forum.gif
Fotografēšana skolās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotografēšana skolās
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.09 22:50
 citēt
Luni, ar preses miršanu nebiju domājis tikai vietējo Latvijas. Tas ir globāls process, uz kuru mēs pamatā no malas tik noraudzīties varam.
Publicēts: 17.09.09 23:06
 citēt
Bez IZKDIENAS IZDEVUMIEM ir daudz visādu citādu mēdiju kas izmanto auxstvērtīgus ATTĒLUS , jebkurā gadijumā es te pēdējā lielajā semināriem Francijā kad biju atceros čaļi tur taujāja KO DRIKST MAINĪT bildē . Atbilde bija ka 2 lietas "Krasu Balansu tas ir Balto melno un Līmeņus var pievilkt" jebkada cita iejaukšānās ziņu bildē nav atļauta . Pats zini mums neskatoties uz milzīgo baru "Meistaru" tā prot strādāt ļot nedaudzi :):)
Publicēts: 18.09.09 09:01
 citēt
Lunis:Bez IZKDIENAS IZDEVUMIEM ir daudz visādu citādu mēdiju kas izmanto auxstvērtīgus ATTĒLUS , jebkurā gadijumā es te pēdējā lielajā semināriem Francijā kad biju atceros čaļi tur taujāja KO DRIKST MAINĪT bildē . Atbilde bija ka 2 lietas "Krasu Balansu tas ir Balto melno un Līmeņus var pievilkt" jebkada cita iejaukšānās ziņu bildē nav atļauta . Pats zini mums neskatoties uz milzīgo baru "Meistaru" tā prot strādāt ļot nedaudzi :):)

Man nekad nav laika kaut sporta bildē vēl mainī, izņemot leveļus un kropošanu. Gan jau ka gandrīz visi presē tā strādā. Te fotoblogā var atļauties ar mākslu nodarboties arī reportāžu sadaļās. Visur citur, ja bildes nav vēlākais dažas stundas pēc pasākuma jau nopublicētas, tad var arī nemaz necensties - tik arhīvam noderēs daža varbūt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas