forum.gif
Jumta fototusiņa dalībnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jumta fototusiņa dalībnieki
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.09 12:55
 citēt
amats, profesija - tas ir darbs....cilvēki tak mēdz mainīt profesijas, bet vai tad tādēļ mainās arī paši cilvēki?:))) grūti kļūt par vistu:)))))
Publicēts: 17.09.09 13:03 labots
 citēt
Tā, tā, tā...
Ideja rokā!
Tiks piedāvāts uz jumta veidot vistu kopbildi... lai iznāktu kaut kas idejiski tāds:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.09.09 13:06 labots
 citēt
Haiduks:
Redzi, kad mēs tiekamies ar fotoaparātiem , vai bildēm rokās, ir jāmāk pārslēgties... arī pie manis pirtiņā bija Mārtiņš!!! un nevis kaut kāda valsts titula nesējs... bet fotogrāfs ar fotobloga niku Schnircks. Bet tad es redzēju, ka lielākā daļa to nespēj, un dažiem pat dikti vajadzēja palielīties, ka ir bijuši kopā ar MINISTRU :D

shitas izskatas pec sindroma - paskat, kaadi visi kretiini, lielaas, ka tur bija - es arii tur biju, bet nelielos... ka tik taa nav tada pati lielishanas, ne?
IMHO, te lielai daljai ir gana interesanti darbi, lai nobildeejot elementaaru kopbildi pec tam dzeltenajai presei vareetu brinumus stastit... un ir gana liela dalja cilveku, piemeram, kas ir visnotalj jauki cilveeki, bet bildes nu taa... un otraadi - cilveeki ar izcilaam bildeem, bet dziivee labak ka par ausaino pimpi pat ar piespieshanos nenosauksi...

mani, piemeram, visvairak besii cilveeki, kas staav augstaak par visiem - visu zina labaak, uz visu skataas no augshas, un ja kaads nepiekriit vinja vuiedoklim, tad tas ir suudu vabole. nu ko, Haiduku jau te dazhi par krabi saukaa - a kursh pirmais saaka... i veel attieksme - man po**j par tevi, savu 100-400 tev tapat **balniekaa iebazishu. stulbi, ne?

uz sho tusinju, protams, tikai interesanto, jumta dalju, labprat aizietu, diemzhel, svarigakas lietas daraaamas.
Publicēts: 17.09.09 13:30 labots
 citēt
Schnircks - jaa, man ari butu dazhi jautaajumi, uzdodami tiem, kam tiesiibas un pieja lemshanai bija un ir.
galvenokaart par augstpratibu, cinismu, ingoranci, nekompetenci un citaam labaam lietaam. par cik ekonomika sirdij/makam tuva teema un taa.
Nebuutu pashkjiiries ar savu iepriekshejo draudzeni, kuras teevs diezgan dzilji ir/bija ieksha lauksaimnieciibaa, gan jau butu konkreti jautajumi ari par sho nozari - agraak bija, tagad pajaat, nav aktuaali.
bet - ja man tiesham kljus interesantas atbildes uz shiem jautajumiem, uzrakstishu iesniegumu un iesniegshu attiecigaja iestade, nav ko pasaakumu maitaat. Schnircks jamin ka pozitivs piemers - man 1x bija jautajumi par to pashu studiju, korekti pajautaaju un sanjemu korektu atbildi pa punktiem.

bet tas tapat neko nemaina :) ir gana dzerts un tuseets un vel berniba zem galda raapots visadu interesantu sarunu laikaa - kur vechi ar vaardu un varu stasta KAA viss patiesiba notiek.

vieta shkjiet bezgala interesanta, ja sakristu darbi citaadaak...
Publicēts: 17.09.09 13:36
 citēt
tad es braucu,savādāk kas zin kad vēl būs iespēja padiskutēt.
Publicēts: 17.09.09 13:42
 citēt
uz jumta uzkapt gribetos, bet nesanak ne tikt ne ari tada pulii liist,
vienigi ja jumts ir liels...
a kaa tur ja nu es tieki?
vnk iet uz turieni un list augsha?
ja nemsu pieteices tad nekaa?
Publicēts: 17.09.09 13:45
 citēt
par to "kaa tad viss iisteniibaa ir" vareetu padiskuteet diavataa uz vientuljas salas peec lidmashiinas katastrofas zinot, ka glaabeeji nekad neieradiisies....
a to buus taa pat kaa pie dombura, tikai katrs pats varees iejusties dombura lomaa un peec tam apmierinaati krekshkjeet pie sevis - nju mees padiskuteejaam. kaadreiz labpraat aizieshu - shovi jau dazhreiz patiik, bet dazhi purni man vienkaarshi izraisa nelabumu (pietruukst abpuseejaas miilestiibas elemntu!)
Publicēts: 17.09.09 13:56
 citēt
Annir-mēs varētu par NLP padiskutēt,vai no NLP skatpunkta.
Publicēts: 17.09.09 13:56
 citēt
Annir, nomaini lopiņa šķirni :D, būs ar tīkamāku purnu :)
Publicēts: 17.09.09 14:11
 citēt
A kurā stāvā tur ir studija? Ēkā iekšā kaut kādas norādes ir, kā līdz turienei tikt?
Publicēts: 17.09.09 14:16
 citēt
Haiduks:Annir, nomaini lopiņa šķirni :D, būs ar tīkamāku purnu :)
Tavu purnu pat Tvaika ielaa tiikamaaku nepadariis. (izmantoju Tavas leksikas elemntus)
Publicēts: 17.09.09 14:17
 citēt
Eltons:Zvans pie durvīm.
Atver saimniece.
Grīļīgi stāv apšaubāma paskata pēc alkohola un urīna izgarojumiem smakojošs vīrelis.
- Vai jūs ievietojāt sludinājumu, ka meklējat staltu, sportisku, nesmēķējošu, nedzerošu, materiāli nodrošinātu un uzticamu vīrieti nopietnām attiecībām?
- Jāa...
- Tad lūk: UZ MANI NECERIET!
Atceros Tavu darbu ar aitām un Rīgas vicemēru.
Kā zināms Rīgā kādā tornī sēž gailis Neparasts, ne pelēkais, bet zelta gailis. Šeit būs zaļais gailis. Arī tornī. Skābbarības tornī.
Publicēts: 17.09.09 14:33
 citēt
blac- kas tad nu?
Publicēts: 17.09.09 14:37
 citēt
blacs grib mūs visus apgaismot
Publicēts: 17.09.09 15:27
 citēt
Schnircks:blac: interesanti, kaapeec Tu pats tik aktiivi meties diskusijaas ar Tevis piemineeto vistu baru?
Kādā krāsā mūsus zvaigznes( saule) izstaro gaismu ja redzam to dzeltenu. zZinātāji apgalvo, ka saules izstarotā gaisma ir balta. Nav loģikas, jo viņa taču izskatās dzeltena. Zinātāji saka, ka loģika ir, jo sniegu redzam baltā krāsā, tieši tadā tonī, kādā ir Saules izstarotā gaisma.
Esmu dzirdējis dzērāju murgus, loģiskus protams. Ja daudz dzersi rīt būs paģiras un sāpēs galva.
Publicēts: 17.09.09 15:34
 citēt
Konuss vienalga kaadaa kraasaa ir konuss :D:D:D
Publicēts: 17.09.09 15:43
 citēt
ERA:Oi, kas par sarakstu! Apmēram pusi ne reizi neesmu satikusi

Teišām. Kā lai es zinu, kurš ir kurš no tiem, kurus nepazīstu ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:49
 citēt
Nu gruuti saprast, tad piesakaas kaads, tad atsakaas kaads... kad tiksimies, jaanjem markjieris un jaavelk krustinji uz pieres, naakosjo reizi jaf buus vieglaak, ar krustinjiem paziistamie :D
Publicēts: 17.09.09 15:49
 citēt
Linkman :) var jau pieiet katram klāt un iepazīties ;)
Publicēts: 17.09.09 15:50
 citēt
Vobšim atceraties manu prifila bildi - ar rozā sivēnu :D :D :D
Publicēts: 17.09.09 15:53
 citēt
smartins:Vobšim atceraties manu prifila bildi - ar rozā sivēnu :D :D :D

