tātad jautājums vai kādam būtu interese īrēt studiju šinī pilsētā?
finanses interešu izglītībai ir nogrieztas un veco fotoklasi Jelgavas mākslas skolā varētu taisīt ciet, bet:
A. ir īpatņi kas vēlas nākt uz fotoklasi pat par naudu (vēl nezinu precīzi, bet 12-17Ls.mēn. robežās) veco audzēkņu darbi ilustrācijai: foto.inbox.lv... B. man fiziski nav kur izvietot gados sakrāto studijas aprīkojumu
no mācību maksas telpas īri nosegt nevar un baigi daudz piemaksāt par noliktavu arī negribās
ir idejs izīrēt iespēju pabildēt studijā - minimālā maksa 10Ls. un, atkarībā no kalendāra, tas segtu 2-4 stundas.
Es pieļauju, ka arī es kādreiz varētu iegriezties (lai gan ar Jelgavu maz sakars, bet ja uzgadās kāda modele no tā kraja, man jau nav grūti aizbraukt līdz Jelgavai, nav obligāti meiča jāizsauc uz Rīgu. Domāju, ka līdzīga situācija varētu būt vairākiem NE Jelgavas fotogrāfiem. Maris, dod ziņu, ja šitas sāk darboties, tad zināšu, pie kā griezties attiecīgos gadījumos!
Klau , a tu negribi uztasīt RIKTĪGU maksas gruppu , čot līdzigu "Foto kursiem" ? Ņemot vērā darbu līmeni un atsauksmes , domāju tev tur saskrietu publika no visas Zemgales un puss Kuremes Cilvēki tak par pilnīgu fufeli muķu izpildījumā maksā baismo piķi kāpēc lai par riktīgu vešķu piemēram Jelgavā nemaksātu 2x mazāk kā Rīgā un atmaksātos gan tev gan viņiem art vissu ceļu!
Lunis:Klau , a tu negribi uztasīt RIKTĪGU maksas gruppu , čot līdzigu "Foto kursiem" ? Ņemot vērā darbu līmeni un atsauksmes , domāju tev tur saskrietu publika no visas Zemgales un puss Kuremes Cilvēki tak par pilnīgu fufeli muķu izpildījumā maksā baismo piķi kāpēc lai par riktīgu vešķu piemēram Jelgavā nemaksātu 2x mazāk kā Rīgā un atmaksātos gan tev gan viņiem art vissu ceļu!
hm... man taa programma ir 2 maaciibu gadi pa vienam vakaram nedeljaa... rupji sakot ap 65 tiksanaas reizeem - nezvai daudzi gribeetu taadaa terminjaa nopietni maksaat
a iisos kursus... kompeni diidiit pa meenesi neiemaaciisi - taads pats uudens kaa citiem vien buutu
Lunis:Klau , a tu negribi uztasīt RIKTĪGU maksas gruppu , čot līdzigu "Foto kursiem" ? Ņemot vērā darbu līmeni un atsauksmes , domāju tev tur saskrietu publika no visas Zemgales un puss Kuremes Cilvēki tak par pilnīgu fufeli muķu izpildījumā maksā baismo piķi kāpēc lai par riktīgu vešķu piemēram Jelgavā nemaksātu 2x mazāk kā Rīgā un atmaksātos gan tev gan viņiem art vissu ceļu!
hm... man taa programma ir 2 maaciibu gadi pa vienam vakaram nedeljaa... rupji sakot ap 65 tiksanaas reizeem - nezvai daudzi gribeetu taadaa terminjaa nopietni maksaat
a iisos kursus... kompeni diidiit pa meenesi neiemaaciisi - taads pats uudens kaa citiem vien buutu
NESAUBIES NE MIRKLI!
Esi bez bedu ja visadi "Nedzirdēti neredzēti selfmade talanti" var pasniegt SKALJAS iestades pilnīgu FUFELI menesjiem ilgi tad tu ar savu ATSTRADATO un nopietno programmu domaju savaksi pietiekami daudz fanu ari uz 2 gadiem! Redz pec tevis jau ir REZULTATS Zinu tikai vienu cilveku PEC STILA lidzigu piegajienu Aleksikovs , fanu vinam netruksts bet vins pasniedz KRIEVISKI , nisja prieksj tevis tatad briva! Mulki kas macas "Papiram" var iet uz "Atrajiem kursinjiem" tiem kam vaig FUNKTIERIM lai iet un macas pie tevis un Alexsikova