Esmu šokā maķenīt, tāpēc mute neveras ciet!!! Vakar iegādājos jaunu Canon kameru - bodiju. Uzlieku objektīvu, lūru caur skatu meklētāju un ko es redzu? Psc!!! Putekļi, mati, kkāda līnija! WAF! Zvanu uz servisa centru prasu ko ellē tas tagad nozīmē, ka pirnīgi jauna kamera ir aizd***! Uz ko saņēmu atbildi, ka uz garantijas rēķina mēs neko iztīrīt nevaram, pakalpojums maksā 25-30Ls. Nu neko darīt! Zvanīšu saviem draugiem uz PTAC, lai Canon mazliet ierij!!!
Vai tu domā, ka vienīgais veikalā mēģināji kameru , ja to darījuši 10 , tad nebūtu jābrīnās, ka pat muša būtu iekšā bet tu neesi norādījis, kur??? Vai Latgalītē pirki??? (kur pirki, lai būtu skaidrāka lieta... liekās, ka IP servisā nepirki)
Pirku internetveikalā [url=www.verners24.lv]www.verners24.lv[/url] Tur jau tā lieta, ka es biju pirmais, kas apčamdija to skaistuli! Sapakots bija līdz pēdējam, turklāt zinu, ka kamera nāca no Canon centra. Aij, kā atrausies, gādās man jaunu kameru nelieši.
Neta veikali to neļauj... parasti kāds izsūtāmais atved, savāc naudu un attāaaaaaa... Arī garantiju vari zaudēt... piesies nepareizu attieksmi pret aparātu. Man pašam bija, atvēru mašinai aimugures durvis, noņēmu objektīvu, lai mainītu, tai brīdī vējš no masīnas putekļu mākoni uzdāvināja... un matrica bija ar sīkiem punktiņiem nosēta... pirmajā fotoaparāta dzīves nedēļā. Domāju, ka pilnīgs bezštoks... visur padzīs... tagad pat garantijās rakstīts par kokaiņu klātbūtni, garantij kaput. Cita lieta, ja pārdevēja klātbūtnē fiksētu netīrības faktu...
PTAC he! Un ko šie. Vai tad no sākuma nav jāvēršas pie pārdevēja? Ko servisa centrs tev var palīdzēt? 14 dienu laikā vari atdot pārdevējam bez nekādām ierunām un viss būs OK. un nevajag cepties uz kanonu.
ar verneru ir taa, ka shamie, piemeram, kaut kad seeen atpakalj sponsoreja voenu no fabrikaam - un davinaja tur tv un muziaks centrus. a prikols tads, ka nekas gandriiz nestradaja beigaas no ta visa, ko shie tiem shovmenjiem tur sadavinjaaja...
90% visaam kameeraam jau ir netiiras matricas. tas ir cilveeka faktors. jo kjeede ir ljoti gara peec tam, kad no ruupniicas it kaa iznaacis ideaals produkts. it kaa.
Man neveda! Pats biju pakaļ un ieskatīties ļāva, tikai tolka nekāda, jo objektīva jau nebija līdz. Kas var iedomāties, ka pavisam jaunam fočikam ir pilns kuņģis ar SŪ. Nu PTAC man būs pēdējais instruments, sākumā veikalam pateikšu, ka man prece neapmierina un lai protās - Verņiķe maji ģeņgi!
A moš nav ko cepties, bet nopirkt tīrīšanas līdzekli www.mdfoto.lv... un pašam iztīrīt. Padalieties ar pieredzi! Cik no jums ar šī piedāvājuma klāsta uzpariktēm ir tīrījuši un kko salaiduši dēlī?
nu taas siikaas fignjas jau redz tikai tad, ja suuri aizgriezta fragma ciet. pie 5,6 neko daudz neieraudziisi bildee. varbuut tas nav pareizi, bet kaut kur lasiiju, ja fotografee diapazonaa 2,8-5,6 tad labaak katru reizi siikaako putekli pa matricu netrenkaat.
Uzlieku objektīvu, lūru caur skatu meklētāju un ko es redzu? Psc!!! Putekļi, mati, kkāda līnija!
hmmmmmm.... vai nu esmu galiigs idiots, vai tomer pamegjini nevis matricu tiirit un blajut ka tiraks nepaliek, bet uzmanigi noslauciit skatumekletaju no arpuses un matstiklu kameraa, ka ari spoguli.
1. ja skaties caur skatu meleetaaju, tad skaidrs, ka matrica tur njeprichom. 2. ar lielu puushanu visur kur vien var - var tikai visu to kas kaut kur ir sapuust virsuu uz matricas 3. vislabaak ir netrakot.....
panjem baltu sienu, uzliec diafragmu max ciet (22 vai cik tur ir) uzliec manual fokusu uz bezgaliibu un uzbliez. ja bildee ir mazi plekji - tad matrica netiira. Par tiiriishanu palasies te www.fotoblog.lv...
Ilgvars:Daah! Es vakar izpūtu visu ko vien varēju izpūst, nekas nemainās. Un vispār - nelamājies, ja! Tā jau garīgais sabojāts.
1. kur es kaadu nolamaaju? 2. manus izteiksmes liidzekljus paluugshu atstaat manaa zinjaa. 3. a negribi to luuzni man nopaardot par 50ls? 4. dazhreiz nepitiek izpuust, vienu vecu kameru tiiriiju ar brillju shkjiidumu un mikroshkjiedras lupatu stundu. rezultaats - caurredzams skatu mekleetaajs bez miglas. a saakumaa domaaju, ka jaabuut taadam...
Puuu:canonam ar tirgotāju nav nekāda sakara!!! canons ir kā bulciņa, cigaretes, ko tirgo visi, kam nav slinkums.. Un tev nav ne jausmas kur, kam tas bijis iepriekš rokās... esmu savā laikā ar parpakojis 100tiem canonus, un, var sapakot tā, ka liksies, ka nav ne rezi kaste atvērta...un piedevam, cilvēks pērkot ko jūt stresiņu, čurā biksēs no laimes, UN, kā sapakots viņu neinteresē, galvenais ātrāk tikt līdz kārotajam pirkumam...nu sīpola, kāposta efekts, līdz vidum tikt) Un, vispār, ja man nedēļas laikā nepiezvanīs ar par canona nomaiņu viens veikals, tad tiks aizsākta, un iztirzāta smaga tēma vismaz šim veikalam, domāju, ka klientus zaudēs veikaliņš daudz... tēma, apčakarēja... vēl par tavu variantu..tavs aparats ir lietots!!!! stāvējis vitrīnā, gājis pa rokām, ne nevainiga meitene)) a lūk to, kas notirgoja, gan vajag norakt... ok, pēc nedēlas ejam uz patērētājiem kopā))
pastaastiishu vienu pasaku par miitisko poljaku tautu, kas apseedushi albionas miglaino zemi, kur dizhaa amazones distribuuteeshanas valstiiba airopai atrodas... juus domaajat, ka tiem zelljiem briizhiem neuznaak naids par shkjirshanos no dzimtenes? kas var buut patiikamaaks kaa ar naglu nolaist shviiku uz kompaktdiska vai iebeert kaadu gruzi rumpiisha visvaariigaakajaa vietaa? esmu shaadus gadiijumus neskaitaamas reizes pats skatiijis. tas ir kaa pavaariem, kas uzjautrinaas meetaajoties ar kotleteem vai Tavu shniceli gar poda malu nobraucot..... cilveekiem ar vaajiem nerviem ieteicams pasakaam neticeet.
Man jau visādas versijas sāk nākt prātā. Moš čaļi, kas aparātu piegādāja veikalam ir paņēmuši kkādu apčamdīto verķi, izdzēsuši visu informāciju tb radot iespaidu, ka fočiks ir jauns un neviens kadrs ar to nav izfočēts, notīrijuši, sapakojuši un notirgojuši.
