1) Zibspuldzes ligzdu ar kontaktiem, kurā var iestiprināt zibspuldzi un kurai var pievienot vadus; 2) PC-sync vadu vai tikai pašu štekeri, kam var pievienot vadu;
Tiku pie vienas zibspuldzes ar iebūvētu optical slave, bet tas normāli strādā tikai telpās. Tā kā man parastām E-TTL vajadzībām ir 580EX, tad gribu šo otru pieslēgt ar parastu PC-sync vadu.
Ja ir idejas, kur tādas lietas var dabūt, dodiet ziņu! Paldies!
adapteri (pa latviski perehodņiku), kuram visas TTL padasrīšanas ieziet cauri, un kuram vēl papildzus ligzda centrālajam kontaktam vai vads uz otru "karstā šuzi", kurā iespraust to otru blici, pareizi domāju? es jau 15 gadus nau canonists, a dažām Nikona blicēm ir sānos kabatiņā apaļais centrālkontaktiņs, nu, mammas gals. izdeja ie tādu kontaktu izvilkt ārā, bet liela prieka jau nav firmas izstrādājumā līst iekšā.
Man nevajag TTL padarīšanas, zibspuldze ir parasts ķīniešu izstrādājums, kam ir tikai centrālais kontakts. Tādēļ arī negribu pirkt pa dārgu naudu (gandrīz 30Ls) Canon oriģinālo vadu, lai tiktu pie vienas ligzdas
ir gan Katoļu - 9, gan Brieža ielas veikalos. www.fotoblog.lv... , pievienotajā attēlā redzamais ir ar gaismas sensoru, un kontaktiem, var izmantot pēc vajadzības. ir arī tādi tikai ar kontaktiem[ sinhr. ] lētākie - 4-5Ls
Nem vērā ka tur viņi ir INDIJĀ ražoti šķibi greizi štancējumi , tāpēc IZVĒLIES uzmanīgi. Pat ķīniešiem nav tik nevienmērīgi atbaidoša kvalitāte Bet dzeki jau tev iedos MAISU vai kasti varēsi pats rakāties un izvēlēties Cena par 1gab 5Ls
negatIvs:ir gan Katoļu - 9, gan Brieža ielas veikalos. www.fotoblog.lv... , pievienotajā attēlā redzamais ir ar gaismas sensoru, un kontaktiem, var izmantot pēc vajadzības. ir arī tādi tikai ar kontaktiem[ sinhr. ] lētākie - 4-5Ls
tev nav bail, ka tev zipene lejaa nohujariis?? tas umbrella mount taču nekādā veidā nefiksējas..