forum.gif
?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.07 08:58
 citēt
andreart.net...

un aplūkoijat 4o bildi - tur kur suns

kaa to var dabuut gatavu? ar brushiem? :)
Publicēts: 03.01.07 09:05
 citēt
man ceturta bilde ir burbuliishi :mrgreen:

bet ja ir domata bilde ar dzjeku un suni un beisbola nuju, tad jautajums, kas tieshi tevi interesee?! heavy burn&dogging
Publicēts: 03.01.07 09:11
 citēt
taas kraasas,

nu laab uz nuujas taas asinis ar brushu, bet taas visas druumaas sienas un kastes?
Publicēts: 03.01.07 09:13
 citēt
samazinata saturacija, burn, iespejams kads hue/overlay slanis. paexperimentee
Publicēts: 13.01.07 14:08
 citēt
the magic :D
Publicēts: 13.01.07 16:14
 citēt
pesix piespied sevi topika nosaukuma puslidz ierakstit par ko bazars ato "?" vispar neko neizsaka
Publicēts: 13.01.07 16:25
 citēt
Bildes vispār Andre baigi labās, un jā es arī gribētu uzzināt kā tādu effektu panākt :D

P.s lasīju next foto par Andre :P
Publicēts: 14.01.07 01:38
 citēt
ja godiigi es neatceros ko konkreeti dariiju. bet atceros ka baigi daudz muhļīju ar lejeriem, dzeesu daudzos viskauko araa, mazliet burn un dodge tooli. nesen meeginaaju to bildi veelrezi taapat apstraadaat nekaa nesanaaca...
Publicēts: 14.01.07 11:16
 citēt
Tas tikai liecina par to, ka katra bilde ir unikāla.

un tas ir tikai Labi, vai pat veel vairaak!
Shodien secinaaju, ka idejas un izpildiijums nekad nebuus vienaads!
Kautvai apstraades deelj viena bilde var tikt pasniegta galiigi savaadaak! Un tas mani ljoti priecee :wink:
Publicēts: 14.01.07 13:40
 citēt
Man nesen viens cilvēks labu lietu pateica pēc tam, kad paskatījās manas bildes ar pilēm un citiem štruntiem... Viss ir baigi forši, tikai tā kļūst par bezvērtīgu mantu brīdī, kad tu nespēj to atkārtot... Es aizdomājos, jo sapratu, ka viņam ir taisnība... Bet nu es domāju, ka šajā gadījumā (ar Andre un to bildi ar suni) vienkārši nebija pietiekami daudz motivācijas... domāju, ka ja tev kāds klients pateiktu - uztaisi man tieši tādu pašu, tikai ar manu šuneli un mani, tad tu to varētu... un ar to arī atšķiras knipsētāji no džekiem, kas saprot kas, kur un kā jādara:)
Publicēts: 14.01.07 15:10
 citēt
Man nesen viens cilvēks labu lietu pateica pēc tam, kad paskatījās manas bildes ar pilēm un citiem štruntiem... Viss ir baigi forši, tikai tā kļūst par bezvērtīgu mantu brīdī, kad tu nespēj to atkārtot... Es aizdomājos, jo sapratu, ka viņam ir taisnība... Bet nu es domāju, ka šajā gadījumā (ar Andre un to bildi ar suni) vienkārši nebija pietiekami daudz motivācijas... domāju, ka ja tev kāds klients pateiktu - uztaisi man tieši tādu pašu, tikai ar manu šuneli un mani, tad tu to varētu... un ar to arī atšķiras knipsētāji no džekiem, kas saprot kas, kur un kā jādara:)

viens pret vienu toch neuztaisiitu jo to maaju kur bildeeju jau nojauca ;)
Publicēts: 14.01.07 21:10
 citēt
Nu skatoties cik maksātu (arī)...:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):