Taisnību sakot laiku pa laikam dažas bildes šeit un citās interneta bilžuvietās mēdzu uzzūmēt lielākas(ctrl + peles rullītis MacOsā) tā pati lupa vien ir.
IvetaK:Luxferre, bet var atbildes uzzināt arī uz citiem aptaujas jautājumiem tad?
Nr.1. Ir lietoju... Nr.2. Šeit reti, citos saitos gadās... Nr.3. Bildes, kuras uzrunā vai arī bildes ar kādu knifiņu. Nr.4. Atbildes uz jautājumu kāpēc vai kā bildēts...
1. Ir. Izmantoju kā makro lēcu. 2. Nē. 3. Tās kas liekas interesantas un var kaut kur tālāk noderēt. 4. Ar lupu neko. bet tā lai pašam kkas labāks sanāktu
1 .Kaut kur skapī ir... 2. Monitoram priekšā lupu likt nezkapēc nav ienācis prātā... (apgaismosi priekš kam lupu izmantot web resursu vai elektronisku bildīšu aplūkošanai?) 3. Ja nu vienīgi analogās bildes vai analogo bižu negatīvus/diapozitīvus... 4. Papētīt sīkāk detaļas, vai negatīvu/diapozitīvu aplūkot pienācīgākā izmērā... P.S. Ļoti bieži var tā ieraudzīt kā fotoattēls iegūts!
IvetaK, ja vēlies saskatī kautko lielisku (lasi lielu) lupu nevajag. Jāpaiet tālāk un visu redzēsi. Sīkumos (lasi sīkus priekšmetus) iedziļināites un tos aplūkot nav vērts. Lupu atdevu bērniem. Tiem patīk uzdot jautājumus "Kāpēc".
Kamēr tēmas uzsācēja nedzird, spriežot pēc viņas uzsākto tēmu daudzuma un citām aktivitātēm, kādam laikam piemetusies cikliski fluktējošā spamošanas caureja... mēness fāze tāda? man nerūp
Sviestains topiks. Neredzu neko sliktu, ja norāda pie bildēm kkādus sīkumus, jo parasti autors pats savā bildē neko tādu nepamana - un tie sīkumi kopiespaidu par bildi lielākoties nemaina, so par ko cepiens?
IvetaK:kāpēc cilvēki atļaujas fotogrāfēt, vai tad tāds bija jautājums?..nu, nu.
es vienkārši pafilozofēju par tēmu cik jēdzīgs ir šis topiks, un kādi ir bijuši iepriekšējie jautājumi un nostādnes citos topikos...
tāpēc piedāvāju uzreiz nākt klajā ar visu jautājumu jautājumu - kā cilvēki atļaujas dzimt? un ja nu tomēr atļaujas - kāpēc dzīvo?... nedod Die's vēl fotoaparāts rokā nonācis... Vot kāpēc?!? tas būs vēl divdomīgāk, bet nenoliedazami filosofiskāk un krutāk par to vai un kāpēc jus nelietojat lupu...
Man patīk, kā tas skan "neļautu sevi aplikt"... Ar ko aplikt? Vajag ar galvu draudzēties un nesākt pavāji formulētus topikus, tad neviens arī "neapliks"...