu par tam emocijam, tad kapeec lai nemaksatu arii par emocijam ko sniedz pokeris. Nevajag vnk iesligt bezmeera sajutas. Un ja ir kada interese pokeris ir pavisam savadaaks,neka ja tiek spelets par to kursh bus vakara uzvaretajs.
Publicēts: 14.09.09 11:45
 citēt
Ja finanses spiež var spēlēt sekojoši - visi, piemēram, pa 0,50 Ls nopērk vienādu daudzumu čipu un spēlē, beigu beigās uzvarētājs savāc visus piecdesmitsantīmniekus. jaXon, tak varēs ziedot vienu aliņu, lai uzspēlētu pokeri kā pienākas, kaut vai uz simboliskām naudiņām :)
Publicēts: 14.09.09 11:52
 citēt
man gan šķiet .ka šī spēle balstās uz reālas naudas vērtību ! Summai jābūt pietiekami lielai, lai zaudējot būtu , kaut nelielai , bet škrobei. Tāpat ar vinnestam jābūt daudzmaz vērtīgam .
Ar to fiksēto sākuma summu neiet cauri. Zūd asums! Spēlmaņiem ir dažāda naudas vērtība utt.
Publicēts: 14.09.09 12:04
 citēt
pokers bez naudas nav iists pokers! ... tad neiet cauri ne blefi ne kas cits, un netiek no taa emocionaalaa guuts nekas, jo VISI ar JABKAADAAM kaartiim buus gatavi iet liidz, jo nav jav ko pakaast. iistajaa pokerii tev triic rokas, lai pastumtu uz priekshu to chipu chupinju pie blefa vai pie labas kombinaacijas, jo apzinies ar ko riskee.
Publicēts: 14.09.09 12:36
 citēt
Piekrītu, ka arī ar fiksētajām sākuma summām nav nekāda dižā spēlēšana, kas man personīgi ari nepatīk, bet tas ir pēdējais variants/piedāvājums tādiem, kas vēlas spēlēt tikai uz žetoniem vai sērkociņiem :)
Pilnīgi atbalstu arī alchsh teikto.
Publicēts: 14.09.09 13:03
 citēt
alchsh:pokers bez naudas nav iists pokers! ... tad neiet cauri ne blefi ne kas cits, un netiek no taa emocionaalaa guuts nekas, jo VISI ar JABKAADAAM kaartiim buus gatavi iet liidz, jo nav jav ko pakaast. iistajaa pokerii tev triic rokas, lai pastumtu uz priekshu to chipu chupinju pie blefa vai pie labas kombinaacijas, jo apzinies ar ko riskee.

Precīzi :)
Publicēts: 14.09.09 13:06
 citēt
shaados gadiijumos situaaciju var glaabt tas, ka zaudeetaajam jaaizgjeerbjas :D
Publicēts: 14.09.09 13:13
 citēt
nu tad ko, spēlmaņi, kurš spēlē???
Publicēts: 14.09.09 13:14
 citēt
chomam kaa reiz pirms 2 nedeeljaam uzdaavinaaja pokera komplektu, pa wikendiem savaacamies, paspeeleejam biki, 1krona (0,08ls) par 10 punktiem, rezultaataa pie kaadaam 60-70kr sanaak tikt, jau otro wiikendu :D
Publicēts: 14.09.09 13:18
 citēt
mes parasti spelejema ka 1-2 ls ir 1000 zetoni un tad vinetajam viss un otraa vieta dabu savu likmi atpakal :D
Publicēts: 14.09.09 13:27
 citēt
anonims_:mes parasti spelejema ka 1-2 ls ir 1000 zetoni un tad vinetajam viss un otraa vieta dabu savu likmi atpakal :D

mees arii liidziigi, tikai veel var taisiit Rebuy
Publicēts: 14.09.09 13:32
 citēt
juulis:nu tad ko, spēlmaņi, kurš spēlē???

es :)

parasti speleju 1 vieniba= 1 santims :)
Publicēts: 14.09.09 13:33
 citēt
juulis:nu tad ko, spēlmaņi, kurš spēlē???

Varētu ko saštukot, ja vien nav uz plikiem žetoniem.
Publicēts: 14.09.09 13:41 labots
 citēt
Pokers uz žetoniem un bez naudas ir pavisam neintereanti. Zūd visa jēga.

Bet ja laba kompānija labprāt uzspēlēju izklaidei. Mēs gan parasti spēlējam uz mazām likmēm: Texas holdem no limit ar 20 Ls buy-in un 20/40 santīmu blaindiem. Bet fiksētās naudas turnīri arī ir interesanti - vienīgi tad lielākajai daļai būs garlaicīgi skatīties kā pēdējie pabeidz spēli un paši var tik noskatīties.
Publicēts: 14.09.09 15:40
 citēt
nu lab, lab. visi saprata, ka te ir baigie biezie savākušies ;) bet kur un kad??
ko daudz runāt, daram, vai nedaram??
Publicēts: 14.09.09 15:46
 citēt
karoč, ja kādam/kādai ir nopietni vēlēšanās uzspēlēt, rakstiet meilu ;)
Publicēts: 23.09.09 18:26
 citēt
ļoti labs pokera vakars sanācis. paldies tiem, kas piedalījās! :)
Publicēts: 23.09.09 18:40
 citēt
nu bet kapec tad pa kluso :)) es ar gribeju :)
Publicēts: 23.09.09 18:42
 citēt
es tak teicu, ja nopietni kādam/kādai interesē, lai raksta man personīgi :D
ja es kko rīkoju, tad tas notiek 100% ;)
nākamreiz sauksim arī Tevi :)
Publicēts: 23.09.09 19:09
 citēt
Ok spelejam!
:)

blindos liekam ageerbu vai dreebes? :)
Publicēts: 23.09.09 19:18
 citēt
es labprāt piebiedrotos! un piekrītu viedoklim par likmēm! mēs parasti 1-2 ls par sākuma čipu daudzumu. ja grib vēl, maina un spēlē tālāk. tā kā, ja savācās, esmu iekšā!
juuli, ja taisat vēl, pado ziņu!
Publicēts: 23.09.09 21:33
 citēt
ideāli :D beidzot dzirdu reālus piekritējus tikties un labi pavadīt laiku spēlējot :)
Publicēts: 24.09.09 00:12
 citēt
tā jau dalībnieki vairākiem galdiņiem savāksies...
Publicēts: 24.09.09 00:26 labots
 citēt
Visi tadi pokera stari sajutushies , ka di*** gribaas. (nav akcentets par sheit rakstitajiem autoriem). Musdienas visi mana vecuma , un trakaakai ,ka ne tikai mana vecuma cilveki uzskata sevi pa pokera lietprateju , ja zin kaa shi spele ir jaspele. Karshu kombinacijas parzinat ir pavisam cita lieta , nekaa psihologjiski un strategjiski izspelet savus gajienus . Dzive no interneta pilnigi atskjiras. Pats videji 1h diena [url=www.pitbullpoker.com]www.pitbullpoker.com[/url] speleju , cilvekus virtuali ir tik viegli chakaret i ar isto i ar parrasto naudu , ka ja labi un pratigi spele (neierasti parastajam speles ritmam) tad var kljut par galda lideri. Dziive jagaida labaka kombinacija , jo bleferi VIENMER agri vai velu , bet zaude. Vairaku gadu garuma skatoties WPT un PPT var daudz ko iemacities , principa pokera galvenakas prasibas ir , stiprs raksturs , savaldishanas un cilveeku smadzenju chakareshana , jeb kaa lietprateji saka mindfuck.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >