forum.gif
Vajag studiju!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vajag studiju!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.09 20:25
 citēt
Ritvakar no 17tiem,varbut kads var atmest kādu info. Labi aprikotu. Porteti.lv un imagine nepiedāvāt :)
Publicēts: 15.09.09 21:16
 citēt
kas tad nu? [offtopik]
Publicēts: 15.09.09 21:24
 citēt
ak'Dies :)

NU tak bildēt vajag :)
Publicēts: 15.09.09 21:28
 citēt
nē, kāpēc neņem p.lv/i.lv
Publicēts: 15.09.09 21:36
 citēt
Mandalay:nē, kāpēc neņem p.lv/i.lv

aizņemtas :) labprāt ņemtu :)
Publicēts: 15.09.09 21:37
 citēt
Gudris:tipa baigi daudz studijas rīgā :D apzvani visas pats un noskaidro kura ir briiva...draugos Drāznieks ar savu piedaavaaja tipa baigi krut aaprikota esot :)

Zinu ka ir, bet nezinu kontaktus nevienai, jo visu laiku portreti.lv izmantoju :)
Publicēts: 15.09.09 21:52
 citēt
Gudris:http://latfoto.lv/saites/17-fotostudiju-ire.html

Drausmigi veca info, pat mana studija vel iekšā. Kaut gan nu jau vairāk kā gadu nedarbojas :D
Publicēts: 15.09.09 22:17
 citēt
Palūri te :), liekās ir normāla www.draugiem.lv...
Publicēts: 15.09.09 22:31
 citēt
Gudris:paprasi Ozkarz vai Lutums ...vēl runā ka tā fotopreces.lv studija ir laba...pats ar gribu viņu iečekot :)

Fotopreču studija ir OK. Man patika. Labas gaismiņas uz sliedēm, darbīgi trigerīši, nu tā. Nav nekas ūberkruts, bet viss kā pie labiem cilvēkiem.
Publicēts: 16.09.09 00:16
 citēt
Nu labi, ja neko citu vēl neesi atradis, uzzvani no rīta, varēsi nākt no desmitiem līdz naktij! Nevar ļaut tev tā izmist!:)
Publicēts: 16.09.09 00:17
 citēt
Portreti:Nu labi, ja neko citu vēl neesi atradis, uzzvani no rīta, varēsi nākt no desmitiem līdz naktij! Nevar ļaut tev tā izmist!:)

:)
Publicēts: 16.09.09 00:19
 citēt
Marchello:
Portreti:Nu labi, ja neko citu vēl neesi atradis, uzzvani no rīta, varēsi nākt no desmitiem līdz naktij! Nevar ļaut tev tā izmist!:)

:)

Ko, neguli vēl? Nu, tad nāksi, jeb tu vēl nezini?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):