viņš ir kruts. (daudz labāk aizstāj manu iepriekšējo tokinu un tamronu kopā, pie tam ir ED (nikona L), un bildes sanāk dzidras un krāsainas). es viņu ilgi gribēju. biju ļoti priecīgs, kad izdevās par saprātīgu cenu iepirkt. par cik stikls ir rets, ļoti reti arī kāds viņu lietotu pārdod. a jauns apmēram 400 maksā. bija vienu brīdi doma prikt jaunu, bet tad turpināju gaidīt, kad uzradīsies kāds, kas tirgo lietotu, un uzradās. tiesa gan Daugavpilī, braucu pakaļ uz turieni.
man ar tiem diviem stikliem pilnībā pietiek, lai nobildētu jebkur un jebko. bet...
Pauliic:maini sistēmu?
dansiga:alvils, a kas ar tevi!???!?
uljens:p.s. pārej uz canon vai (daudz) Jack Daniel?
Ir doma atteikties no Nikon. Nekā personīga, vnk, ir velme pamēģināt kaut ko citu. Bet mani tas baigi nespiež. Ja neviens nepirks šo manu stafu, palikušu pie nikona, nav ne vainas.
nu u ko tiasies meegjinaat? uun KAAPEEC taada veelme radaas?!!??!?!?! a tev labais 70-300 nav? e shodien nobriedu maniit savu leeto 70-300 uz to labaako ;-)
diez vai. bet nezinu. viņi jau ar tiem burtiņiem arī diez gan daudz vienkārši spekulē. attiecībā uz 18-35, ir pārbaudīts, ka ir labs (nevienam kitam nelīdzinās).
dansiga:a tev labais 70-300 nav? e shodien nobriedu maniit savu leeto 70-300 uz to labaako ;-)
kad es meklēju garo, es nonācu pie atziņas, ka vislabākais ir 80-200/2.8D ED. tāpēc arī to iegādāju. 70-300 (jebkurš) noteikti pat nestāv klāt. 70-200/2.8 VR II arī ir labs, bet optiski neesot tomēr labāks par 80-200, dārgāks gan (jo VR).
dansiga:alvils, neee .. man tas par smagu ;-(((( un 200 par iisu ... ;-((((
Man ir 70-300VR un meginaju 80-200. Un 80-200 ir labaks. starp 200 un 300 atskiriba minimala. Bet nu 2.8 ir labs + LOTI atri fokusejas ( meginaju AF versiju) Protams, tur trukst VR, bet nu ir vins labaks.
Ir doma atteikties no Nikon. Nekā personīga, vnk, ir velme pamēģināt kaut ko citu. Bet mani tas baigi nespiež. Ja neviens nepirks šo manu stafu, palikušu pie nikona, nav ne vainas.
opaa!
emm, es īsti nezinu kāpēc tu to dari...bet vienvārdsakot, negribi mainīt pret līdzīgu komplektu?
maiņa ir iespējama, bet canonam jau vienāda vecuma, klases aparātiem trokšņi ir par stopiem dieviem izteikti lielāki. tāpēc, ja mainītu D300 pret canon, tad tikai pret 5D. Tamris 28-75mm neinteresē, šovasar pats tādu pārdevu, neskumstu pēc viņa. savu komplektu mainītu pret canon 5D + 70-200 F2.8 + 580EX. Gan jau arī citas kombinācijas iespējamas (ja nu kāds canonists grib kļūt par nikonistu)!
aigarsa:nez vai 5D var tā īsti ar D300 salīdzināt, bet moš
es salīdzinu. nu, 5D ir FF, bet D300 joprojām ir ar mazākiem trokšņiem. visādi citādi diez gan līdzvērtīgas kameras, manuprāt. bet nu jā, tas, uz ko, pārjot uz canon, gribu, ir tieši 5D.
alvils:maiņa ir iespējama, bet canonam jau vienāda vecuma, klases aparātiem trokšņi ir par stopiem dieviem izteikti lielāki. tāpēc, ja mainītu D300 pret canon, tad tikai pret 5D. Tamris 28-75mm neinteresē, šovasar pats tādu pārdevu, neskumstu pēc viņa. savu komplektu mainītu pret canon 5D + 70-200 F2.8 + 580EX. Gan jau arī citas kombinācijas iespējamas (ja nu kāds canonists grib kļūt par nikonistu)!
un man tāpat pēc tam vajadzēs ieguldījumus šaurākam galam. savukārt otrai pusei - zibenim (kas gan ir daud lētāk, par sotaku var dabūt sb-600).