safanojaas triis koleegji, neviens gan nav blogaa regjistrejies. visi toties sakariigi makslinieki kaa var zinju vinjiem padot? un cikos tas viss planojas?
Ekoist... ja pieņems likumu par labu žīdu barbariskajām kaušanas metodēm, tad pastāv varbūtība Jumta tusiņa laikā sēdēt iepriekšējā ieslodzīšanas izolatorā par logu dauzīšanu?
blac (c) nebūšu jo negribu būt vista vistu barā. Lai Tev gaili veicas tur augšā.
Šito skan interesanti... kurš vēl no blogeriem ir iedomājies savā dzīvē, ka (varētu būt) ir vista . Tvaika ielā šādas domas izlaiž laukā no galvas... bet ja neizdodās- patur Bet lēmums ir pareizs, jo augšā vari sadomāties, ka esi lidojoša vista, un tad nu problēmu mums nevajag
Haiduk, visu cieņu, bet ............ Nezinu ko dara Tvaika ielā. redzot šo tusiņa rīkotāju esmu spējīgs domāt tikai par viņa izdarītajiem (ne)darbiem. Cukurs, cukurs, cuk... Lai jau veicas neveiksmīga politiķa ambīciju tusiņā. E s t u r n e b ū š u.
Zvans pie durvīm. Atver saimniece. Grīļīgi stāv apšaubāma paskata pēc alkohola un urīna izgarojumiem smakojošs vīrelis. - Vai jūs ievietojāt sludinājumu, ka meklējat staltu, sportisku, nesmēķējošu, nedzerošu, materiāli nodrošinātu un uzticamu vīrieti nopietnām attiecībām? - Jāa... - Tad lūk: UZ MANI NECERIET!
blac:Haiduk, visu cieņu, bet ............ Nezinu ko dara Tvaika ielā. redzot šo tusiņa rīkotāju esmu spējīgs domāt tikai par viņa izdarītajiem (ne)darbiem. Cukurs, cukurs, cuk... Lai jau veicas neveiksmīga politiķa ambīciju tusiņā. E s t u r n e b ū š u.
Redzi, kad mēs tiekamies ar fotoaparātiem , vai bildēm rokās, ir jāmāk pārslēgties... arī pie manis pirtiņā bija Mārtiņš!!! un nevis kaut kāda valsts titula nesējs... bet fotogrāfs ar fotobloga niku Schnircks. Bet tad es redzēju, ka lielākā daļa to nespēj, un dažiem pat dikti vajadzēja palielīties, ka ir bijuši kopā ar MINISTRU Ja mēs turpināsim blac ta sēt tavus uzskatus, tad jaf visiem ir jāpiekar birkas, kas viņš ir, un cik nedarbus pret valsti darījis. Bet tagad, kad esi uzbraucis citam, raksti , un ātri, savus nopelnus Latvijjas izaugsmē (lai varam novērtēt, vai tev vispār ir tiesības otram ko pārmest), un, lai mums nebūtu jāsmejās, uzraksti ari kā nemaksā visus nodokļus un pārejo ... Bet varbūt šodien atklāsim PIRMO kristāltīro Latvijā Bet sākums ir par vistām...
Haiduks:arī pie manis pirtiņā bija Mārtiņš!!! un nevis kaut kāda valsts titula nesējs... bet fotogrāfs ar fotobloga niku Schnircks.
es toreiz pat nekonstatēju, ka tas ministrs. apskaidrība nāca tikai tad, kad viņš palūdza izņemt bildes, kurās viņa seja redzama no reportāžas. tad radās ziņkārība, kāpēc un priekš kam, un noskaidroju, ka tas ir tas pats M.Roze. bet tā nebūtu pat prātā ienācis.