forum.gif
Nosakiet diagnozi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nosakiet diagnozi!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.09 19:35
 citēt
Čau! Man ir problēma. Manam garajam objektīvam ir noticis kaut kas nelāgs. Kādu laiku atpakaļ fočējot ik pa mirkli notika tā, ka pēc kadra uzņemšanas, objektīvam cauri skatoties, skats palicis tumšāks. Nofočēt varēja, bet tas ir kaitinoši, jo katrs kārtīgs cilvēks, grib redzēt to, ko vēlas nofočēt. Vēl pēc pāris kadriem, atlēca atpakaļ un atkal varēja redzēt cauri normāli. Es nesaprašanā, kas notiek, nelikos ne zinis, un tas tā atkārtojas daudzas reizes. Tagad ir sanācis tā, ka ir palicis tik tumšs, ka cauri vairs tik pat kā nemaz nevar redzēt, un šoreiz 'simptomi vairs arī nepāriet'. Kas pie velna tā par sērgu un cik maksā to ārstēt? (esmu iesācējs) Paldies par sapratni un palīdzību!
Publicēts: 14.09.09 19:37
 citēt
iespruudusi diafragma.
Publicēts: 14.09.09 19:44
 citēt
depth of field preview pogu paspaidi, varbut atleks.
Publicēts: 14.09.09 20:11 labots
 citēt
sasar:depth of field preview pogu paspaidi, varbut atleks.
a ja ne ne gaišumā un DOF izmaiņas nebūs, značit stāv ciet.
Publicēts: 14.09.09 21:02
 citēt
tā jau domāju. un kā ar ārstēšanu? kādam ir pieredze? tas taču nenozīmē nāvi objektīvam, vai ne?
Publicēts: 14.09.09 21:05
 citēt
Kas tas vispār par stiklu . Ciātādu kā Anniņai stundu stāsta par sardelēm a visi domā ka intīmus sīkumus.
Publicēts: 14.09.09 21:23
 citēt
Publicēts: 14.09.09 22:09
 citēt
Vecā 40-150 versija.Nekas jau tur citādāks nav kā citiem,tikai...Vai atmaksāsies KIT-enieku vispār remontēt?Oly spečuki -remontētāji nav dzirdēti,bet atkārtošos,nekas citādāks jau tur nav.Varbūt var uzzvanīt Gaļinai(man slīkušu sigmu atdzīvināja)tel.tepat kaut kur figurēja,ja ir interese,varu atrast.Bāzējas viņa ,ja nemaldos Maskavas ielas kautkādos 40 numuros.
Publicēts: 14.09.09 22:13
 citēt
Gaļina strādā Canon centrā Maskavas ielā. Vēl viņu var satikt Elkor servisā noteiktās dienās uz pusslodzi.
Publicēts: 14.09.09 22:20 labots
 citēt
Ot skopulis:):) Tante Gaļina, tel.29631060
Publicēts: 14.09.09 22:28
 citēt
Paga,paga,varbūt vispirms Vienības gatves olimpusa pārstāvniecībā painteresēties vajag?Tur kaut kāds serviss arī bija kādreiz.Vispār izskatās,ka motoriņš,kas fragmu dzenā noklājies.
Publicēts: 14.09.09 22:28
 citēt
o, paldies. skatīsimies... ir arī citi ieteikumi?
Publicēts: 15.09.09 21:58
 citēt
Qas:o, paldies. skatīsimies... ir arī citi ieteikumi?
Krāt naudu 50-200,dolārs kā reiz krītas,no ebay ar visām muitām savulaik par 500 latiem izcīnijās.Šobrīd vislietotākais mans objektīvs(ar un bez 1,4 konvertora),pat 135-400 sigma stipri retāk tiek izvilkta no somas. ;)
Publicēts: 15.09.09 22:10
 citēt
Gudris:
forelljjanka: Krāt naudu 50-200

a kā viņš portretiņiem der ? blūru labi un smuki zīmē ?
Gan jau ka der. ;) Starp citu ss-ā nesen E-3 pa 450,-LVL piedāvājās,Latvijā pirkts,vēl kādu brīdi garantija. ;)
Kā blūru zīmē vari papētīt tajos kadros kur bez konvertora izmantots,kaut vai pie mana slavenā zivjdzeņa. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):