Ilgvars:Man jau visādas versijas sāk nākt prātā. Moš čaļi, kas aparātu piegādāja veikalam ir paņēmuši kkādu apčamdīto verķi, izdzēsuši visu informāciju tb radot iespaidu, ka fočiks ir jauns un neviens kadrs ar to nav izfočēts, notīrijuši, sapakojuši un notirgojuši.
taa arii dara. a kaa Tu domaa - kad esi 14 dienu laikaa atgriezis atpakalj - vinji ko, met vinju aaraa?????
Uzzināju, kas ir piegādātājs - ELKOR Nu! Jautājumu nav! Canon serviss nav pie vainas! Bet liekas dīvaini, ka izplatītājs ir Canon. Un, ja modelis ir jauns, turklāt pieputējis un nevar nodrošināt 1x bezmaksas tīrīšanu, tad kas tas par servisu? Bet nu, tās ir tikai manas domas.
Puuu:canonam ar tirgotāju nav nekāda sakara!!! canons ir kā bulciņa, cigaretes, ko tirgo visi, kam nav slinkums.. Un tev nav ne jausmas kur, kam tas bijis iepriekš rokās... esmu savā laikā ar parpakojis 100tiem canonus, un, var sapakot tā, ka liksies, ka nav ne rezi kaste atvērta...un piedevam, cilvēks pērkot ko jūt stresiņu, čurā biksēs no laimes, UN, kā sapakots viņu neinteresē, galvenais ātrāk tikt līdz kārotajam pirkumam...nu sīpola, kāposta efekts, līdz vidum tikt) Un, vispār, ja man nedēļas laikā nepiezvanīs ar par canona nomaiņu viens veikals, tad tiks aizsākta, un iztirzāta smaga tēma vismaz šim veikalam, domāju, ka klientus zaudēs veikaliņš daudz... tēma, apčakarēja... vēl par tavu variantu..tavs aparats ir lietots!!!! stāvējis vitrīnā, gājis pa rokām, ne nevainiga meitene)) a lūk to, kas notirgoja, gan vajag norakt... ok, pēc nedēlas ejam uz patērētājiem kopā))
Padalies, kurš ir tas lieliskais veikals? Tautai ir jāzin savi varoņi.
Annirs:90% visaam kameeraam jau ir netiiras matricas. tas ir cilveeka faktors. jo kjeede ir ljoti gara peec tam, kad no ruupniicas it kaa iznaacis ideaals produkts. it kaa.
atļaušos pajautāt cik tad tā ķēde ir gara? Manuprāt 99% kients (kurš nopērk) ir pirmais kas pēc rūpnīcas kasti atver.
par elkor...man dzeks savlaik nema no siem visaadas fignjas, ja nemaldos vairumnieciiba sjim saucaas finks, vai kas tam;liidziigi, tatad staasts, ieperk sjis tv klientam, nuu, tv maksaa 700ls, ok, cic blaus, ka tv sakas no 2t, tas taa...taaks aizvedas cilvim tv, uzliekas, un...rada, bet...tad paveras aina, ka visa aizmugureejaa reste ir puteklu pina...aaaaa, aaa, vai vai, nu smuce...izradas tas staaveejis kaa demo, reali lietots tv...tas pa elkor, bet pa manu stastu...nuu bik laiks, un tad viss stasts
Ilgvars:
Puuu:, pēc nedēlas ejam uz patērētājiem kopā))
Padalies, kurš ir tas lieliskais veikals? Tautai ir jāzin savi varoņi.
hahaha... piedod..... taa kjeede ir nenormaali gara un taas posmos ir vairaakas vietas, kur dzeki panjem uz paaris dienaam saudziigi palietot
veel versijas - GNT dienas vai liidziigas prezenakcijas, kur viss galds nokraameets ar fochikiem - KO vinji dara ar tiem aparaatiem peec tam? noraksta? no taa, ka vinjus kaads visu dienu ir chamdiijis vinji jau nepaliek sliktaaki, bet sensoru aizdirst var iizii
Morgen! pērkot vienu kameru un dažus stiklus caur internetviekaliem VIENMĒR esmu atpakojis, pārbaudījis un pat aizsūtījis atpakaļ. tākā piedod, bet izskatās, ka pac vien vainīgs, ka nepārbaudi pirms pirkšanas.