Un ko tad - Schnircks būs kopā ar ... mhmm ... kas gan Shnirckam profila bilde ir redzams - kāds ēzelītis vai kāda antilope ... mhmmm ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:55
 citēt
Piedodiet, es šovakar būšu bez oranžās ķiveres :D
Publicēts: 17.09.09 15:56
 citēt
Haiduks:... naakosjo reizi jaf buus vieglaak, ar krustinjiem paziistamie :D

Kur Tev ir tas krustiņš? Nav redzēts, vajadzēs atzīmēt ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:56
 citēt
un es nebūšu plika:):):)
Publicēts: 17.09.09 15:57
 citēt
ERA:Piedodiet, es šovakar būšu bez oranžās ķiveres :D

Kāda neraža - es ta biju cerējis uz oranžo akcentu un apmeklētāja kartīti ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:58
 citēt
aitinaa:un es nebūšu plika:):):)

Es sāku pārdomāt vai vispār vērts ir nākt ... ERAI nav ķiveres, Tu neesi plika ... vakars gandrīz nepiepildīts veidojas ... ;)
Publicēts: 17.09.09 15:59
 citēt
tad jau nekas nebuus zaudeets neaizejot!
Publicēts: 17.09.09 15:59
 citēt

nu žēl gan!
Publicēts: 17.09.09 16:02
 citēt
Piesakos, ja vēl varu :) Svarā esmu viegla, cerams ka kritisko masu nepārsniegšu.
Publicēts: 17.09.09 16:04
 citēt
Annirs- nu to tā gan nevar droši zināt:):)
Publicēts: 17.09.09 16:04
 citēt
Linkman:Kāda neraža - es ta biju cerējis uz oranžo akcentu un apmeklētāja kartīti ... ;)

Oranža akcenta nebūs, bet varu paņemt savu koši zilo šalli ;)
Publicēts: 17.09.09 16:16
 citēt

Nu vai ziniet, es palieku mājās :D :D :D
Publicēts: 17.09.09 16:17
 citēt
aitinaa:Annirs- nu to tā gan nevar droši zināt:):)

Nu vismaz ir iemels aiziet - jo nevar droši zināt un Erai būs šalle. Man pietiks ar to nedrošību un šalli ... ;)
Publicēts: 17.09.09 16:36
 citēt
:):):) gaidi vien:):)
Publicēts: 17.09.09 16:54
 citēt

cik tad tur taa darba izgjeerbties :D, un buusi atpaziistama :):):)
Publicēts: 17.09.09 16:57
 citēt
Asprāši! Nu šo nedrīkst laist garām! Braucu - kā saka no kuģa uz balli....
Publicēts: 17.09.09 16:57
 citēt
Haiduk, ak Haiduk:):)
daļai esmu/būšu atpazīstama arī apģērba:)
darbs nee- vēlēšanās:)
Publicēts: 17.09.09 17:04
 citēt
lasu un brīnos, vai tiešām to visu raksta dzīvi cilvēki, nevis kaut kādi roboti vai māksļīgas programmas.

Lai gan ir vienā cietā forumā bijis foto pasākums un tur arī ieradās tikai tie, kas par saviem vārdiem ir gatavi atbildēt. Tie kas visskaļāk " runāja" atrada daudz un dažādus iemeslus neierasties, vai arī neieradās, lai arī bija pieteikušies.

Diemžēl vienmēr būs tādi, kam patīk pačīkstēt un pacelt brēku, bet reāli par vārdiem dzīvē neatbild.

P.S. es arī gribētu zināt ko Blac dara ikdienā un kādi ir sasniegumi Latvijas labā?
Publicēts: 17.09.09 17:35
 citēt
ERA:Piedodiet, es šovakar būšu bez oranžās ķiveres :D

nepiedosim! :P
Publicēts: 17.09.09 18:49
 citēt
Vienaldzība?
- Ko tu proti?
- Es neprotu neko.

- Ko tu gribi?
- Es negribu neko?

- Kāpēc tu dzīvo?