ps. jautaajums tiek uzdots shoti podjebnutj..... jo ja tik vaajas valodas zinaashanas, tad ir pamatotas shaubas, vai autoram pasham skaidrs i uzstaadiijums i nolasiijums....
mums, piemeeram, nesen bija krenjkjis par vaardu "izdzimtenis", kad piedaavaaju paskatiities biezo ozhegova vaardniicu taa oponents klusiiteem nosviida... bet nu taas jau ir nianses....
Annirs:alloxa - nu nemiilu es Tevi vairs - NEMIILU!!!! un nupat man pohuj ko Tu te murgo!
neticu vārdiem - ticu rīcībām = "Annirs pievieno mani saviem favorītiem" (no manas vēstures) + peminēšana katrā otrajā postā vārdu Alloxa... + "nupat man pohuj ko Tu te murgo!" = "a es, zini, miilu taa smalki, saapront?"!!!!!!!!!!!!!!! = "par to, ka vismaz meeginaaja improvizeet dirsdams... a tagad pa taisno = prasti." - jūtama nevāja ietekme tā kuru "nemīli", tev tā neliekas!?
Любовь нельзя скрыть - тем более такую большую, страстную и безнадёжную.
Esi uzmanīgs - Ivetai, pagaidām, ir lielāks potenciāls kļūt par Alloxas favorīti... доГАДыВШАисся пАчему!
Iveta - tas youtube klips uztaisiits taa, lai pokemoni vareetu viegli sagremot kultuuras druskas... popmuuzika un slaidshovs ar leetiem efektiem..... PEEEEEEE
alloxa - nesapriecaajiem par favoriitiem - man ir 159 favoriiti. tas lai nebuutu jaashkjirsta bezjeedziigi galeriju bildes.
IvetaK:Annirs....kaut Tavas bildes būtu tik pokemoniskas! tas kā uztaisīts tas klips, nekādas razņicas...mūzikai nav ne vainas un Bressona bildēm arī un tici man, ne visi to sagremo...pat tās druskas...kā redzi, TU nevari... Tev Traucē tavs snobisms.. vai ar nepatīk, ka kultūra ir viegli pieejama???
Nafig Tev 159 favorīti, man neviena nav.....
runa nav par bildeem bet pasniegshanas veidu. yuutuubi var skatiities ar popkornu azotee un atraugaajoties. un buut ljoti kulturaalam. kaa tajaa anjukaa: aljo, ti bahabetgovena znajesh? njea... chto eta? Nu chavak, kotorij mobilam muziku sochenjaet..... te atljaushos buut snobisks. patiesiibaa veel nav izdomaats taads liineaals ar kuru to izmeeriit, ja runa aiziet par masu kultuuras uztveri.
alloxa, kad beigsi zeleet to eemu par to masturarbaitera teemu, pasham pailks vieglaak. un neaizmirsti, ka Tu arii esi tajos 156 - a IvetaK nav... vari izdariit savam praatinjam paarsteidzoshu sleedzienu - sho cilveeku bildes man ir interese apluukot. piis
"un neaizmirsti, ka Tu arii esi tajos 156 - a IvetaK nav.." - lēti gribi nopirkt, to, kas nemaz nav uz "letes" - не продаётся, не запрегается, пощупать не даётся...
IvetaK: Biju es arī tajos Annira favorītos vienu dienu aptuveni.. bet viņš mani izmeta..
Masturarbaiteri to praktizē... pievieno F un jā nesagaida atpkaļ to pašu - izmet ārā...
IvetaK: ...bet man viņš Alloxa visu laiku sūtīja pie Tevis, nezini kāpēc?
Mīl mani, "augstdzimis", stipri mīl! Русский посылает на х.й, а латыш к(на) Alloxa! DDD Vispār jau lielas starpības nav - (no viņa dzīves pieredzes viedokļā) --------------------
IvetaK:ir kaut kam jāsanāk? dīvainas domas Tev...man tādu nav. Es uzskatu, skatu meklētējs ir domāts, lai to lietotu!
smadzenes ar ir domātas, lai domātu (lietotu)... nu un - 3-5% no sm. spējām izmntoto gēniji(izņiemums-Annirsu=99,9% kad spamo ar Alloxa), bet cilvēks ar viduvējām(Alloxa,Iveta,...) domāt-spējām i to mazāk 1-2% P{~~
"dīvainas domas Tev...man tādu nav" - lieliski DDD
IvetaK:neredzu jēgu fotogrāfēt neskatoties skatu meklētājā, jo tas ko redzu skatu meklētājā ir 99% no tā, ko pēc tam varu parādīt kādam citam....kad fotogrāfēju, fotoaparāta skatu meklētājs kļūst par manām acīm, nav ne jausmas, cik no sava smadzeņu potenciāla es lietoju... ģēnijs nejūtos gan.... parasts ierindas cilvēks. Un ne tuvu nestāvu Bressonam...bet ne brīdi nav domas apšaubīt viņa redzējuma pareizumu!
ne visu jēgu var momēntāli uztvert (тем более ждать что за тебя это сделает кто-то другой)... citreiz vesela mūžā nepietiek, lai atrastu jēgu, tam kam viss vairāk uzticies = sev(rokām, kajām, acīm,.... izjūtam, emocijām, s.sāpēm,...).
Domāju pirms (galvā iekadrēt, ko gribu), fotografēšanas laikā un daudz arī pec tam. Ik vienā no šiem soļiem bieži saprotu, ka būs garām... neprotu fotografēt, vai nav arī vienk. nav tur kadra. Pie tam, sanāk atgriezties arī pie vēsturiskām bildēm un saprast, ka viena vai otra tomēr ir izdevusie vai nav izdevusies. Domāšana mainās...