Da nu atslābsti! paņem putekļu sūcēju un izsūc prātīgi. Ja nepatīk ideja, nopērc "krutos matricu tīrītājus", kurus visi "profesionāļi" lieto par padsmit latiem - tāpat noderēs nākotnē...
Man ir jautrāks storijs , jūlijā bija paziņa no Frančijas atbraukusi coma kolēģa laulene. Šī no manas otrās puses salūrējās ka ar 50.D puķites var drgāt vadot kameru no portatīvā , šai uzreiz ar tādu vaig , bet izdomājusi ka jāpērk kamera ebay . Atradusi ar pa neticami zemām cenām kautkas burtisk 50% no veikala cenas , kameras ITKĀ no Japānas. Sievišķis itkā ne stulbs bet pat iedomājusies nav ka šo var uzmest , neuzmata ar atnākusi kā nākās iepakota kamera uz maju 50.D kastītē viss O.k tik visi papīri un softi Japāniski TIKAI JAPANISKI . Nu neko nebūdama duma ši nokačā instrukciju Franciski vecajam vēl uzprasa vienvardsakot VISS O.K , bet ši tāda cimperlīga sāk šai likties ka viens no LAUĻEŅA krutajiem stikliem uz šās 50.D taka rauj garām asumu . Nu neko sarunā ka kameru mūsu čomi servissa veči piekalibrēs , iekšā gan softs taču ši pati neķepājās labāk samaksā. Nu un rezultātā liels bij šās parsteigums ka atnāk paķal dzeki prasa KUR ŠITĀDU RĀVI , saka Ebaya ņemu pa 1/2 cenas. A KAS kadas problēmas , saka NE NAV tikai kameras ar šādu marķejumu un tadu numuru nav tikusi uzražota nevienā Canon rūpnīcā Nekādas atšķirābas no pārējiem nodeļiem tik marķejums nedaudz atšķīras un neeksistējoši numuri Taljuk , otrs gadijums jau tāds ko zinu ar CANON fočikiem
jachus:Da nu atslābsti! paņem putekļu sūcēju un izsūc prātīgi. Ja nepatīk ideja, nopērc "krutos matricu tīrītājus", kurus visi "profesionāļi" lieto par padsmit latiem - tāpat noderēs nākotnē...
Jau mēģināju, nepalīdz. Mēģināju ar acitonu notīrīt, bet arī tas ir bezjēdzīgi...
starp citu visa Ķīna ir pilna ar kreisajiem ražojumiem. gide kategoriski mums ieteica nekādu elektroniku uz vietas nepirkt. tad jau nav brīnums, ka jebajā arī kaut kas no tā visa tiek nogrūzts. tikai rodas jautājums vai tiešām ķīnieši ir pamanījušies kvalitatīvi lietot copy un paste, vai tomēr Ķīnā esošajās Canon ražotnēs notiek "nakts maiņas" ar apzināti citu numerāciju, lai visi gali ūdenī. man jau liekas, ka tikai esošās ražotnēs var saražot šādas lietas. vispār kaut kur dzirdēju, ka japāņi kaut kādas ražotnes Ķīnā taisījās slēgt.
bet ja par putekļiem, tad lētā gala Canon spoguļkamerām putekļi uz sensora jau no rūpnīcas nāk. protams, ne jau biezā slānī, bet vairāk vai mazāk tomēr ir.
Luxferre:Kā tur taj reklāmā bija... ja pirkts internetā tad cik dienu laikā mierīgi var sūtīt atpakaļ...
Prieksj kam , izradijas ka problema ir stikla vecaka modeli Dzeki piekalibreja kameru un VISS NOTIEK Taka kamera gan Kresa gan pa 50% cenas gan strada teicami Butiba sada gadijuma KRAISA produkcija ir Canon problema ne pateretaja
Tie nav putekļi uz matricas, bet uz matstikla - nekāda ķīmija tur nelīdzēs. Ja putekļu atsūkšana nelīdz, tad atliek vien ņemt arā matstiklu un notīrīt. Tas gan ir daudz sarežģītāks process par matricas tīrīšanu. ))