mmm, lielajos vilcienos arī var lietot, bet tad vajag laptopu vai vismaz pavieglu Pc vai arī spēcīgu kolēģi. āā'jā, protams arī elektrība nepeciešama. droši vien vilcienā būs nepieciešams kāds transformators, kas pārveidos spriegumu vajadzīgajā.. :mrgreen: :mrgreen:
Janels, nemini kaudzi, mini labak realus Photoshopa analogus!
* Gimp (brīvā) * Paint Shop Pro (kolēģis pirms kāda gada šito pētīja, jo ir nesalīdzināmi lētāka - ja nemaldos, tad kādi 90$. Viņš tā arī neatrada, ar ko tad šitā reāli ir vājāka par PS)
* Paint Shop Pro (kolēģis pirms kāda gada šito pētīja, jo ir nesalīdzināmi lētāka - ja nemaldos, tad kādi 90$. Viņš tā arī neatrada, ar ko tad šitā reāli ir vājāka par PS)
>shambala Ko Tu tur saostījusies?! :P 1) Vektor un rastra grafikai - katram sava vieta 2) Kurā ir vairāk "spēka" - vecajā, pierastajā āmurā vai identiskā pilnīgi jaunā? Atbilde - vecajā, jo pierasts.
varbuut cilveeeks neapzinaas visaiespeejas ko PS piedaavaa, un liidz ar to rodas priekshtats ka PS ir garaam, beztam uz leena kompja PS ir tiktieshaam garlaiciigs.
bonjuk paprasi teetim lai vinsh tev no dc plusa nokacha adobe photoshop cs 2 ...un tad lena garaa sac spaidiit visas podzinjas....paralleli var ari nopirkt adobe photoshop gramatinju manuprat visas gramatnicas ir tada ....un taa lenaa garaa ej uz priekshu....
notekti noderēs grāmata Digitālā Fotogrāfija...gan par fotogrāfēšanu gan par šopu...šajā ziņā varu pateikties fotoblog.lv lietotājiem kad viņi ir iemācijuši man lēnā garā visu kas ir tajā grāmatā
man arii photoshops netiik... ko nu man tur vajg no taas bildes pagriezt... laiku pa laikam apgiezt un uzlikt photoshops tam ir par leenu
nujaa ja jau ps tiek izmantots tikai lai apgraiziitu biudes un pietaisnotu, tad varbuut nopeeerc porsh lai braukaatu uz mezhu pec seenem ar aatrumu 36 km/h? :twisted:
lai "sagaaztu" bildes vajadziigajaa virzinaa, imho noder "Windows picture and Fax viewer", chik un pagriezham.
arii shops noder (rekur Lunja raksts par to, kaa automatizet darbiibas fotoshopaa: www.fotoblog.lv... bet pirmstam jaizlasa shis te crazyman raksts: www.fotoblog.lv...).
taka, ja tikai "pagriezt" tad der iebuuvetais riiks windowsaa, ja vel kaut ko piekjimereet - ticiet man, actions + batch ir idejaali - vienreiz iemaacies, pectam izbaudi
Digitaalo foto IR jaapstraadaa! Ja nepatiik Ps un visas taas digitaalaas padariishanas tad varat ar filmeniekiem focheet un datorus misenee mest..
Es izmantoju agraak Ps7, tagad Ps CS2 un juutos laimiigs kaa traks susurs..
ka tik kaads saakumaa baigi nebreeca par to, ka bildes vispaar ieksh PS utt neapstraadaajot, jo principa peec to nedarot un uzskatot, ka tas nav pareizi un blah blah blah...interesanti kursh tas bij...vot nekaadi nevaru atcereeties :evil: